Cluj rulz! (22)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Hii uite-l ca a scris si la Cluj, ce ciuda imi e ca aseara mi-a fost lene sa intru pe forum!!! Veneam io, la cat is de disperata sa ies in cluburi, lasam copilul cu Vic si veneam, jur! Mai stai in Cluj? Ca poate merem azi...Fetelor, ce ziceti de-o zbenguiala?
...ce inflatie de mātze fraaate...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Neatza la voi :)
Mersi mult de urari si , am pupacit-o pe Sara pana s-a enervat:)
Mei yank, da tu daca stiai ca vi in Cj de ce n-ai anuntat mai repede, ca cine stie ce se organiza in cinstea ta Uite o
de la fica-mea de ziua ei in cinstea ta :)
Edit ca am uitat ceva: Florina, tu ziceai mai demult ca ai vrea sa duci pachete de Craciun pt 6-7 copii la o gradi speciala. Mai esti interesata? Ca eu voi primi pachete si daca vrei le voi da cu draga inima.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
baby-boom spune:
Salut, dragelor!!!
...Flavia, eu astept vesti de la fata asta care mi-a spus de ei pt. inceput..da' daca nu zice nika pana luni cer nr. de tel. si procesez io mai incolo....tu tine pachetelele, ca tot ajung la puiutzi!!!!
.....cum Mariano ma tin de prostii????
Roxa-Boxa, pey daca iti aratai mutrishoara aseara vineam si io, si tu, si-i aratam cluju' omului asta, mama-mama , ca si pe mine m-a batut un gand!!!!
...da' nea' Yanku' a plecat inspre Arad, azi, da' promite ca nu scapam dat' viitoare........da' cine vrea sa scape??????
....no, va pupmpi toate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![](images/user_man.png)
yank spune:
Schimbare de planuri.Mai raman o zi.Ihaaaa.Asa ca sa va aud ce program imi faceti in seara asta.Acum am scris din timp sa aveti timp sa va chemati bonele,sa va faceti ploile ptr deseara.
Florina,azi nu mai scapi,nici tu nici sora-ta
roxana1794te astept si pe tine sa o facem lata
Am ies sa mananc ceva.Daca ati facut vreo bunatate ardeleneasca sunati-ma.PM,ca am netul cu mine
olim spune:
.Salutare fetelor.
Yank cred ca nu mai iertat pentru gafa de ieri si imi pare tare rau.
Ti-as lasa-o pe sora mea, dar e la Baia Mare.Poate faci o vizita si Maramuresului si asa ma recompensez pentru greseala de ieri.
Va doresc tuturor o sambata placuta si mai ales tie yank
![](images/user_man.png)
yank spune:
quote:
Originally posted by olim
.Salutare fetelor.
Yank cred ca nu mai iertat pentru gafa de ierisi imi pare tare rau.
Ti-as lasa-o pe sora mea, dar e la Baia Mare.Poate faci o vizita si Maramuresului si asa ma recompensez pentru greseala de ieri.
Va doresc tuturor o sambata placuta si mai ales tie yank
Nu te-am iertat ptr ca nu m-am suparat,m-a amuzat,atata tot.
![](icon_smile.gif)
![](images/user_man.png)
yank spune:
Am fost in Diesel aseara....Mult zgomot pentru nimic!Mic,inghesuit si ai obligatia sa te dezbraci la intrare cu toate ca inauntru e cam frig.Sper ca in seara asta sa iasa mai bine.
roxana1974 spune:
Florina, I'm in today so, diseara ne zbenguim, ha? Diesel sau Euphoria sau ambele, poate facem un "clubbing", cine mai vine? Eu oricum ies de la 18 cu 2 prietene si daca se inscriu si ele suntem mai multe, daca nu, raman io cu yank sau nu ma lasati singura ?!
...ce inflatie de mātze fraaate...
baby-boom spune:
Io teoretic viu.....da nu stiu sigur decat pe la 5....adeca baby-sitting si astea-astea...
revin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
olim spune:
Multam Yank.Stiam eu ca esti un cochil bun.
Daca nu vrei la Maramu, sa ai parte de un chef pe masura la Cluj cu fetele de aici, care sunt niste dulci, toate