ce putem face in situatia in care ne aflam: angajatorul ne-a platit pana acum indemnizatia de crestere a copilului cu intarziere, iar pt ultima luna au virat (pe card)doar o parte. Mai exact,luna aceasta,noiembrie, am primit doar 6.300.000 din indemnizatia pe luna august!!!Aceasta situatie creeaza un precedent care nu stim unde poate duce si care ne ingrijoreaza.Ce posibilitati avem pt a-i determina sa ne plateasca toti banii si la timp?Va multumim pt toate sfaturile pe care ni le veti trimite.
Cati angajati sunt la firma mentionata ? Aproximaiv desigur.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
3-4 angajati.Stiu ca suma pe care nu am primit-o pe aug -1.500.000 reprezinta datoriile firmei catre cas.Sper ca am inteles corect.Banii pe care ni i-au trimis vin efectiv de la casa de pensii, nu ca rezultat al unei compensari.Si ei au spus asa: ce a trimis casa avem, restul nu stim cand...
cam 3-4 angajati.este o firma mica.de aceea ei primesc efectiv de la casa de pensii cei 6300000 pe care ni i-au dat noua.Ceilalti se compenseaza cu datoriile lor catre cas.Imi cer scuze pt intarzierea raspunsului,am mai scris o data, dar nu a aparut ms meu, nu stiu de ce
imi cer scuze, m-am inscris azi pe forum si nu prea m-am descurcat de la inceput cu setarile.Sper ca este vizibil raspunsul meu anterior
Mergeti la casa de asigurari si pe baza CNP puteti sa vedeti cu exactitate care este situatia voastra. Daca banii au fost virati sau compensati dupa caz se vede acolo.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro