Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 9
ralucah spune:
Monica, Lacetti Sedan Star de la Chevrolet. Eu m-am dus la dealerul radacini, aia de pe Timisoara...am fost si la Di Bas, dar era sa iau o ditamai teapa ca aia au dobanda de 10,6 %...ma miram eu cu mintea mea cea blonda cum naiba le iese lor rata vreo 220 de euro cam asa. Asa la HvB au cam 7,6 % dobanda. La Logan ne batea si pe noi gandul dar apoi am zis ca nu mai am nervi sa incep sa ma vaiet ca imi cade masina gramada dupa trei ani...noi am avut inainte supernova confort...masinutza buna , motor bun, tot ce era renault pe ea super buun..daaaaar...am schimbat inchiderea centralizata de doua ori, radiatorul de nu stiu cate ori, sigurantele vai de mama lor..si multe alte chestii din astea care iti toaca nervii. Cea mai tare faza care m-a facut sa ma hotarasc la o masina straina chiar daca fac foamea a fost cand mi-a pocnit luneta...am zis ca fac infarct in masina..inchipuie-ti cum pocneste acasa un bec..darmite ditai luneta cu tine in masina si cu geamurile inchise. Iar aia la Dacoserv foarte senini.."pai e dacie cucoana, e singura explicatie care o avem!". Plus altele si altele , geamurile care incep sa se deschida cand mergi pe piatra cubica, numa putin asa cat sa bage hotul o sarma, inchiderea care nu face cursa completa si se deschidea masina peste noapte de am zis ca sunt io cu creierii in dunga de uit mereu sa inchid masina, etc etc.
Am zis gata , pana aici nu mai suport...da uite ca si asa ai alta distractie. Acu cand am vandut-o mi se stricase cheia, adica nus ce cip din cheie...mai scoatem 4 mil sa o repare..mama lui de cip..si am zis ca nu mai am nervi si de Logan.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Ana68 spune:
Scorpiute,am intrat si eu olecuta....sa va urez o duminica frumoasa!
Pupici la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
Buna seara scorpiute, mai dau si eu cu nasul pe aici!! Nici nu mai stiu de cand nu v-am citit!!
multumesc pentru urarile pentru fetita mea!! si voia sa va traiasca copilasii sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!
eu sunt cam adormita deja, ai mei copii sunt bolnavi, mai mult David a facut ieri seara febra si cam tuseste! Azi e mai bine. Daria e si ea agitata s-a trezit aseara la 11 si n-a mai vrut sa doarma. Dupa niste ture la ea l-am imbrancit pe al meu sot din pat sa marga el, dar pana la urma s-au intors amandoi la mine, asa ca m-am mutat cu ea la David in pat, care bineteles a profitat de ocazie ca e bolnav si s-a cuibarit bine merci la mine in pat. si tot asa toata noaptea dibtr-un pat in altul. Mai inainte dormitam deja toti 4, asa ca m-am ridicat repede si am venit sa-mi arunc putin ochii aici paote imi mai trece somnul!
irina, o sa nasc pe 7 februarie daca nu vine mai repede, cel putin atunci am programata cezariana!
altfel a venit si aici iarna e putina zapada, David s-a bucurat cel mai mult, ieri de la ora 7 vroia sa mearga afara sa faca bulgari de zapada! Nu e cine stie ce si aia care a fost s-a cam topit deja.
Maine avem program de biserica de fapt de biserici. Mergem la evanghelici la sot e un fel de slujba in amintirea botezului, pentru copii botezati anul acesta si am fost invitati, apoi eu merg la biserica romaneasca unde se tine slujba odata pe luna.
si cam atat !! Va pup pe toate si incerc sa va citesc!!
Numai bine
Mira 28+ mami de David (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
ce mai faceti? noi aseara l-am luat doar pe alex cu noi si am fost prin care four(si apunandu-i o minciunica, cum ca moshul a deschis o expozitie de jucarii si i-a chemat pe copilashi sa le vada si sa-si aleaga)l-am facut sa se cam hotarasca cam ce ar vrea de mosh...sa-i scrie o scrisorica si sa-i promita toate celbineinteles ca daca noi eram debusolati el e si mai si...poate azi il,ducem si prin cora ca tot mai avem cate ceva de luat si poate mai vede si pe-acolo ceva...ca sunt peste tot jucarii...bani sa ai
eu azi merg la patriarhie dar cand ma uit afara nu prea-mi vine sa ies...ce frumos era ieri si azi cum e....
va pup pe toate si va urez o duminica placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
'neata fetelor!
La noi e fain afara, cam rece, dar mai e zapada, macar e soare!
George sta acasa de cateva zile, a fost bolnav, acum numaram zilele pana la Craciun, mai sunt fix 4 saptamani. Nu imi vine sa cred ce repede a trecut totul!
Joi sunt libera, abia astept, sunt satula de serviciu, cred ca stau cu bebe sa ma relaxez!
Ma duc ca nu ma lasa George deloc!
va pup, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
pana la urma azi a fost o zi frumoasa nu asa cum se "arata" de dimineatza...ceatza si urat...am iesit afara cu astia mici si dupa aceea program de voie prin casa, nu i-am scos in locuri aglomerate desi ziceam ca mai mergem...
miercuri ar trebui sa trag o fuga pana la constantza impreuna cu patriarhia, avem de cantat acolo dar nu ma hotarasc daca sa merg sau nu...drumul lung, o singura zi...copilasi lasati singuri cu mama...sotul liber si tocmai atunci eu plec...macar daca l-as putea lua si pe el cu mine, dar ce sa faca...nici macar sa mimeze nu stie daramite sa cante
va pup....sa aveti o noapte buna
monica
nastasie spune:
buna dimineata.eu dau desteptarea cu razvan care se trezeste la 6.cand se trezeste la 8 isi face un singur somn la pranz de 3 ore si toata lumea,dar nu pot sa-i schimb sub nici o forma programul.
gaby, vum a fost petrecerea lui rares?cum s-a comportat?ce preparate ai facut?astept noutati?
revin cu amanunte mai tarziu un pic.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutesi o saptamana buna va doresc...
dar ce-i cu voi v-ati suparat pe subiect?
monica
miraklucker spune:
Buna dimineata scorpiute!!
Noi ca de obicei ne-am trezit devreme, defapt cam toata noaptea am fost mai mult sau mai putin treaza. Acum sunt beata de cap, am luat si eu juma de algocalmin, dar abia pot tine ochii deschisi. Asa m-as baga din nou in pat!!!!!! dar cine ma lasa! nici sambata cand am mai vrut sa dorm putin dupa ce s-a trezit sotul n-am avut liniste, David era din 5 in 5 min la mine in camera "mama scoala-te, e soare afara".
Plus ca de 3 nopti e bolnav, se tot preumbla la mine in pat, ziua e destul de bine dar seara il apuca tusea de nu se mai opreste si pe deasupra are si febra. Daria nu se lasa nici ea mai prejos, se trezeste si nu mai vrea sa adoarma. Asa ca o iau si pe ea cu mine. La un moment dar vine David langa mine, sotul sare ca ars "Daria" el credea ca se pune peste ea, dar o duse-sem inapoi la ea in patut!
Cel putin bebelina mica e inca cuminte, daca nu ma pot plange de ea ma plang de astialalti.
In rest la fel, a venit si aici iarna, e tare frig, dar putina zapada, ieri am fost la biserica intai la evanghelici la sot, a fost slujba in amintirea botezului pentru toti copilasii botezati anul acesta, apoi l-am luat pe David si ne-am dus la romani. din pacate se tine doar odata pe luna!!
Acum trebuie sa va las, Daria m-a descoperit deja incepe deja sa demoleze totul pe aici.
Va pup pe toate si o saptamana cat mai buna!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Yrys78 spune:
O saptamana buna, scorpiutze dragi!
Cam mare absenteismul si eu l-am ridicat de asemenea. Cel mai mult imi place in weekend cand stau cu moshu meu acasa si avem timp de celalalt. Avem ca intotdeauna musafiri in weekend, lucru care mie personal imi place. Gatesc ceva repede, din gama retetelor de la Mina, le dau un pahar de ceva, ne distram...chestii. Ieri am apucat sa fac cumparaturile pentru saptamana in curs, iar de sambata parca a trecutbun secol ca nu mai stiu ce am facut...am gatit minuni thailandeze si sofisticatenii iar sotzul a facut curat in balcon. Mai vreau un weekend!!!
Mira, multi pupici tie, bebelusei, Dariei si lui david.
HellenC, imi e dor de tine
Ana68, cam rarutz....
Va pup si va urez o saptamana frumoasa