Torturi si dulcuri pt masa de Craciun si Revelion
![](images/user_woman.png)
Pt ca s-a deschis subiectul cu Masa de Craciun si Revelion si pentru ca vreau sa le separ,deoarece eu nu am mai facut prajituri si fursecuri si torturi foarte multe si am nevoie de sfaturi si idei.
Cred ca asa e mai simplu:aici scriem dulciuri,la celalalt mancaruri.
Sper ca modelatorii sa nu se supere ca am deschis al doilea subiect....cam pe aceeasi tema.II rog sa il lase putin deschis.
Multumesc.
Ce m-ar interesa prajiturele si fursecuri...miam-miam.Si torturi si defapt totate dulcurile pe care le pregatiti.
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Raspunsuri
sexy spune:
Eu voi face de craciun-revelion tortul royal,prajitura cabana,prajitura polara,piersici(caise),rulouri cu budinca,cosulet de ciocolata cu truffe multe daca primesc reteta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lgireada spune:
Sexy ne lasi asa, fara poze si fara retete? plz
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
crinuta spune:
quote:
Originally posted by sexy
Eu voi face de craciun-revelion tortul royal,prajitura cabana,prajitura polara,piersici(caise),rulouri cu budinca,cosulet de ciocolata cu truffe multe daca primesc reteta
Prajitura Polara am facut-o si eu saptamana trecuta, este foarte buna.
Tortul cabana e cu foi de cremsnit, nu? Restul nu le stiu.
Crinuta si
![](copilas.gif)
Tanya spune:
Tort diplomat cu multe fructe, cozonaci si cam atat:)
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Pt ca nu am cuptor(doar cu microunde)am sa fac doar tiramisu si probabil raffaelo.Si ce mi-o mai vrea sufletelul voi cumpara..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61071&whichpage=1" target="_blank">Craciun de vis pentru copiii dintr-un orfelinat
Balbina spune:
Inca nu stiu exact ce dulciuri o sa fac de sarbatori, dar stiu sigur ca vreau sa ornez un tort cu tematica de iarna. Am inceput deja sa ma gindesc la subiect si sa caut surse de inspiratie pe net.
Leditia, indraznesc sa-ti propun sa faci un tort cu jeleuri, nu e nevoie de cuptor si arata foarte aspectuos.
A, si as vrea reteta ta de raffaello, te rog.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Inca nu stiu exact ce dulciuri o sa fac de sarbatori, dar stiu sigur ca vreau sa ornez un tort cu tematica de iarna. Am inceput deja sa ma gindesc la subiect si sa caut surse de inspiratie pe net.
Leditia, indraznesc sa-ti propun sa faci un tort cu jeleuri, nu e nevoie de cuptor si arata foarte aspectuos.
A, si as vrea reteta ta de raffaello, te rog.
------------------
Numai bine,
Din fericire m-am uitat pe forum prin arhiva si am gasit niste prajituri care nu necesita cuptor.Asa ca am chiar de unde alege
![](icon_smile_big.gif)
Reteta de raffaelo trebuie sa o caut, pe cea dupa care am facut anul trecut,este si pe forum.Eu am gasit alta pe reclamaaaa si vreau s-o incerc anul acesta pe aceea,dar o s-o fac o data inainte,sa fiu sigura ca va iesi bine.
Reteta ti-o scriu cum o gasesc.
![](pupic.gif)
Pupici cu lipici.
Edit:cu ochii la super nanny am uitat sa-ti multumesc pt sugestie.
![](floare.gif)
Arata tare bine tortul.Voi lua in considerare si sugestia ta.Ma bucur enorm ca am de unde alege acum..ca eram tare trista ca nu prea am ce prajituri sa fac..daca nu am cuptor.
Multumesc inca o data.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61071&whichpage=1" target="_blank">Craciun de vis pentru copiii dintr-un orfelinat
bebitzu spune:
Balbina, crezi ca imi/ne poti da te rog reteta pentru :tort revelion 2005, tort jeleuri si Brwnies Capucino?
saru mana mult anticipat.
PS arata tare bine deserturile tale.jos palaria.
sexy spune:
quote:
Originally posted by lgireadaSexy ne lasi asa, fara poze si fara retete? plz
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
in curind
![](icon_smile_approve.gif)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Balbina, crezi ca imi/ne poti da te rog reteta pentru :tort revelion 2005, tort jeleuri si Brwnies Capucino?
saru mana mult anticipat.
bebitzu
PS arata tare bine deserturile tale.jos palaria.
Multumesc de aprecieri.
![](icon_smile.gif)
Vezi aici pentru toate retetele: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61129" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61129
------------------
Numai bine,
![](icon_smile_wink.gif)