Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Rectificare plan: plec acum in oras . Florina, daca esti amatoare, da un tel.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

HiHIHIHIU...."MANI", zici?????
....mandra me' ma striga "MINA"...faina anagrama, ai?.....bine, mai variaza de la mina la nina, da's tare mandra si io de ea!!!!!!

....felicitari de cizme!...nu-s super scumpe, ca doar io am ochit alea de 3,3 mil...da' s-a sesizat soacramea intre timp
......nu cred ca vin nici azi, ca am program facut de ieri...sorry

...nu mai poci sta ca face circ urat de tot ficulina si merg sa intervin

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

In ce zi vreti intalnirea?
Eu propun miercuri.Cine vine primeste adresa pe pm ca nu o fac publica.

Azi am fost cu Razvan sa ii ia sange.L-am trimis cu tati ca mie mi s-au inmuiat picioarele.Si apoi eu ma ocup cu alte treburi sa mai faca si barbatul ceva.
Razvan s-a zmiorcait putin cad i-a bagat acul si i l-a scos in rest nu a zis nimic.A trebuit sa stam sa-i ii ia si urina dar nu a vrut sa faca pipi in punguta aia.Cat timp am stat acolo(la pedi4) ii trebuia sa tot mearga pe la bebelusi.majoritatea sunt abandonati dar eu nu m-am dus sa-i vad ca poate aduceam unul acasa.
Deci ma laud cu fiul meu care a fost un curajos.

Am probele cu netu' si sper sa se rezolve curand.
Anca eu ma duc la tuns vinerea viitoare la 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

stanca, si io! doar ca ma duc de la 5, deci tu esti deja faina la ora aia!
da' de ce faceti analize la razvanel?
ai vazut ce trupa s-a format pt. saptamana viitoare? sa te tii bine, ca navaliiiim !

mariana, sa le porti sanatoasa!

io tomna ce am culcam fermetu'...daca doarme 1 ora ca si ieri....ma urc pe pereti..am o gramda de chestii de facut prin casa...si io-s calare pe net!!! si mai dau vina pe fata ca doarme putin si d-aia nu muncesc....rusiiine! ma duc la treaba!

a, stati asa! azi e ziua sarei, puiuta flaviei (impreuna)
face fix un anisor! LA MULTI ANI!!!!
rugam mamica sa treaca pe aci mai des si sa puna poze proaspete, inclusiv de la festivitatile organizate cu ocazia evenimentului!
multi pupici pentru puiuta si sa creasca mare si sanatoasa!!!!

Mergi la inceput

hiiiii, n-am stiut!!!!!

LA MULTI ANI, SARA!!!!!

......SA CRESTI MARE SI CUMINTE, SI SA-I FACI FERICITI PE MAMI SI TATI !!!!!!!!!!!

...Si io am treaba multa, si dupa aia plecam la sor'mea!!!

Felicitari, Razvan, c-ai fost cuminte la analize!!!!!!

....Fetele, abia astept sa vaz cum va frezeaza la fistiq.......sa stiu, ma duc si io??????

Pa si pusi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi fetele de urari!
Anca te-am prins, m-ai dat de gol, tre sa dai de baut :))
Sau dau eu...?!
Cate o (nu mai mult:) si la toata lumea! :))

O sa pun si poze, numai sa apuc sa fac. Azi am "sarbatorit" facand curatenie, spalat geamuri, sters, frecat tot..., nu stiu cum de tocmai azi imi veni chefu, cred ca ar trebui sa fie mai des ziua ei

va si sa va bucurati de copilasii vostri la maxim!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

No, da' aci s-a asternut weekendu' de miercuri, bag seama!!!!!!

Mari ce-ai facut cu pantofii??? Te-au tentat????

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

FETELOR, VA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLACUT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt cu Stefan in brate. El asculta muzica la casti, iar eu ma prapadesc de ras cand il aud cum fredoneaza

Nu mi-am luat pantofi. Aia de ieri nu ii mai iau. Am vazut altii care imi plac mai mult (1.130.000), dar nu i-am putut incerca fiindca m-am dus in oras cu ciorapi lungi grosi .
Mi se par exagerate preturile la pantofi si cizme! Sau am ramas eu in urma rau de cand nu mi-am mai luat. Acum vreau sa-mi cumpar si scurta de palton . Oare astea cat o sa mai coste?

SARA , la multi ani si din partea noastra! Flavia sa te bucuri mereu de fetita ta! O si un de la Stefan.

. Revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetele, la italieni la tv is tot mai multe stiti despre laptele de le nestle' si milupa!!!!sunt tot mai multe tipuri de lapte in care se gaseste porcaria aia!!!! mai mult, cica un bb de 7 luni a ajuns la spital dupa ce si-a baut lapticul! ei zic ca nu e toxic itx-ul cela cu care au vopsit cutiile! nici nu vreau sa ma gandesc cate porcarii bagam in bb nostri convisi ca daca e papa pt. bb e facuta bine!
a, si am citit ca de la descoperirea itx-ului in lapte si pana la retragea lui de pe piata au trecut fix 2 luni!!!! rusine!
is nervoasa rau! ma duc sa-mi spal odorul..

Mergi la inceput