Simptome !!!!!
Raspunsuri - Pagina 13

riculica spune:
buna dimineata!
mai am trei ore si aflu rezultatele testului de sange. Cand ma gandesc ca azi e marti 13 ma apuca groaza. Mi-am luat temperatura si era 37,4 ceea ce zic eu ca e imbucurator.
Doamne ajuta si succes la toate.
Tineti-mi pumnii va roggggggg!

rucsi spune:
Riculica, sigur esti gravida. Iti tinem pumnii si sa ne anunti imediat. Cat despre ziua de 13, eu o consider o zi norocoasa. Azi ( 13 ) puiul meu face o luna. O sa vezi, iti va purta noroc.

Georox spune:
A.cicel FELICITARI DIN TOATA INIMA! Ma bucur mult pentru tine. Iar pentru ziua nuntii, nu trebuie sa iti faci probleme. Colega mea de birou era insarcinata in trei luni cand s-a casatorit si nu se cunostea nimic. Sunt convinsa ca o sa ai o nunta de vis.
Cat despre mine, nu stiu ce sa zic. Am citit toate simptomele, si m-as incadra si eu la dureri de sani in lateral, de marirea lor, de stari euforice mai mult sau mai putin, de somnolenta, de pofta de mancare dar nu exagerata, de gura uscata mai ales noaptea, iar acum mi se intampla constant de o saptamana, de usoare dureri abdominale, si de o dorinta exagerata de a avea un bebe.
Iar ceea ce este ciudat, este faptul ca toate aceste simptome au aparut in timp ca inca mai iau Ac, adica Logest. Iar pana acum nu am avut nici un fel de probleme si il iau de un an. Azi este ultima zi in care iau pastila, iar pe 16 dec. in mod normal ar trebui sa vina rusii. Ceea ce sper sa nu se intample, si sa fie confirmarea ca am un bebe mic. Va mai tin la curent. FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI, IAR DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA COPILASII SI FAMILIA. SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN SI UN AN NOU MINUNAT, PENTRU CA MERITATI.

alexia28 spune:
Felicitari a.cicel
Riculica pai nu ne dai si noua vestea? Au trecut 3 ore.....haide ca am tinut pumnii.

Georox spune:
A, facut si eu asa intr-o doara testul "Cand vine barza", si ce credeti ca mi-a iesit? Conform ultimei date a CM, data estimata a conceptiei ar fi 03.12.2005, data cand intr-adevar am . iar varsta estimata a fatului ar fi de 1 saptamana si trei zile. Nu-i asa ca ar fi minunat? Cel putin pentru mine ar fi cel mai frumos cadou.

riculica spune:
salutare!
am fost plecata pe teren (asta fac mai toata ziua) si n-am avut timp sa va spun ca nu sunt insarcinata. BHCG e doar 5. Mi-as fi dorit atat de mult sa fie...
Bafta tuturor!
Cred ca cel mai mult ne termina asteptarea...

Anutza_26 spune:
Georox ar fi super.. inseamna ca esti norocoasa ca ti-a iesit testul asa de rpede pozitiv.. eu am de pe 25 pe 28 nov.. a inceput sa imi fie rau pe 2-3 dec.. dar rau rau.. si testele mi-au iesit negative toate.. multe.. o gramada.. si acum astept sa se faca ziua 28 sa mai incerc.. poate da dzeu si nu imi vin uratii.. poate vine a doua linie la test...:))
tu ai grija de tine.. e cam repede si la tine sa fii sigura de BB.. dar ai grija de tine ca si cand ai avea un BB in burtica pana esti sigura.
eu asta fac.. si astept sa treaca odata zilele astea sa stiu sigur..
O sa ne dea si noua Dumnezeu un bebe intr-o zi!! Sper sa nu fie departe ziua aia!
Ana

Avalon spune:
Riculica, imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta... dar totusi, si 5 este o valoare, nu e zero... in ce zi a cm ai facut testul?