Ce-a iesit la test, Anutza 26? Si eu sunt in ziua 26, ca si tine si pana acum am facut 2 teste "barza" (de urina)in zilele 22 si 25, negative amandoua. Totusi, cum uratii nu se arata, mai sper ca poate totusi e cu ochisori. Doamne ajuta!
A iesit cum nu se poate mai rau dupa parerea mea..
scrie electrochemiluminiscenta rezultat < 0.1 mUI/mL in conditiile in care.. la 3 sapt tb sa fie 5.8-71.2 la 4 sapt 9.5-750.
Adica.. teoretic.. dupa cat stiu eu sa citesc nu sunt gravida..
cu toate astea.. uratii nu apar.. ma dor sanii de simt ca-mi pleznesc si mi-e rau de crap... nu mai inteleg nimic.. Sunt extrem de deprimata ca nu stiu ce am.. si colac peste pupaza a lovit sotul meu masina cand ne intorceam de la spital..
Sunt extrem de deprimata imi vine sa plang intr-una.. lucru care.. pana acum cateva saptamani nu mi se intampla mai niciodata.. Ce nu pot eu sa inteleg: acele 3 sapt pt care tb sa ai 5.8 sunt trei saptamani ale lui BB sau trei saptamani de la UM?..
Asteptam.. poate nu vin uratii si testul e o greseala.. dar testele astea in sange nu dau gres.. Oricum.. speranta moare ultima.. asa ca dati-mi putina rabdare de la voi ca eu nu mai am de mult!!!!!
Anutza 26, nu dispera. Pana la uram suntem in perioada sarbatorilor cand dupa parerea mea sunt posibile minunile, asa ca si un test de sange poate fi eronat, incurcat, etc. Poate ca ar trebui sa repeti testul daca uratii nu vin. Eu astept cu infrigurare ziua de maine, desi nu stiu de ce, dar ceva imi spune ca as fi insarcinata. De exemplu mai nou,imi este rau cand cobor la metrou, simt ca ma sufoc,si am un gust amarui in gura, parca as bea pelin. Dar inca nu vreau sa imi fac false sperante. Mult noroc si sa dea Dumnezeu sa fii insarcinata.