Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani pentru Alex - beatriced si Stefan - Alina, Daria -Mickky si Ana - Ioana.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata fetelor!!
A sosit si la noi zapada,ninge de pe la ora 4.00 e frumos dar circulatia nasoala.
Eu chiar nu pricep de ce mai ies in zapada soferii de dumineca - azi dimineata am intarziat din cauza lor 10 minute de la lucru. Ca sa va dati seama circula cu 20km/ora mor nu alta-mai bine ar sta acasa...

In alta ordine de idei va spuneam ca de sambata Bia mea a fost plangacioasa eu credeam ca din cauza gutuilor si perelor dar de fapt saraca de ea e f rosie in gat--am primit antibiotic
Desi mai am un copil de 6 ani nu mi am dat seama ca e racita-nu avea febra, nu tusea -of copii astia - cam atat acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si La multi ani!!! sarbatoritilor zilei. Un pupic special de la Alexandra pentru Alex al lui Beatrice.
Sa va povestesc ce-am patit asera. Am incercat, pentru a doua oara, sa fac baie cu Alex. M-am spalat, am pregatit cada cu spuma, mi-am pus slipul, sotzul a adus fata si a inceput circul. Nu stiu de ce, dar la fel ca prima data, a inceput sa planga, sa tipe, se agata speriata de mine, se uita la taica-su doar-doar o ia mai repede din cada. Pana la urma ne-am gandit ca poate o sperie aburul, ca se face mult acum cand e mai rece in baie, sau respira mai greu din cauza lui, ca alta explicatie n-ar fi. Sau cum mi-a zis Loreen de dimineata, ca vrea cada doar pentru ea. Singurica face baie cu placere, in cadita, in chiuveta, in cada, ii place apa oricum. Am lasat sportul asta pentru cand o creste fata mai mare.
M-ati imbolnavit cu jucariile. Si Alex e fascinata de telefoane, telecomenzi, tastatura de la calculator, mouse si...sticle de apa. Sotzul meu a spus ca decat sa-i ia un telefon de jucarie, mai bine ii ia un mobil adevarat, mai ieftin, macar va fi sigur ca-i place.La fel si cu laptopul. Unul de jucarie este in jur de 2 milioane. La pretul asta ar gasi unul real, second, mai slabut, dar pe care ar putea pune jocuri ptr copii si muzica. Zice el asa, dar nu va scapa de mine de Craciun, ca am facut o lista...si pana la urma nu va rezista, l-am vazut cu cata placere se uita la standurile de jucarii. I-a adus saptamana trecuta un catelus mare de plush. Imi povestea ca atunci cand l-a cumparta, vanzatoarea l-a intrebat daca sa scoata eticheta. Si el mandru i-a raspuns "Nu-i nevoie, ca e pentru fata mea". Mi-a spus ca in momentul ala i-ar fi cumparat toate jucariile din stand, asa mandru s-a simtit. Hai ca bat campii, merg sa beau o cafea.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elena, mie bubitele si pielea aceea uscata-uscata a Julianei imi suna a dermatita atopica, ce are si Andrei. La el inca n-a ajuns pielea uscata ca-l dau cu crema de corp de doua ori pe zi macar. Cel mai bine se recomanda sa-i dai cu crema imediat dupa baie, in primele trei minute cind e inca pielea umeda, atunci se pastreaza cel mai bine apa in piele. Eu acum il dau cu Eucerin cu uree 5%. L-am mai dat cu Atoderm si cu Mustela. Astea toate sint creme speciale pentru pielea foarte uscata,super hidratante, sint fara coloranti si parfum. Doctorita dermatolog ne-a zis ca in State, probabil si in Canada, este foarte buna gama Aveeno. Eu ii fac baie cu apa de taratze de griu. La Aveeno exista niste pliculete cu tarate din astea pentru baie. Sa nu o speli cu sapun ci cu geluri pentru baie pentru bebe iar ulei sa-i pui in apa de la baie, sa nu o dai pe corp. Pielea atopica sufera din lipsa de apa, nu de grasime, de aceea se recomanda creme super hidratante, nu ulei.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani copilasilor nascuti pe ziua de 22- sa cresteti mari si sanatosi alaturi de cei dragi!!!
La multi ani !ii doresc si sotului meu care azi implineste 36 de ani, care, unori ma cearta si tot uneori nu intelege ce fac eu pe forum -in schimb este partenerul de viata ideal cel care isi iubeste familia mai mult decat orice si cel care participa aproape la orice in casa
Va trimit virtual cate o felie de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

LA MULTI ANI pentru importanta virsta de 6 luni, prima jumatate de an din viata, pentru ALEX(Beatrice) si Stefan(Alina).

Si la multi ani pentru la fel de importanta virsta de 5 luni pentru fetitele DARIA MARIA(Mickyyy) si ANA ILINCA(Ioana)

La multi ani pentru sotul tau, Mercedes. Sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati unul de altul si de copilasi multi ani de acum incolo.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

La multi Ani! Stefan (alina)...

Micorint, felicitari pentru dintisor
Nelia, felicitari pentru cele 5 kg. Asa da! Bravos! Sa-mi dai datele sa le trec in cataistif...
Boobooricu, ce tare e pitica, o scumpa, cum sta ea asa intre perne, mai... Si citeste... of, mai!
Loreen, Andreeaatan, Mercedes, Mygirl, Gabitzam, multumim de urari...
Mygirl, si noi o pupam mult pe Alexandra... Iti spun eu ca peste cativa ani cand or sa fie copii nostri mari, parca vad ca se nasc prietenii si atunci sa te tii, ne incuscrim... hihihi
Mercedes, La multi Ani sotului! ... ce surpize i-ai pregatitit? Si ce faci bun?

Noi am dormit super bine, de la 23 la 7.30 am mancat repede si acum iar bagam somnic! Stie copchilu ca face 6 luni, se regleza cu somnicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI!!!! tuturor sarbatoritilor de azi sa cresteti mari, sanatosi, frumosi (sunteti) si smecheri ca sa razbiti in viata.

pupici dulci

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani! printisorilor Alex (Beatrice) si Stefan (Alina_a) pentru jumatatea de anisor si printeselor Daria Miruna (Mickyyy) si Ana Ilinca (IoanaIlinca) pentru 5 lunisoare, parca ieri erau bb nou-nascuti.
La multi ani! sotului tau, Mercedes sa fiti sanatosi, sa va cresteti copiii, nepotii si sa imbatraniti frumos impreuna!
Petrecere frumoasa! Sanatate Biencutei!
Micorint si felicitari pentru dintisor si ii uram bun venit si celui de-al doilea sa iasa cat mai repede si fara dureri!
Nelia bine ai revenit, bravos pt. cele 5 kg pierdute, sanatate papusilor!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen ce relatie frumoasa se prefigureaza intre fetele tale, sa fie asa toata viata, ca eu cu sora-mea am dat-o in bara in vara asta (tot 9 ani e diferenta intre noi, dar nu ne-am inteles niciodata de nota 10)
Anky multumesc pt. raspuns, stii cumva daca in Ro se gaseste ca nu prea sunt familiarizata cu Humana si sa stiu daca sa ma uit pe-aici. sau s-o intreb pe Loreen ca stiu ca ea foloseste gama.
Boboricu eu mi-as dori sa nu mai existe conceptul de spaga in sanatate ca asta ne trage inapoi spre stim noi ce si de asta suntem unde suntem. Sanatate printesei tale! Of, chiar ca le mai tragi si tu cu bubitele. Si Bianca mi-a facut de o saptamana si pe fata, pete rosii si uscate. Vad ca nu-i mai trec, i-am dat cu Bepanthen si i-a trecut pt. 1/2 zi dar vad ca recidiveaza.
Ce copiii intelectuali avem, care mai de care mai cititor
Loreen pai la ce jucarii are Delia, ce sa mai comentez?! La mine tocmai asta-i motivul pt. care nu ma prea bag la jucarii pt. ca Andreas a avut si are o tona, a pompat maica-mea in el cu chestii de-asta ca a trebuit sa mai fac donatii si pe la gradi si pe la copilasi mai nevoiasi si NU se joaca cu ele, zac si ma enerveaza si il amenint ca iar fac o razie printre ele si atunci incepe si se mai joaca...de gura mea. Asa ca mai putine la Bianca ca mi-am invatat lectia, cu cat au mai mult cu atat vor si ce au raman uitate, asa-i la noi, cel putin. Si cadoul de Craciun va fi o problema ca nu stiu ce as putea sa-i iau si sa nu aiba, deocamdata i-am comandat jocuri PC si i-am luat carti.
Eu recunosc ca ma atrag mult mai mult hainele si acolo trebuie sa pun STOP.
Mai intreb o data: Karvolul se pune capsula intreaga sau trebuie sparta, eu am spart-o ca asa mi s-a parut mai eficienta, dar e bine? Imi miroase fata dimineata a karvol pe par.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput