Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 4
nastasie spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=d8a4
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
la multi ani! Gbitzam, Hanna si Cristinutza, multa sanatate si tot ce va doriti.
mira si nastasie, am vazut pozele, aveti doi copilasi absolut superbi.
mey ce rochitza frumushica a avut dariutza si ce tortuletz...
nastasie, imi place cum sta razvanel si se uita printre picioare sau ce face...
va pup, azi plec iar de dimineatza...sa aveti toate o zi buna si frumoasa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
klumea_blondy spune:
buna dimineata si o saptamana buna!
La multi ani sarbatoritilor da ieri si de astazi!
saptamana asta ne pregatim pentru ziua lui rares!am intrat pe ultima suta de metri!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
danitin spune:
Multumesc mult pentru urari!Va ofer, din pacate doar virtual
Cele mai frumoase urari ale mele si pentru celelalte sarbatorite!
La serviciu, unde am net, se monteaza centrala termica asa ca la mine in birou parca sunt in pestera. De asta nu am mai prea intrat pe net.
Mi-e dor de voi si de palavrageala noastra faina asa ca, de cum se rezolva problema caldurii am de gand sa scriu muuult!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Ana68 spune:
Scorpiute,
Iar raman in urma cu urarile,asa ca spun si eu acum LA MULTI ANI tuturor scorpiutelor sarbatorite in ultimeile zile si va doresc tot ce-i mai bun pe lume!
Adriana,bine ca ai lamurit-o cu laptele ala...Tu iei lapte la bax?Il pastrezi in frigider?Aveam un coleg de servici,acasa in Cta,care cumpara La Dorna cu baxul din Metro...Eu inca nu am incercat Fulga,dar banuiesc ca nu e diferenta cu Milli sau La Dorna(poate doar la pret?).Si....odihnit-o!!!(glumesc,nu ma injura)...pai scoate pilotistul si pe vreme mai friguroasa,ca nu-i bai...ingheata putinel nasucul,dar copilu' se intareste si se imunizeaza la frig si raceli...
Va pup pe amandoi si sa fiti sanatosi!
Hehehehehehe....Emma,mama draga,pai cum scri tu de Dariuta...parca ma vad pe mine pe la 7-8 ani,cu nasul lipit de geamul inghetat si pandind cu nerabdare ninsoarea....Imi amintesc cum stateam la geam,cu ochii zgaiti la cerul cenusiu,privind fulgii mici si rari care pluteau spre asfalt...Si,ai naibii fulgi,de-ai dracului ce erau ,nici unul nu se aseza olecuta,cum atingeau asfaltul se faceau apa...Ce ofticata eram...!!!!Bunica-mea incerca sa ma consoleze...La Constanta,in copilaria mea,erau rare iernile cu zapada ,mai mult de 2 zile...De obicei ningea seara,bucuria puradeilor,iar dimineata iesea soarele si ,pana veneam noi de la scoala....era totul o mocirla...Asa ca o inteleg perfect pe Daria si sunt de acord cu ea!Va pup pe amandoua si va doresc numai bine!
Yrys,sa fie cum iti doresti si sa ti se implineasca!Sa ai o iarna frumoasa!
Elena,cuscra draga,ce mai face George?Cum e cu gradinita?Dar cu dragutele?Cum iti mai merge tie...?Te pup si sa aveti parte de bine!
Scorpiute,va doresc o saptamana cat mai buna si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
ana, merge bine cu fulga.il bea cu succes.ca pret este intre dorna si mili, dar cred ca il bag pe lapte de vaca.nu din cauza banilor,dar am gasit o sursa buna si am zis sa incerc.stai linistita ca il scot pe razvan si pe congel.este foarte calit.chiar daca nu stam mult acum putem iesi fara carut doar de manuta ca suntem baieti mari si mergem ori singuri ori cu mami de mana.dar asta numai in fata blocului ca daca ma duc pana la alimentara imi ia o ora numai dusul ca el se mai uita dupa un catel, se mai intinde dupa un boschete(acum crengi ca frunzele au cazut) si fac par alb pana la alimentara.abia astept sa vina ninsoarea sa ne luam sanie.ca doar are cine sa ne traga:umflatul de tati ca are forta.
danitin, asteptam iar sa scrii mult.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!Ce mai faceti? Eu imi cer scuze de intarziere, si le urez sarbatoritelor de ieri ,
HelleneC spune:
Buna dimineata dragelor, uite ca am ajuns in capat de zodie!
La multi ani fetelor sarbatorite zilele astea, si pentru astazi Hanna te asteptam sa mai revii pe forum!
Pentur ca sunt la mnunca nu pot sa scriu mult, asa ca ma reintorc la treburi, abia astept Craciunul, sa stau acasa cateva zile!
Va pup, o zi frumoasa!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
tomecica spune:
LA MULTI ANI ! HANNA.
VA DORESC O ZI BUNA SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI