mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
diana12 spune:
Aoleuuuuu, Ralu, mi-ai facut o pofta de gutui...Acum trei saptamani am gasit la un magazin si am papat, dar cand m-am dus sa imi mai iau nu mai aveau. Si mi-am propus sa imi pun pofta in cui. Dar cand am citit la tine deja
. Poate maine mai dau o tura la magazinul ala si gasesc...
Nicoleta, imi imaginez ce bine a fost cu mamica langa tine. Tare bune sunt mamicile astea la casa omului.
Ana, nu te mai gandi la kilograme. Pe bune, dupa ce am trecut prin ce am trecut, ma gandesc ca sunt atatea chestii nasoale care se pot intampla pe perioada sarcinii incat kilele luate in plus nu iseamna nimic. Asa ca incearca sa te bucuri ca te simti bine si rezolvam noi cu kilele astea dupe ce apar bebeii.
28+ si
04/25/2000
marchplayer spune:
Gravidute dragute am intrat sa va spun cum ma mai simt, nu am citit ce ati mai scris ca am decis sa stau cat mai putin la calculator cateva zile.
Nu ma mai doare asa de tare in schimb simt o jena in partea de jos a burticii, zici ca am un balon cu apa care imi atarna. l-am sunat si pe doctor si ma chema la el in seara asta, dar am decis impreuna cu el sa ma duc maine dimineata la spital sa ma vada ca i se pare anormal sa nu cedeze durerea cu no-spa, eu cred ca am racit la ovare, nu stiu cum de s-a intamplat ca mereu sunt super imbracata dar mai stii? Sper sa nu ma mai doara in noaptea asta si sa dorm linistita ca deja sunt la un pas de a intra in panica
.
Macar sa mai rezist vreo 4-5 saptamani.
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Nicoleta i-am citit sotului de mama ta ca a spalat faianta,am batut apropouri de socrela
Am spus eu mai demult ca vreau sa imi faca si mie baia dar imi este oarecum jena sa-i spun ei direct
Ea cand vine pe aici ma intreaba la ce sa ma ajute, eu spun la nimic si ea se multumeste cu raspunsul meu![]()
Bee sa stapaniti sanatosi noua bucatarie
Cand te vad asa incantata imi vine sa montez patutul si sa fac mutarile de rigoare
Irina eu abea acum am inteles ca daca te apuca noaptea nu ai sanse la peridurala, aveam impresia ca ai aranjat cu anestezistul sa ti.o faca oricum. Sant plecata cu pluta, de multe ori mi se intampla sa mi se spuna ceva si eu sa nu stiu nimic dupa un timp
Fetelor am fost pe la magazine sa cumpar ceva de papa pt. mine ( in final voi manca piure la plic cu giros )si am gasit la reducere o fusta care mi-a placut mie foarte mult acum vreo 2 sapt.
Este gen raiat finut de tot, albastra cu trei volane si cu un imprimeu interesant visiniu cu auriu
Pana in ianuarie am fusta de iarna care sa ma tina.Am luat-o XL si este special pt gravi. Bineinteles ca iar am cumparat sirop pt. arsuri,antivomitive....astea ma termina cu banii ca le cumpar cam la 5 zile....
Va pup, intru mai tarziu
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
Buna seara gagicile!
Astazi sunt tare vesela ca am primit trei sacose pline cu hainute de la o fosta colega de serviciu (fetita ei are un an)!!!! Sunt atat de multe si dragute ca toata dupaamiaza am stat si m-am distrat, intai cu mami, apoi cu sotul!
Deja am pus totusi o tura la spalat (desi mi le-a trimis spalate si calcate!) si am inceput sa le sortez pe marimi si genuri...cred ca pana la un an nu mai cumpar decat...bavete ca din alea nu am!
Sa vedeti ce ciorapei,sosete minuscule si o pereche de adidasi (!!!!!!!)cred ca cea mai mica marime, sunt mortali! De camasute, caciulite, pantalonasi, body,costumase,pulovere nu mai vorbesc! Si trening,jachete, costumas de fas pentru iarna viitoare etc.
Adevarul e ca tatal fetitei de la care provin e fostul administrator italian al firmei unde am lucrat pana in mai...
Pe deasupra,majoritatea sunt din Germania,de la cea mai buna prietena a ei (ea e romanca...).
Si timp de 6 ani cat am lucrat in firma aia, tot la doua luni venea incarcat cu haine si incaltaminte pentru copii (mai mici sau mai mari) pe care le repartiza la toate angajatele ce aveau copii! Si am vazut sacose intregi, toate spalate, calcate, mirosind super frumos, etichetate pe varste...mi-au placut foarte mult ce stil aveau! Asa ca exista si italieni(e) de treaba!Chit ca el are o sotie si trei copii mari,intre 15 si 25 de ani acolo si pun pariu ca sotia le aranja in felul ala, ca e supergospodina si obsedata de curatenie!!!De-ar stii ea...dar mai bine ca nu stie, chiar nu merita!
Dar cel mai mult m-am bucurat ca printre ele am gasit si un PORT-BEBE!
In weekend cred ca vin amandoi in vizita cu fetita cu tot , atunci vine si el in tara. E ceva sa fi cu fundul in doua luntrii, cum se zice, nu se astepta el dar, ce sa faca, te pui cu mioriticele noastre??? Dar a iesit o fetita traznet, frumoasa foc, blonda cu ochi albastri !
Cred ca v-am innebunit, scuze, dar sunt inca super entuziasmata, macar atat, dupa o zi cam nasoala la birou...Ca tot in dureri o tin, azi abia am putut calca pe piciorul drept, ca ma durea rau spatele - sciatica! Burta tot beton toata ziulica si pe la amiaza a inceput sa ma doara salele in stanga (nisipul de la rinichi cred). Plus niste junghiuri in dreapta sus - probabil ficatul, totul culminand cu starea de rau mai nou zilnica de la ora 14,00.In concluzie, mai rau ca o baba!!!!!!!
Noroc ca n-ati scris asa de mult azi si-am apucat si sa va citesc!
MARAKI buna ideea cu pantalonii
Eu stau si mai prost ca am doar salopeta de blugi...vineri seara o spal si pana se usuca sunt sechestrata in casa, sau o tai doar prin cartier (la mami de ex.) in pantalonii de trening!!! Mai am o pereche de gravide, dar sunt subtiri si brrrr! Dar mai un pic si gata! Si inca ceva1 Te-am prins! La arsurile tale, mananci castraveti acri??? Credeam ca numai eu fac tot aiurea meniurile!
ANDA - PISOI asteptam noutati de la eco, bine ca mai auzim si de tine, erai mai activa inainte!
DIANA ma bucur ca esti vesela acum! si mai cateva zile si ninge si pe-aici!
DENISA se pare ca nu numai eu sunt satula de serviciu si vreau acasa! Si eu ma gandesc sa nu las totul balta, dar azi am primit vestea buna ca va veni o fata pentru 4 luni si tipa cunoaste si programul de conta cu care lucrez.Sper ca saptamana viitoare vine pe-acolo sa-i explic despre ce-i vorba.Mi-e groaza ca sunt sigura ca si cand voi sta acasa vor suna toata ziua sa intrebe ba una , ba alta!
Te orientezi tu, poate-i doar o zi mai proasta si maine iti revii!
Nu merita sa bagi in seama toti handicapatii!
IOANA nu-ti mai fa atatea griji degeaba! Eu am luat prin trimestrul II cand am avut febra mare, cred ca ampicilina,mi-a dat-o la spital, m-am documentat si era printre cele recomandate si gravidelor. In primul trimestru e mai grav si doar in cazul unora dintre antibiotice. Sa te faci bine mai repede!
TOANCA tot ocupata? Tu cand ramai acasa?
ALINA si RALUce-i cu greata asta acum la final?
Nu voiam sa zic , dar e prea ciudat, voi ati patit sa va vina acidul in sus, cand...va fortati la
? Sau eu sunt ciudata rau? Ca in rest patesc asta doar da ca ma intind imediat dupa ce mananc ceva gen ciorba acra, sau ceapa...
DANIELA pe unde esti, se pare ca ne transmitem telepatic durerile astea, sper ca esti mai bine!
BEE ma bucur pentru tine! Si eu admiram toata ziua bucataria acum doi ani cand ne-am facut-o la comanda, nu-mi venea sa mai ies de-acolo!
NICOLE ce bine e sa vina mama, nu-i asa? Eu am norocul ca si foarte aproape!
DANA e ceva sa te programeze inca de-acum!!! Are facute oare programari pe toata perioada asta inainte? Mie mi-a zis ca ma programeaza sau la sfarsitul lui decembrie, sau dupa 7 ianuarie, (in 1-7 ian. e plecat...) oricum, in functie de evolutia kg bebelusei in primul rand si de vreo surpriza! (nuuuuu!!!!!)
IRINA nu te mai necaji tu cu anestezistul ala, a vazut cat se poate astepta pentru o cezariana...sa vina medicul personal! DA' parca era vorba ca te "programez" eu, nu?
URSOAICA de ce ai tu interdictie la vaccin? Si te-am lasat la urma, ca iar mi-ai dat emotii! M-am gandit cateva secunde cum naiba si de unde ai cumparat tu ...fese!!! Pana m-am prins...
Si sa nu cumva sa ma supraestimati, asta nu-i memoria mea, mi-am notat niste prescurtari ce si cui vreau sa-i scriu, dar precis am mai uitat pe cineva ca mai sunt niste chestii neinteligibile scrise aici...imi amintesc eu!
Va pup si daca ma mai tin balamalele, revin!
MONI 32+ si bebelina DIANA
Ana_m spune:
Nicoleta si fetele , apropo, si eu acum o pun pe mama sa imi spele faianta in baie. Il pun si pe sot sa o spele in partea de sus ca sa nu se mai catere mama, si restul il face ea. Profit si eu acum cat pot ca peste 5 zile pleaca si ea.
Irina , eu maine ma duc la moasa. La gineco saptamana viitoare.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
ANA de tine uitasem, chiar asa niste amarate de kg in plus sa fie motiv de suparare? Cum se zice pe-aici...atata bai sa fie!
diana12 spune:
March, durerea asta pe care o simti jos e insotita si de intarirea burticii? Te intreb ca si eu m-am vaitat de asa ceva acum o saptamana si ceva la doctor si nu m-a luat in serios. Mi-a zis ca totul e normal daca nu mi se intareste burta si probabil durerile sunt de cum s-a marit uterul, cum apasa bebe, etc. O multime de motive.
Stai in pat cuminte si nu intra in panica. Gandeste-te ca maine dimineata daca tot prost te simti o sa mergi la doctor si va fi bine. Uite, iti trimit un
sa treaca.
Monica, sa stapaneasca sanatoasa bebelina toate hainutele. Adevarul e ca tare bine mai prind asemenea gesturi. Nu de alta, dar bebeii cresc asa de repede si toalele sunt asa de scumpe...
28+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Vroiam sa va mai zic noape buna si sa nu mai aveti dureri si insomnii. Trebuie sa vina mandra de la scoala si pana deseara, la mine, nu mai intru.
Pupicei.
28+ si
04/25/2000
Ana_m spune:
Gata am terminat, cu faianta , mi-am facut si baita.
Monica ce fain ca ai primit atatea hainute. Te-ai scapat de o cheltuiala considerabila.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
ANA ai dreptate cu cheltuiala, mai ales ca tocmai azi am aflat ca la cezariana, unii medici de-aici (si din pacate cred ca si al meu...) pretind 300 EURO, nu cum imi zisese nepoata ca ea a dat doar 150 EURO a avut noroc, doctorita cu pricina era de treaba! Dar ce naiba sa fac? Daca-i musai...mai bine ma las ciopartita de vreun incepator? Eu imi facusem plan ca iau si carucior din diferenta...
Asa ca-ti dai seama ce bine imi pica hainutele astea!
DIANA mersi! Si tu ai dreptate, chiar mi-a zis tipa de la care am primit hainele sa nu cumva sa cumpar multe ca ea a ramas cu o multime nefolosite, ramase mici! Cel putin 5 body-uri micute erau inca cu eticheta pe ele! Si sa va ganditi, ca nu numai eu am primit acum, o prietena si colega ai ei de facultate va naste cam odata cu mine...si ea a beneficiat din plin de "superoferta"!