Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Megg spune:
Ana Maria eu zic sa lasi tastatura asha ca sunt tare haioase mesajele tale cu liniutze. 
Adita, ai aflat cum e cu medicatia si alaptatul? Mamaaaa, da' cat de mult ati alaptat, fetelor!!! Si tu si celelalte fete.... felicitari pt 4 dinti deodata. ![]()
A mea tot cu 2 a ramas de cateva luni bune.
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
aurelursu@k.ro spune:
Vorbind de zodii, si cupilu nostru are temperament clar de capricorn. Este foarte incapatanat. DAca il iau de la prize sau de la tv e jale mare. Urla de zici ca il picur cu ceara. SAu daca indraznesc sa ii bag lingurita cu mancare fentandu-l, face ca o pisica calcata pe coada. A inceput sa se tranteasca pe jos, offfff ce ne asteapta. Mai grav e ca deja cedam la urletele lui.
RAchel cate kg are bb Albert de ti se pare slabut? CA e chiar grasut, cel putin asa arata in poze.
Adita la mai multi dintuci. Noi tot cu doi am ramas.
pupici si o zi buna
magga spune:
bonjour mamicilor,
Witchie, nemaipomenite pozele Irinei. Va pup pe amindoua. Dar sa stii ca aruncatul cu jucarii este normal, face parte din dezvoltarea unei notiuni de spatiu si timp la copii nostri. asa masoara ei intr-unfel limitele spatiului din jurul lor. Unde mai pui ca o carte de-a mea zicea ca ei descopera legea gravitatiei si ca asa, copilasi nostri sunt pe rind Newton, intre 8 si 12 luni, Nietzsche intre 2 si 2 ani jumate cind vor sa-si impuna propria dorintza (perioada lui nu) si Descartes pe la trei ani, cind il descopera pe Eu.![]()

Adita, asa vreau si eu, patru dintr-o data si si fara mari plinsete. Felicitari.
Intr-alta ordine de idei, am reusit sa revorbesc cu prietena mea, ceea ce nu este f simplu in timpu saptaminii, caci tocmai cind ajunge ea acasa, incepe perioada noastra de mare activitate si din pacate lucrurile stau asa:
- in timpul saptaminii, imposibil. nu au spatiu.
- in week-end, desi gradi e goala, nu se poate din motive de reguli de igiena. adica ar trebui sa fie cineva care face curat dupa voi (regulile sanepidului, in fine), si cum ei nu sunt gradinitza privata, ci apartin de nu stiu ce fundatzie de binefacere, fiecare leu este numarat, plus ca femeia lor de serviciu nu este disponibila in week end.
Imi pare rau, sper totusi ca coordonatele sa va serveasca o data si o data cind o fi sa va dati puii la gradinitza.
Adana, ce n-as da si eu sa ma suna cresa unde am inscris-o pe Hana, sa-mi zica ca s-a eliberat un loc. Chiar nu stiu ce voi face dupa ce pleaca tata.
gabi.i spune:
Astazi vine cineva la "Clubul mamicilor" ?Se discuta despre rasfat paremise.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
Lali spune:
Patricia, ce a mai crescut Rebeca... si ce bine ii sta cu rochita visinie, cocheta, ca de obicei! Am vazut la voi caruselul la patut. Mai rezista inca, nu trage de el ? Dragos l-a dat jos de cateva ori si pana la urma l-am demontat...
Nici noi nu luam flour, o doctorita mi-a spus ca da, una ca ba si am inteles ca decizia ne apartine. Eu gandesc ca daca nu e ceva superverificat nu am curajul sa dau, cel putin cand e vorba de profilaxie, nu de tratament propriu-zis. Oi fi eu mai fricoasa...
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
PatriciaArdeleanu spune:
Lali, multumim fruomos. Vad ca rezista destul de bine, nu are tendinte din astea
. A fost primul suport de ridicat in picioare, tinindu-se de el, acum se joaca doar la butoane. DAr nu trage de ratuste deloc
, adica puna doar mina delicat pe ele si ride.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Shobo spune:
gata, m-am decis sa nu-i dau nici un fluor... din motiv ca nu se stiu efectele adverse; sint de acord cu asta... si daca o fi sa-l mosteneasca pe tati e SUPER!
Anamaria, ce a crescut scumpul Victorash?!!! de cind nu l-am mai vazut... de prin parc...
aseara Codrin pt prima data de cind il avem nu a vrut sa doarma dupa baie+sin la ora 9 ca de obicei -a adormit pe jumatate sa zic asa la sin si ca de obicei il pun in pat si de unde el nu riposta... a inceput sa urle ca ars... dupa citeva intrari la el sa-l linistesc, luat in brate, pus iar la sin... unde nu mai vroia deloc sa suga, cred ca era deja full, cum il puneam in pat gata urletele... si asa vreo ora. dupa o ora ne-am decis amindoi sa-l lasam sa urle si dupa 20 min de urlat mai cu pauze, mai cu urlete, a adormit pe burta cu fundu in sus...
. Efectul: a dormit toata noaptea neintors, s-a trezit la 6 pt sin ca de obicei, si apoi iar nani pina la 8:30 (nu a mai ripostat cind l-am pus in pat dupa suptul de la ora 6). deci aproape 12 ore de la 9 la 8:30 ceea ce e super!
am citit si ne-am lamurit ca asa ar cam tb procedat cind nu vrea sa doarma, de fapt sint 2 variante:
1. il lasi sa urle si adoarme in cele din urma (asigurindu-te bineintelkes ca e papat/schimbat). credeam ca n-o sa pot dar am rezistat si vad ca a fost bine.
2. mergi la el si stai cu el in camera intr-un fotoliu pe intuneric si-i tot spui ca e timpul de nani, sa-ti auda glasul... bla bla bla pina adoarme. dar cum oare sa te auda daca el urla?
ma rog, deci am aplicat direct varianta mai dura si a functionat.
acum imi amintesc de prietenii nostri care faceau asa cu bebele de la 7-8 sapt si in 3 seri au reuysit sa adoarma singur, sa nu mai plinga deloc. si asta ajuta mult si la faptul ca nu se va mai trezi noaptea, cel putin nu la fel de mult. stiu ca anul trecut am fost la ei in vacanta 2 sapt si bebele lor avea atunci 10 luni si dormea neintors 12 ore dupa acest "tratament".
v-am zis, ca poate ajuta fetele ce au pb. cu adormitul noaptea dupa trezire. daca puteti incercati sa-l lasati sa urle ceva timp (chiar daca e noapte) si e ff probabil ca va invata in maxim 2-3 dati ca nu mai tb sa plinga.
aaa, si pare ca daca se oftica de ceva (adica in timpul cind urla) isi baga mina in gura si noi credeam ca-l dor dintii.
oricum ma intreb si eu ca si Lali de ce deodata nu mai vroia sa doarma asa cum se invatase de atita timp??? e oare o treaba ca odata cu virsta devin mai rautaciosi, mai impotriviti la ce faceau pina atunci? hmmm, trebuie sa fim pe faza!! ![]()
somnic dulce si linistit va dorim!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Lali spune:
Fetelor, pentru ce se da Calpolul ? Ajuta cumva si la durerile de dinti ? Ca lui Dragos ii iasa al 7-lea dintisor, incisiv lateral jos si nu mai dormim de vreo 2 saptamani... caut remedii, Dentinox-ul si Calgel-ul pentru bb si cafeaua pentru mama lui
nu mai fac fata.
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
Shobo spune:
Da, Lali, Calpol e si pt dureri de dinti; aaaaaaaaaaaaa, am uiatt sa va zic ca aseara cind a facut scena descrisa, Codrin primise si Calpol caci mi s-a parut mie ca miriia tare la sin si ma cam musca si am zis ca il dor si n-o sa doarma bine... asa ca in momentul cind urla avea de toate, si schimbat si papa si calmant de dinti... deci imi era clar ca urla de furie ca-l puneam in pat, caci daca il luam in brate statea ff linistit, nu zicea nimic, ba chiar mai cinta
la ora 22 cind de obicei el dormea bine de o ora...
vezi sa nu fie ca la noi ca si noua ne-a facut asa citeva nopti bune si uite cum a fost azinoapte de bine!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin