Bebelusi de martie - aprilie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
liviasper ca nu fac vreo confuzie dar am si eu o rugaminte. pot sa ma ajuti cu un sfat? eu sunt o mamica de mai-iunie cu un bb de aproape 6 luni carede la 2 luni face kk numai cu supozitor. ai idee de vreo reteta naturista? multumesc anticipat iar daca am facut vreo confuzie imi cer scuze.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Anca Micaela spune:
Maine mergem sa ii ia sange Emei.
O sa ducem si proba pentru coprocultura (sper sa avem ce) la 2 laboratoare. Offf... In seara asta nici nu a vrut sa bea laptele, asa ca a ramas cu 210 ml de azi dimineata, ca restul meselor sunt hrana solida. Sper sa fie o perioada si sa ne reparam, ca tare mai suntem ingrijorati...
Monu, scuze ca ma bag daca astepti raspuns doar de la livia (cine e livia? :) ), dar ai incercat sa ii dai pere? Noua ne-au prins tare bine la kk. La fel si DEBRIDATul, i-a reglat tranzitul cand era mica (2, 3 luni).
-ici Alexiei.
Ma apuc sa mai citesc din urma si sper sa vad ceva poze.
Multumim fetelor care ne-au urat de bine dupa multumirile de ieri...

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
andrruzza spune:
Valenka, da s-a descurcat de minune Bogdan. Au dormit o ora, apoi i-a dat sa pape iaurt cu cereale. Am citit si eu subiectul acela referitor la secla rosie, dar asa toate radacinoasele contin nitrati. Ce pot sa-ti spun, legumele(majoritatea) pe care le papa Rares sunt de la tata din gradina(zona de munte, f putin poluata), fara ingrasamant chimic. Si nu papa sfecla zilnic.
daria, nu a iesit ciorba prea buna, are un gust dulceag de la sfecla si oricat a incercat s-o acreasca..cam degeaba
S-au descurcat minunat aman2!
Brien. Nu ne dai si noua adresa site-ului tau?
adriana, super vacanta! Am vazut pozele, faine faine. Iar micul vanator- o dulceataaaa
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
danna, intrebai tu ce fel de jucarii cumparam de Craciun la puiutzi. Eu una nu m-am gandit in mod special ce anume jucarii, o sa-i cumparam ce o sa ne placa prin magazine. Dar vreau neaparat sa-i cumpar cel putin un Mos Craciun din acela cu baterii care canta si danseaza. Cred ca ii stii! Asta seara i-am cantat putin cu
si am facut si ohoo hooooo
si a ras cu hohote.
gegea spune:
Salve, dragi mamici!
Am avut o zi de vis... Daria a fost tare vesela toata ziulica, s-a jucat frumos cu jucariile preferate si cu alte lucrusoare pentru care a facut ea pasiune, a boroscodit mult mult, a papat cam toata papica, mai putin ce a fost pentru pranz si acum doarme ca un ingeras dulce.
Pe langa faptul ca e curioasa si ochii ii sunt atintiti mai mereu in directia in care se intampla ceva, e si tare nerabdatoare... nu merge in 4 labute, dar pe zi ce trece, isi ridica tot mai mult funduletul. E o fire energica, mereu studiaza tot ce e pe ea si langa ea.
Careva dintre voi zicea ca bebeii nostri au crescut si ca dau primele semne ca inteleg cate ceva. Si noi simtim acelasi lucru si ne minunam cat de repede a trecut timpul. Parca se intampla ieri sa umblu ca ratusca prin casa, facand ture baie-dormitor... Nu pot sa nu ma gandesc la anul trecut, la cat de repede se duc toate si in final sa realizez ca am o fetita mare.
Daria mananca supa de zarzavat, carnita fiarta, fructe, galbenus de ou, branzica de vaci si cam atat. As vrea sa-i mai dau cate ceva, sa-i mai imbogatesc meniul, poate ma ajutati voi...
Referitor la chestia cu Vigantolul seara, are ceva daca il administram seara? Ca eu n-am apucat sa vorbesc cu pediatra.
de la
Geani &
Daria (03.04.05)
Valenka spune:
S-a oprit ninsoarea...si nu s-a prins...dar s-a anuntat in continuare zapada pina pe marti..
Anca Micaela
pe Ema sa nu o doara la recoltare..tinem pumnii sa gasiti pe cineva priceput
Monu Daca o cauti pe Livia, cea cu trat. naturiste mi-e teama ca nu ai nimerit bine.
DannaJ Daca ai timp sa-mi zici cum a fost instructaju' cind ai inceput cu fructele ...
...pe cuvint ca nu-i dau fructe..tot amin...
Vroiam sa zic si eu de dimin... tare cochete sunteti voi fetele
si tare frumos ne vorbeste Sara
Nu stiu daca l-ar impresiona pe Alex daca m-as imbraca in fusta..barbatii astia nu-s sensibili la detalii
Adrianafedorca Imi place sa vad ca unii se mai si distreaza..si voua se vede ca v-a mers bine
...
Vad ca e tema zilei pomu' de Craciun..si eu as vrea sa fac bradut...da' ma-ncurc in detalii..trebe sa-l pun undeva pe o masa, da' cit de mobil o sa fie Alex pe atunci, da' daca trage mai stiu eu cum de masa..plus ca trebe sa fie un puiut de brad ca sa fie si grijile mele mai mici
...apoi oare e sigur ca n-ajunge la brad..ce sa indraznesc sa folosesc pe post de decoratii...ce mai mi-s dusa...
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
coco spune:
Danna- chestia cu Vigantolul am citit-o pe forumul mame ian-feb...
-era una stresata ca mine!! Dar o sa intreb pediatra si am rezolvat-o!
Vlad numai seara l-a primit ca mama lui e cam uituca altfel
Daria- ma refeream la inscrisul numelui pe sapca-tu l-ai facut sau sapca era inscriptionata deja?! Vlad este mai bine, nu mai are rosu in gat dar mai tuseste si inca tb. sa pape Ambroxol
!! Bine e ca are pofta de mancare si are atata energie ca ma topeste ca zapada primavara
, ca tot au venit fulgii de nea!
Sa va spun cum a reactionat Vlad la primii fulgi din viata lui: eu repede sa-i arat la geam (nu stiu de ce ma bucur asa tare mai mereu cand 
), el mirat, s-ar putea, asa cred, mai mult dupa masini! De-abia astept sa-l scot afara sa-i cada pe nasuc fulgii sa vedem ce zice !!
Corina si
Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
Valenka spune:
Am si eu o problema...pe de-o parte tot citesc ca trebuie invatat bb sa bea din canitza, dar pe de alta parte as vrea sa-i dau seara inainte de culcare lapte praf...DAAR Alex abia bea citeva gurite de apa din capacul biberonului..nu vad cum as putea sa-i dau sa fac sa-i dau lapticu' din canitza..ce sa fac sa mai astept?!..
Gegea Si eu ii dau lui Alex vit D..doar asta e de fapt Vigantolul, nu?..si nu scrie ca trebe dat intr-un anume moment al zilei, ci doar ca se da inainte de mincare.
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
andrruzza spune:
Fetelor, am intrat la bucatarie pe subiectul "Deserturile Nataliei". E o nebunie. Multe multe poze cu multe multe torturi
Mai este un subiect "Mese de mare gala", la fel cu multe multe poze, super! Daca aveti timp sa va uitati si noi![]()
danna_J spune:
Buna dimineata dragele mele,Intai sa va postez un poem sa va provoc putin:Cine moare de Pablo Neruda Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii;cine nu-si schimba existenta;cine nu risca sa construiasca ceva nou;cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste.Moare cate putin cine-si face din televiziune un guru.Moare cate putin cine evita pasiunea,cine prefera negrul pe alb si punctele pe "i" in locul unui vartej de emotii, acele emotii care invata ochii sa staluceasca, oftatul sa surada si care elibereaza sentimentele inimii.Moare cate putin cine nu pleaca atunci cand este nefericit in lucrul sau cine nu risca certul pentru incert pentru a-si indeplini un vis;cine nu-si permite macar o data in viata sa nu asculte sfaturile "responsabile".Moare cate putin cine nu calatoreste;cine nu citeste;cine nu asculta muzica;cine nu cauta harul din el insusi.Moare cate putin cine-si distruge dragostea;cine nu se lasa ajutat.Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si detestand ploaia care nu mai inceteaza.Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput;cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras si cine nu raspunde chiar daca cunoaste intrebarea.Evitam moartea cate putin, amintindu-ne intotdeauna ca "a fi viu" cere unefort mult mai mare decat simplul fapt de a respira.Doar rabdarea cuminte ne va face sa cucerim o fericire splendida. Totul depinde de cum o traim...Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soareDaca va fi sa inseli, inseala-ti stomaculDaca va fi sa plangi, plangi de bucurieDaca va fi sa minti, minte in privinta varstei taleDaca va fi sa furi, fura o sarutareDaca va fi sa pierzi, pierde-ti fricaDaca va fi sa simti foame, simte foame de iubireDaca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti infiecare zi...micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005