Simptome !!!!!
Raspunsuri - Pagina 4

raalucutza spune:
bafta multa fetelor!si sa nu mai avem parte de povesti cu final trist!ca doresc sa fiti toate gravidutxe!pupici
raluca

huacin spune:
Buna, fetelor! Asteptam cu nerabdare sa ajung acasa si sa citesc mesajele...
Ratusca1977, din cate stiu eu, e semn bun. Doamne ajuta!
Ingeras26a, multumesc mult, bafta si tie!
Rucsi, sa-ti traiasca puiul! Am o mica nedumerire insa... Mie ginecologul (dr. Constantinescu Gheorghe, de la Municipal - in care am mare incredere!) mi-a spus ca face maxim 2 cezariene; a spus ca altii, americanii, de exemplu, merg pana la patru, dar el nu. Presupun ca ai discutat subiectul cu ginecologul tau, tie ce ti-a spus? La mine prima a fost cezariana (am probleme serioase de vedere). Iti dai seama ca as vrea sa stiu, sunt direct interesata. Azi sunt in ziua 27; la prima ora am avut o urma maronie pe tampon, am zis "gata, au venit uratii"; dar, acum e trecut de 9 seara, de atunci nu a mai fost nimic... doar greata care nu ma slabeste... Saptamana viitoare merg iar la ginecolog, pe marti, miercuri, imi face si echo, dar voi ce credeti?
si tie, ralucutza!
Va pup pe toate si
sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!
Valentina

rucsi spune:
Huacin La toti medicii la care am fost ( Niculescu, Ancar, Nael, Bogdan Marinescu )mi-au spus ca se poate face linistit si a treia ,chiar si a patra cezariana. Asa ca nu asta e problema. Macar de-as ramane au gravida. Cat despre pata aia, mai asteapta pana maine seara si daca tot nimic, fa un test de sarcina.
Ralucutamultumim mult si te pupam.

raalucutza spune:
huacin si rucsi pupici
si voua!si sa fie cu ochisori ca tare mult m-as mai bucura!ca am fost si eu odata in situatia voastra si orice simptoma mi se parea semn de sarcina!pana intr-o zi cand chiar a fost sarcina!hai ca va mai astept cu vesti!
raluca

huacin spune:
Fetelor, ieri dimineata, in ziua 28, mi-am facut iar un test de sarcina; am facut un Clear Blue; au aparut 2 liniute, chiar daca una era mai slaba. E sarcina sau poate fi o eroare a testului? Nu iau nici un fel de medicamente care, teoretic, ar putea influenta testul. Linia de control era clara. Voi ce ziceti?
Valentina

huacin spune:
raalucutza, amuzant este ca eu am fost destul de sceptica... pana cand greturile au devenit de-a dreptul sacaitoare. Atunci m-am gandit serios ca ar putea fi sarcina... Multumesc mult pentru urari!
Valentina

floricika spune:
Huacin Doua liniute??? Scumpa mea, bucura-te eu zic ca esti gravida!!!!
Testele Clear Blue sunt cele mai bune, si probabil a doua liniuta a iesit ma slaba deoarece esti decat ziua 28!!! Dar daca este acolo, esti gravida iubita!!! Bravo!!!
Eu mi-am permis sa ma bucur inainte!!!
Nunta

huacin spune:
Floricika, si eu cred la fel. Dar, cred ca stii cum e, nu-mi vine sa cred, mi-e teama sa nu-mi fac iluzii...
Valentina

Tabitha spune:
huacin: nu ma pricep la teste, dar vreau sa cred ca e de bine si ca esti insarcinata. HAi, da-ne un exepmu pozitiv, ca sa putem merge inainte. Felicitari si numai bine.
Tabi

huacin spune:
Tabi, esti o scumpa, la fel ca toate fetele de aici! Daca nu erati voi, in zilele astea de incertitudine, era mult, mult mai greu!!!!
Valentina