Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
andreeaatan spune:
Stiti ce face Thomas? Sta in spatele meu pe scaunel si din 10 in 10 minute, plange cu figuri si daca ma intorc al el rade. Deci, se rasfata. Deci, jos militaria din pod.
Gata cu distractia!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
elisor spune:
Iar n-am apucat sa mai intru in we, iar am lectura la greu.
Mygirl superb tortul, banuiesc ca e inventia ta ornatul. Eu n-as fi in stare sa fac asa ceva. Ai slabit? Dragalasa Alex cum isi hraneste catelusul cu tort!
Loreen ai doua fete superbe, Bianca are niste ochi "frumosi rau tare". Te compatimesc cand vor aparea pretendentii
, iar Delia e o shugubeata smecherica si dulcica. Mi-a placut f. mult poza sister.
Ai spus de tot felul de salate la 3-3-3, dar cu ce e permis sa le faci? Otet, apa si sare? Si inca ceva e obligatoriu sa incepi cu carne, legume, lactate? Cafeaua neagra si fara zahar cred ca e permisa ca altfel sunt moarta cu migrenele.
Premergator - mi-a spus sa nu o pun pt. ca sunt pozitit riscante care ii pot afecta evolutia favorabila, ceva in genul asta mi-a explicat. ma gandeam sa ma duc inca o data la alt ortoped, dar partea nasoala e ca asistenta e aceeasi si cand m-o vedea...Dar merg pe mana lui ca mi-a facut impresie buna, asta e, o sa ma oftic de fiecare data cand veti spune ce mai umbla copiii vostri in premergator, daca e un risc cat de mic mai bine il evit. Si chiar ma bucuram ca se apropie timpul sa-i iau, cred ca trebuie sa-mi temperez elanul, bucuriile si dorintele ca de fiecare data cand am asteptat ceva cu nerabdare a iesit rau.
Stefania am vazut ca ai leagan pana la ce varsta merge sa-l dai pe bb? doamne ce scumpa e bumbuta ta
Tdi ai noroc ca poti oricand vedea Venezia, eu am vazut-o o singura data si mi-a ramas pe vecie in suflet.
Chiar daca merg la anul la cumnatica tot nu pot s-o vad ca nu cred sa-si faca mila sa stea cu 4 plozi iar noi sa batem Italia.
Ioana, Margott din contul curent de Bancpost se poate vira alocatia pe card (daca e card la alta banca se face prin operatiune interbancara), eu am optat pt. asta si la Andreas si la nasterea Biancai si nu ma doare capul cu cozile de la posta, nici nu stiu cum ii cheltui.
Ioana intoarce-te in patul conjugal si atunci poate iti va creste ratingul la sexlife, vorbesc eu care sunt in patul conjugal si am tras pe dreapta.
Pediatra mea a luat-o razna. I-am zis ca i-a iesit ceva pe fata Biancai si mi-a zis ca-i de la suzeta si sa-i dau cu nidoflor. I-am dat o data si apoi citesc prospectul "interzis copiilor sub 2 ani", ma intreb ea nu a auzit de bepanthen, a facut minuni dupa 2 aplicari.
I-a mai revenit si vocea ca tot we a fost ragusita.
Anky stiu ca ai zis ca ii dai lui Cristi gris cu lapte subtire. Dar e special pt. bb sau normal? Se prepara traditional?
Cornelia mai este racit Stefan?
Karvol eu l-am intepat si am scurs continutul pe o batista, am facut bine sau trebuie pusa pastila asa cum e, dar astfel nu are efect prea mare.
Gabitzam "LA MULTI ANI!" sa fii sanatoasa, fericita, iar norocul sa-ti calce pe urme, sa te bucuri de femilie! O cafea tare si neagra nu refuz never.
Mercedes saru'mana pt. informatii, imi faci la anul galerie? Ca ma bate gandul sa ma leg si eu la cap.
Of ce ma oftic, m-am dus sa vad ce am in posta si m-a vazut un vecin in pijama. La naiba! Aveam o carticica de la Nestlle cu de toate. Ma duc sa lecturez carticica si pe voi.
Eli, Bianca & Andreas
gabitzam spune:
Am primit ieri cadou un set de cosmeticale , care arata si miros senzational, plus un ambalaj de zici ca e ceva pretios. Dar cind Doamne iarta-ma am eu timp sa fac o baie inspumata, sa ma dau cu crema aia, sa ard luminarea parfumata? Cred ca-l pun de-o parte si dupa ce merge baiatul la scoala o sa-l folosesc si eu. Sau il pun pe tati sa iasa doua ore cu bebe pe afara. N-am mai facut o baie din asta de rasfat dinainte sa fiu gravida. Acum de-abia fac un dus pe fuga .
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi
Stefania Nicolae spune:
Buna la fete ca eu azi noapte dupa ce am inchis calc. am facut-o lata, zic asa intr-o doara sa pun mana pe fata care de altfel statea cumintica , si ce credeti ii ardea capul de numa numa si avea mainile si piciorusele inghetate si cianotice, ii iau temp si ce credeti 39.3 C sa inebunesc, in disperare de cauza ii pun un supozitor cu novocalmin si dupa o ora de imi venea sa chem salvarea nu alta,i-am mai dat si 2,5 ml de calpol, in fine ii scazu-se la 38.6 C si pe la 4 avea 36.8 C de impachetari imi e groaza ca abia i-am pus o carpita pe frunte si a inceput sa urle. Acum doarme, astept dr-ul.
Gabita - La multi ani muta sanatate si tot ce iti doresti sa de-a Domnul sa ti-se implineasca si lasa mama ca esti tanara si uite ca
in cinstea ta.
Kitty - astept sa vedem ce zice dr-ul, multa sanatate lui Paul.
Ioanailincam - eu incer sa o hidratez am ajuns la ai baga cu seringa ca cu bibe nu vrea cu lingurita o varsa ca dade-a din cap asa ca am trecut la masuri mai nasoale, nu stiu si nu inteleg de ce nu vrea nici ceai nici apa de lapte nu mai vorbesc de altfel cum ajunsa-se si ea la 6000 g joi, acum are 5900g sper sa treaca mai repede ce o fi, ca de 3 nopti nici tati nu mai doarme.
Loreen - ai incercat cu plasturi si in paralel cu voltaren?, dulce rau Deliuta dar nu o zgarie matele, bine sunt convinsa ca sunt vaccinate. A si eu pun oua, fac o omleta de 5 oua si o arunc in ciorbita, de bulion ziceam pt. ca sunt pers. care nu pun, si cand o pun in castron ii mai bag si o linguoaie de smantana. Multa sanatate.
Crissi - ai incercat intai cu sucurile de fructe poate se adapteaza mai greut (ce e mai bun ca lapticul) asa ca incearca 2-3 zile cu suc (mere, morcov, portocale, pere) vezi ce ii place si pe urma le combini si incepi cu 2 -3 lingurite. Succese maxime.
Elisor - leaganul este al nepotilor si se da si zgatia de 3 ani si 9 luni asa ca merge pana mai tarziu totul e sprijunul sa fie solid. Multumim frumos.
Si vis-a-vis de citit si bumbu vrea sa puna mana pe care dar am reusit sa o domplesc si ia uitat aici si aici
Pupici sper sa pot reveni azi, macar sa va citesc.
Si o zi grozav de buna.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
monu spune:
GabitzaLA MULTI ANI!!!!!! multa sanatate si un pic de timpliber ca sa te rasfeti!!!!
Stefania, multa sanatate bebelusului!
bb al meu si-a schimbat ora de culcare. seara se culca la 23.00 dar macar nu se mai trezeste noaptea.
pupici
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Gabitzam - La Multi Ani cu multe bucurii si sanatate! Sa fii fericita alaturi de puiul drag si de sot, bineinteles!
Andreeatan - regizoare ma fac, bre, nu am vazut Razboiul Lumilor, doar asa mi-a dictat mie mintea mea bolnava.
Ptiu, sariti ca ridica din fundoaca! Si a mea era sa cada, ca am pus-o cam pe marginea patului pana sa vin cu piureul - m-am gandit eu ca nu i-o veni sa se intoarca chiar atunci. Ei, asi, am prins-o la tanc. Ii dadui acum piureul si vad ca iar se intoarce pe toate partile - deja a dat o boraciune, dar micuta, sper sa nu repete figura de ieri. Hai ca iar a luat-o razna, a borat pe canapeaua retapitata inainte sa o nasc! ma duc sa curat
Apoi plecam afara ca poate se linisteste ca in ritmul asta iar da tot afara.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Am terminat de citit! Carticica de la Nestlle nu am chef acum, am spicuit cate ceva, diversificarea incepe cande bb pregatit, adica nu spune la 4,5 sau 6 luni ci atunci cand sta in sezut si-si tine capul drept, cand deschide singur gurita la vederea linguritei, pastreaza hrana in gurita si nu o scuipa, etc. Diversificarea precoce poate duce si la obezitate, esuarea alaptarii, risc crescut de diaree, etc, dar si intarzierea diversificarii poate avea efecte nedorite: anemie, dezv. sociala intarziata, subnutritie si stagnare in greutate.
Concluzia fiecare face cum isi "simte" copilul. Eu nu mai ma iau dupa, dupa, dupa ca ajung la balamuc, apropos eu nici n-am alaptat si nici n-am nascut natural, cand am vazut pozele Adinei m-au trecut fiorii. Bine ca am incheiat capitolul nasteri.
Imi zicea cineva o data ca de aia esti femeie sa simti durerile nasterii, ei bine eu sunt femeie pt. ca asa a vrut cineva acolo sus si tare ar mai fi aruncat cu pietre in mine ca aveam alta parere despre statutul de femeie.
Stefania impachetarile le faci cu apa la temperatura camerei si isi au meritul lor, nici eu nu vroiam sa aud de asa ceva, dar am ajuns cu Andreas la urgente pe cand avea 7 luni si cum am refuzat internarea dr. m-a sfatuit cu impachetarile si sa stii ca i-am urmat sfatul de cate ori avea febra mai mare si din pacate mi-a dat de furca la capit. boli. Seamana cu ta-su imediat o pune de-o febra spre deosebire de Bianca care se pare ca ma copiaza pe mine.
Loreen am fost bine in we dar sunt suparata ca mi-am facut iar gaura in buget si nu mai suport sportul asta. Ma urasc!
Ce scumpe sunt amandoua si Delia si Sonya sau nu mai stiu cum o cheama pe cealalta.
Am si eu o intrebare nesimtita pt. tine: care e diferenta de pret de la 3 la 4 camere? Da-mi PM daca nu e raspuns public sau nu-mi da deloc.
NewMami pai o las pe paturica dar nu prea-i place, se joaca cat se joaca, apoi se tanguie si in final se miorlaie de trebuie sa o iau, plus ca-mi da la rate (pe spate nu o las ca nu e atractiva pozitia). dar mi-a dat maica-mea o idee si o pun intre 2 saci de dormit si i-am facut un fel de fotoliu in care mai o mai fura si somnul .
Mai aveam sa zic una alta dar a venit ora mesei.
Eli, Bianca & Andreas
OlgaTarziu spune:
LA MULTI ANI! GAbitza. sa-ti dea D-zeu fericire si sanatate si sa te bucuri de puiul tau drag.
Kitty faina faza. Adevarul e ca in tara asta nu ma mai mira nimic in domeniul medical. Uneori am senzatia ca dau doar peste incompetenti. Multa sanatate lui Paul.
La noi iese dintzisorul nr. 2 si e marait de ma scoate din minti. Azinoapte am dormit 5 ore intrerupte iar. In rest nu are alte simptome. Mananca destul de bine, nu tu febra, nu diaree. Doar somnul e praf si urla in continuu. Vai sa iasa mai repede ca mie mi se gata resursele.
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi
OlgaTarziu spune:
Cat despre nastere ce as putea spune? Eu ca o "naturala" am avut un travaliu de 30 ore si inca ma simt ca si cum ar fi iesit tractorul pe acolo. Ma simt inca mutilata si nu stiu cand voi mai fi o femeie normala din punct de vedere sexual. Nu am avut epiziotomie dar cu toate astea recuperarea nu a fost usoara. Imi amintesc doar ca totul jos era o masa umflata si sangeranda si habar nu aveam pe unde sunt toate gaurile...
Scuze descrierea dar nici dupa naturala recuperarea nu e floare la ureche.
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi
mygirl spune:
Eli, pupici de la noi pentru albastrita ta, ca ne-a fascinat cu ochii ei. Si ce de maimutzoi aveti...M-am hotarat. Urmatorul copil, daca-i fata,Bianca o s-o cheme, poate o avea ochii ca ai Biancai tale sau a lui Loreen...
Noi suntem la ziua 3 de incercari cu supica. Am incercat diverse varianate, compozitii, acelasi rezultat: strambaturi, scuipaturi, plansete.De maine cred ca incerc borcanase.
Stefania, am incercat si eu faza cu cititul, dar mi-a facut cartile varza. Am decis sa iau de-alea supercartonate, ca astea de hartie nu rezista. Nu se lasa pana nu mi le smulge din mana si le face bucati. Plec ca urla'n patutz. Brate ma cheama.
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre