Ma simt rau ce poate fi?? - Rezultat RMN

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nu nu am dureri de fapt mai mult e presiune caldura cam asa.
Si am 30 de ani nu cred ca varsta are legatura cu SM am vazut cazuri la toate varstele.
Deja mi am luat gandul de la SM incerc ca nu ma panichez degeaba.mec la somnic sa visez fromos

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Laureta, imi place de tine ca esti optimista!
Nu te mai gandi la acel diagnostic, "sansele" sa fie asa ceva sunt extrem de mici; daca imi amintesc eu bine, din ce am citit acum vreo 8 ani despre simptomele bolii, unul din primele semne ar fi aparitia unor pete/umflaturi pe picioare, asta pe mine m-a mai linistit.
Eu sunt sigura ca nu iti va iesi nimic rau la RMN.
Sa ne tii la curent cu ce ti-a spus si neurologul.
Iti doresc multa,multa sanatate!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Teo

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Am fost la doctor si cum m am asteptat trebuie facut RMN cap si coloana.Sunt suspecta de scleroza in placi(unele simptome sunt altele nu).
Ma omoara cand imi spun ca spitalele au RMN -urile stricate nu inteleg cum????Acum trebuie sa ajung la Floreasca acolo e RMN si daca vrea doctoritza de acolo cu internare poate o fac altfel costa vreo
8 000 000(vechi).
Sa imi tineti pumni chiar am nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Multa sanatate iti doresc Lauriciule

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Laureta, multa sanatate iti doresc, sa ne tii la curent ! Oricum, s-ar putea sa fie "alarma falsa" - e bine totusi sa investighezi, pentru linistea ta !
O prietena de-a mea (santem vecine, am copilarit impreuna) a fost diagnosticata acum 2 ani cu scleroza in placi, insa boala nu a mai evoluat si se simte bine, merge la servici (lucreaza doar 4 ore). Ea a fost internata la spitalul 9 si a facut acolo RMN-ul, nu a platit.

Incaodata sanatate, iti tinem pumnii !

Ingrid si Cristi 2 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multa multa sanatate Laureta!

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

laureta, sanatate multa si ingrijeste-te bine, sa-ti revii. Ai grija de tine!

Te pup

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Laureta poate fi o alarma falsa, iti tinem pumnii...am gugalit un pic si am citit ca un procent destul de ridicat intra in remisie, uneori boala nu revine. Doctorita tatalui meu (e diabetic) are scleroza in placi de muuulti ani si face tratament. se simte bine, lucreaza. Sanatate multa si curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Laureta, sanatate si numai bine iti doresc si eu. Si iti tin pumnii stransi-stransi.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput