Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
Eu sunt
in privinta televizorului. Cum o aduc in sufra incep sa insir in fata tv-ului tot felul de paravane, ca sa nu se uite, ca ma gandesc sa nu-i strice ochii. 
Iar noaptea mananca, dar isi ia singurica.
Si laptele si ceaiul. Numai sa fie prin pat, pe langa ea. Nu pot sa o dezvat, desi am inteles sa-i oboseste stomacelul si ar fi bine sa nu mai pape pe parcursul noptii. Dar nu o pot face sa mance mai mult inainte de culcare, asa ca obiceiul se mentine. 
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
eveline spune:
Fetelor, tocmai am fost la vaccin...jale nu altceva.
Am ajuns acasa si a dormit 15 min dupa care s-a trezit si se scartiie...cred ca o doare manuta.
Din 5 copilasi care erau inaintea ei la doctorita, doi nu au zis nici pas...n-am vazut asa ceva!!! Parca erau veniti la distractie...restul...plansete..
In ce priveste CIC, am vb la primarie cu cineva cunoscut si intr-adevar asa sta treaba, dar nu mi-a dat prea multe inf pt ca eu tb sa fac intai livretul de familie, ca nu-l am...si am inceput cu actele pt el...dupa aceea om vedea ce alte acte mai tb pt dosar...
Dar faza fazelor e urmatoarea: printre altele ma intreaba: ti-ai luat premiul?
Ce premiu, zic eu, ala ce se da cand nasti? l-am luat!
Nu, nu ala....premiul de la 6 luni?
Raman paf!...in concluzie...cand asta mica a implinit 6 luni cica ar fi tb sa iau alti bani de la primarie...dar de unde "dr..." era sa stiu? offf...si cica acu e prea tarziu sa-l mai iau...numai la romani se poate asa ceva
Cand ai de dat bani, te anunta prin sapte metode, cand ai de luat...sufletu!
Acum va pup pe toate, ma duc la biancuta mea care-i taaare mofturoasa...si cand ma gandesc ca mi-a spus doctorita ca la vaccinul asta s-ar putea sa faca febra peste 2 zile...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
Otiliav spune:
fulguletz, eu o pacalesc pe Ana dandu-i capacul de la crema de funduletz si asa sta putin pe loc. Asa procedez si cand ii dau picaturile de fier, ii dau ei capacelul sau cutiuta si cat dureaza operatiunea are ocupatie. Poti incerca si cu jucarii.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
eveline spune:
Se pare ca a adormit din nou...
Oricum, ce vroiam sa va mai spun, pt cine are nevoie, bineinteles: se pare ca foarte eficient pt durerile de gingii ale micutilor cand le ies dintisorii este (mai bun decat calgel si altele), solutie (apa de gura) cu tantum verde...amorteste gingia imediat...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
miria_cristina spune:
Spuneti-mi si mie ce medicamente le mai dati bebeilor!
Eu in afara de calciu 10 zile pe luna, cat este frig, inca nu-i mai dau nimic.
Stati, ca nu inteleg ceva!
Daca suntem angajate la stat si luam banii de la servici, tot trebuie sa ne facem dosar, ca sa fim platite la anu'?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Dutzi spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Spuneti-mi si mie ce medicamente le mai dati bebeilor!Eu in afara de calciu 10 zile pe luna, cat este frig, inca nu-i mai dau nimic.
Noi, de la 2 saptamani, luam vitamina D cu fluor, pana la doi ani, zilnic(astea sunt prescriptiile dr aici) si-atat.
eveline spune:
DA miria toata lumea trebuie sa-si faca dosar de la anu, vechea lege se abroga...tocmai de asta ne plangeam noi
Singurul avantaj e ca daca decizi sa te intorci mai repede de 2 ani la servici ti se mai da (pe langa salar) 3 mil lunar pana cand implineste micutul 2 ani
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
andreap spune:
Ti-a raspuns Eveline inainte....Miria,se pare ca DA..toata lumea!
Halal avantaj....ei iti dau 3 milioane si tu dai la bona 4!Ma rog....cu faza asta cu dosarele chiar isi bat joc de noi!De ce d..u
trebuau sa complice totul????
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Eu nu-i dau biancutei decat vigantol (cica pana la pasti) desi stiam ca se da numai pana la un an. In rest, nimic...ori n-are ea nevoie ori nu prescrie doctorita ei de fel...
Oricum cand am avut probleme cu ea si am stat in spital i-a facut analize si au iesit perfecte...de unde deduc ca n-are nevoie de suplimente....dar mai stii...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
roserb spune:
LA MULTI ANI, Iris, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri mereu pe ai tai!
Cici, e mortala Alexia, acrobata o faci. Ma distreaza la culme cand ii vad motisorul ala in varful capului!
Mihnea nu mai mananca de vreo 2 luni pasat, iar fructele i le dau felii mari si roade din ele. El mesteca foarte bine, asa ca n-am avut probleme sa se inece pana acum. De fapt el vrea sa manance totul singur, inclusiv cu lingurita (ceea ce evident nu poate), asa ca la noi dupa pranz bucataria arata ca la purcei.dar poti sa te pui in calea fericirii lui?
Inca mai luptam si noi cu mucisorii, dar e pe trecute raceala sper.Pana la primavara, pariez ca numai asa o tinem.
Adriana, ce face Biencuta, e mai bine?
Pupam "vaccinatii" si speram sa le treaca repejor durerea.
Roxana&Co
POZE CU PITICII