Sambata dimineata, sotul meu a avut niste crampe puternice. La inceput a spus ca e durere de stomac, ulterior durerea a coborat in zona ombilicului iar mai apoi in partea inghinala dreapta.
Doctorul i-a facut un examen leucocitar, l-a palpat, internat si operat in aceeasi zi.
E oare posibil sa nu fi fost vorba de inflamarea apendicelui? Atat de repede se face totul in aceasta situatie?????
Voi ce spuneti?
Eu am fost operata de apendicita acum vreo 9 ani.
Seara am ajuns la spital, doctorul m`a consultat si am fost chemata a doua zi. Mi s`au facut analize la prima ora si pe la 11 eram deja in sala de operatii.
Deci da... se poate si asa de repede.
Da, chiar atat de repede se poate face totul in aceasta situatie; sunt cazuri in care daca nu se procedeaza repede, se ajunge la fel de repede la perforarea apendicului cu peritonita. Felul in care a evoluat durerea la sotul tau este tipic pt apendicita; daca si analizele de sange au aratat leucocitoza si daca si palparea abdomenului a fost sugestiva, atunci mai mult ca sigur ca acesta a fost diagnosticul.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)
si baietelul meu exact asa a patit. La pranz era inca o.k, dar cand a vrut sa se ridice de la masa, l-au apucat durerile puternice. Fuguta la spital, analize, si a doua zi dimineata operatie.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Multumesc fetelor, pentru raspunsuri. Adevarul e ca aveam o oarecare neincredere, crezand ca medicul il opereaza doar pentru bani!