Copilasi martie-aprilie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
LauraFlo spune:
Multumim Ela ! Sa stii ca ma pregatesc sa prepar a doua cafea de pe ziua de azi ( sau a treia ?) . Ce zici vii ?
Lavi bine ai revenit ! Ce faci de arati asa de bine ?
Alona si noi cam tot asa am rezolvat problema: am renuntat la rontaieli ....Succes la analize !
Mickyyy ce ti-au recomandat pt iritatia de la fundulet ? Ca si Malina, dar din alte cuze, Daria are o sensibilitate la pasarica. Am incercat multe multe chestii care nu prea dau roade.Din pacate !
Nedda , o poza mica mica ?????

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Uitati si cateva poze cu Galatiul in sarbatoare. Strazile sunt pline de mesteri populari si minunatiile ce ies din mainile lor. Linkul e al unei doamne de la subiectul galatencelor.

LaviB spune:
Tu fetele ce ne-au mai crescut comorile. M-am uitat la cateva poze si am ramas paf (mai ales dupa o asa mare absentare) cand am vazut ce mari sunt copilasii nostri.
Ela, Cristinutza ta
m-a dat gata cu sprancenutzele ei bine conturate iar Daria cea sfioasa (asa pare in anumite poze) arata ca o adevarata domnisoara.
Tu fetele, cum mai trece timpul. Pana sa o avem si noi pe Hanna n-am prea avut habar de asta insa acu....
Am vazut si un baietzel frumusel in preajma Dariei iar pe mamica n-o cunosc, insa la cate mesaje are postate parese ca multe povesti am scapat cu vedearea. Sper sa recuperez.
"Hana eu sunt Lavinia mama Hannei (hi hi hi)"^^ "incantata de cunostinta tizo" ar spune Hanna mea. (doar ca tu esti doar cu un "n")
Ela dragele de voi cat ati tras in concediu.Cred ca asta e durerea cea mai mare a unui parinte. Noi multumim Domnului nu am prea avut probleme.Am vazut ca ati fost mai multi in Grecia (iti dai seama ca am cautat pozele
).
pupa fata cea desteapta si frumoasa.
Laura scriai ceva de roseata la pasa, la DAria. Tu, sa stii ca si eu in vara, in ro, am avut o astfel de problema la Hanna. Eu de cand o am si pana in prezent in afara scutecelor pampers nu i-am dat altceva iar in ro pt ca nu am avut suficiente aduse din germania (m-am gandit ca nici n-are rost sa car de aici ca acasa gasesti tot ce vrei)am folosit pampars din ro si n-am vrut sa cred cand mai citeam sau spuneau altele ca cei de acasa sunt altfel, insa sa stii ca sunt. S-a procopsit a mea cocolina cu o pasa rosie de ziceai ca-i da singele dragutza. am venit in germania, ne-am dus la doctor si mi-a dat o cremutza care in 3 zile i-a facut pasa grasa si frumosa iara
. Daca vrei, eu pe 18-19 decembre ajung in ro. Iti cumpar eu crema (daca nu o gasesti acolo-se numeste HALICAR SALBE)si ti-o pun pe posta romana pana la galati. Cum crezi.
Aaaaaaaaaa! intreabai ce fac de arat asa? Eu nu ma vad a fi asa bine (deh!
toate suntem mai exigente cu noi insine) insa in afara miscarilor cu bici (chiar si acu iarna), role (vara), plimbari pe jos multe si cateva week-enduri cu Hanna, papi si prieteni la piscina, nu fac altceva.
fug ca-mi cere fi-mea olita si apoi tre sa plecam putin de acasa.
paaaaaaaaaaaaaaaa , revin eu deseara (iar m-a prins microbu`
)
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
LauraFlo spune:
Lavinia, am inteles acum de ce am colacelul de grasime din talie.... Eu nu role, nu bici , nu piscina.....doar stat pe scaunul de munca 8-10 ore. Noroc ca mai tine faza cu infometarea ca altfel ma faceam de o 100 de kg.
Sa stii ca vreau crema. Am la subiectul cu galatencele doua farmaciste ; am sa le intreb pe ele daca avem asa ceva si in Romanica si daca nu , apelez la tine. Multumesc ca te-ai gandit la pasarica noastra scumpa.![]()

vladhana spune:
Lavinia,incantata de cunostinta! Am admirat si eu papusica mica,frumusica foc! Felicitari pentru mandretea asta! Si pentru realizarile ei,stie ea atatea limbi? Al meu nu stie decat putina romana si mai bine chineza(limba lui) ![]()
spic de grau spune:
Salutare!
Am venit sa va urez: sanatate fericire, noroc si numai bucurii de ziua noastra, a romanilor!
Si in special:
Klaus29 mamica lui Andrei
iamona mamica lui Andrea Cristina
KIKISOR mamica lui Andrei-Alexandru
Veve mamica luiLaur Andrei
amelie mamica lui Andreea,
Dalina mamica lui Andrei
Claudelu mamica lui Raul Andrei
mama_lui_andrei mamica lui Andrei-Alexandru
si eu (spic de grau) mamica lui David Andrei
multi si dulci!
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
LauraFlo spune:
Luminita !!!!!!!!! Multumim pt urari ! Sa vii mai des pe la noi !

denis spune:
Salutari fetele
LA multi ani celor sarbatoriti azi (voi, puiutii vostri sau oricare din cei dragi), sanatate in special...si tot ce imi doresc mie va doresc si voua...
Noi n-avem noutati.... Incercam de cateva zile cu periuta de dinti, dar inca fara succes.
Mai zicem cateva cuvinte, butonam telecomanda masinutei si reusim sa o facem sa se deplaseze inainte si inapoi...si cam atat. Ah...si mai exersam cu da si nu...Desi nu mereu sunt puse la locul lor...cred eu ca nu-s prea clare inca in capul lui cele 2 notiuni... Deh, noi nu suntem chiar asa avansati ca alti copilasi de pe aici....suntem mai puturosi, ca daca mami a vorbit tot timpul...el a considerat ca nu mai e nevoie sa vb si el...
Intrebare pt Alona: despre ce vaccin de 18 luni vorbesti..? Ca eu in "ignoranta" mea n-am mai calcat cu el pe la pediatra... Daca toate erau ok si daca n-aveam timp (ca-s la serviciu).... cred ca nici nu ma mai cunoaste dr de atata vreme...
Iar eu nu mai stiam ca se mai face vreun vaccin pana pe la 36 de luni...???
Pupici la toate si week-end prelungit cat mai placut...
Denisa, mami lui Cosmin
Cosmy spune:

Pupici tuturor sarbatoritilor acestei zile!
Sa fiti sanatosi si voiosi si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!!!

Cosmina&
Cristiana-Daria(20.03.2004)
Ela76 spune:
Cosmy!
Ia te uita de de lume noua! Zi-ne despre voi, repede, repede!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre