Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Saluti scorpiute!
Intru olecuta si eu sa va salutez si sa va doresc o saptamana minunata,cat mai usoara si mai relaxata....
Fetele:cand incepeti agitatia pentru sarbatori?Ca eu inca nu m-am apucat de curatenie(mare lucru nu am de facut,insa inca nu am facut),de pregatit de ale gurii si alte bunatati?Ca eu stau ca o closca si parca tot astept sa-mi pice toate din cer si nici un chef de nika nu am.....N-aveti de dat niste harnicie?Ca dau la schimb nepasare!Hehehehe....
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
PS.Uitasem sa va pove si voua:Marius e de vineri seara la Bacau si nu se stie cand ajunge acasa,ca aeroportul Bacau e inchis din cauza vremii .Si il mai cheama si Nicolae...Mai grev e ca banii sunt pe cardul lui si cardul e la el,iar eu inca nu am cumaprat nik la copiluti pentru Mos'Nicolae si ,daca nu cumva il caruta Mosu' asta cu saniuta pan' la Timisoara....nu se stie cand ajunge si uite asa vom ramane cu ghetutele goale.Alex abia asteapta,ca Luana e inca extraterestra la capitolul asta...Ce ma fac io?Poa' sa vina Mosulica asta si marti seara?Ca poate ajunge si Marius acasa pana atunci,sper....Voi ce ma sfatuiti?Sau sa ingros randul de cadouri de Craciun,daca o fi sa nu pot pune nik in ghetute?Ce sa fac?Voi ce spuneti!?
Hai ca va pup iar !Pa,pa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
buna seara zic si eu.
ana, nici eu nu am facut nimic.in primul rand o astept pe mama ca miercuri noapte vine de la sora mea.abia astept desi ma gandesc la saracuta de surioara mea cum s-o descurca.la primavara se duce iar mama la ea.asa ca o astept pe ea ca la capitolul curatenie nu pot sa fac nimic cu pilotistul dupa mine.preparate nu ma prea agit ca oricum noi suntem aia care mergem in vizita la noi nu prea vine nimeni.o sa fac doar pentru noi.inca nu stiu.sa ma sfatui cu mama.
eu zic ca daca nu ajunge marius la timp sa le iei un cadou in plus de craciun si sa le spui ca mos nicolae isi cere scuze dar l-a trimis prin mos craciun.asa se vor bucura si mai mult ca sunt mai multe cadouri.asta e parerea mea.tu faci cum crezi.imi pare rau ca s-a intamplat asa.la multi ani sotului de mos nicolae.ca sa nu uit iti zic de acum.
eu incep incet incet sa-l pregatesc pe razvan de nani.nu a dormit decat 2 ore azi si l-am scos si afara la gerulet.sper sa adoarma repede.
va pup pe toate.o duminica placuta
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Adriana,multam' de sfat!Cand am citit cum ai scris ca nu poti face mai nimic cu pilotistul nazdravan pe post de ajutor...hehehehehe...parca ma vad pe mine cu ucigasii de neuroni.Hai,mai treaca -mearga cu Alex,ca e mare deja si mai pricepeshte...sau il trimit afara la joaca daca ma incurca,insa ce te faci cu nebunica din castraveti?!Atunci e acum!Asa ca te inteleg perfect!Chiar acum o ora sa tot fie,am vorbit cu Marius(saru-mana de urare!) si spunea ca maine s-ar putea sa ajunga acasa.Ca la Bacau a inceput sa ploua ,nu mai este frig si ca inca e ceata!Doamne-ajuta sa poata pleca maine!
Asa ca,vorba ta,adaug un cadou in plus la Craciun,de o fi sa nu fie cum trebuie cu Mosu' asta Nicolae...si sper sa ii bucur mai mult pe puradei.
Spor la treaba,draga mea si sanatate la pilotistu' scump.Si mamei tale putere de munca,ca si tie de altfel!Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna seara fetele, cam slabutza miscarea pe-aici.
ana, eu cred ca nu are nimik chiar daca o sa intarzie moshul putin, le pui si tu acolo niste fructe si dulciuri si le zici ca moshul nu poate ajunge chiar la toti copilashii ina celasi timp
nastasie, nu vrea sa-mi inchipui ce e pe sora ta
noi in seara asta am fost la opera, cadou de mosh de la sotz, pe langa altele...a fost aida si ne-a placut f mult la amandoi, au fost numai solisti buni, corul si orchestra au sunat f bine...in concluzie a fost o seara placuta...
alex a ramas la mama in seara asta si o sa ma duc eu maine dimineatza dupa el sa-l iau si sa-l duc la gradinitza fiindca eram siguri ca o sa se prelungeasca iesirea noastra si nu am vrut sa-i stricam somnul copilashului.
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
carmensilva spune:
buna dragelor!
la mine e nebuneala mare ,mai mult bag bani decat scot ,si furnizorii nu vin la timp si sotul se eenerveaza ,alergam amindoi de o saptamina ca nebunii,a pus-o si pe soacra-mea in priza,s-a oferit sa ma ajute ca cica se pricepe,azi deja a incurcat actele dar eu am picat si am adormit tun ca nici nu mai stiam ce e ala somn.mi-a trebuit belea am gasit!noroc cu sotul ca si-a luat liber si m-a ajutat!
mama e foarte bolnava ,miine merge la medic sa vedem daca nu e ceva cu inima.Anda plinge dupa mine,noroc ca avenit mama si a arestat-o pe ea .daca nu i-ar fi rau ar fi excelent ,ca fata e obisnuita cu ea si bucuroasa .chiar imi face si pa cand plec dacae cu mama,dac ae cu altcineva e dezastru ,stie tot blocul cand plec de acasa asa de tare plinge!
am citit pe fuga ce ati scris,ma gandeam ca va gasesc la alt capitol.mi-a fost dor de voi!
pupici pt toata lumea si La multi ani !celor care-si sarbatoresc onomastica!
Monica ce frumoos!eu nu mai am timp nici sa respir abia ne vedem la fatza .
Gaby, ce petrecere!super !si ce multi copii!ai avut treaba nu gluma.l-a frezat nana pe frumusel?
pupici,o zi buna!
monica-elizabet spune:
cucu baubuna dimineatza scorpiutze, eu m-am trezit dis de dimineatza am ceva trebushca astazi.
carmen, bafta multa cu magazinul si sanatate mamei tale.
va pup si va urez o saptamana minunata.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.
sunt foarte bucuroasa ca razvan se trezeste la 8.deci concluzia este urmatoarea:trebuie sa-l culc pe la 9.30-10 ca sa se trezeasca la ora asta si un singur somn.baiatul a crescut si trebuie sa-i fac un singur somn.
carmen, imi pare rau sa aud ca merge rau.sanatate mamei tale.incearca sa fii tare.asa e la inceput.si eu faceam ture in fiecare noapte si mama in fiecare zi.intr-adevar nu il aveam pe razvan dar ma ajunsese oboseala.capul sus.trebuie sa fie si bine.
ana,multumesc mult pentru urari.il pup pe pilotist ca desi ma enerveaza cateodata nu pot sa nu-l pup.spor si tie la curatenie si la preparate.astept sa-mi spui cand ajunge marius acasa sa vad ce ai facut cu mosu'.
monica, spor la treaba azi.
gaby, lory, ce mai ziceti?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiutze !
Inca suntem in renovari la firma, dar se gaseste loc la unul din calculatoare si pt. mine.
Cristina este bine, linistita, acum ca este acasa. Il asteapta pe Mos Nicolae si Mos Craciun, caruia i-am scris o scrisoare impreuna in weekend. Am asezat-o in geam , iar spiridusii Mosului au luat-o si i-au dus-o Mosului.
Ramane sa vedem cat de ascultatoare va fi, pt. a primi toate 'cele cerute Mosului. Eu stiu ca le va primi pt. ca este o fetita tare buna.
Observ ca nu v-ati gandit la un titlu nou pt. subiectul nostru.
Sa fie "Clubul scorpiutzelor", pana ne hotaram la un titlu mai deosebit...ceva care sa arata cum suntem noi, de fapt.
Va imbratisez si va pup cu mult drag si dor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Am primit un e-mail de la Elena, plus ca m-a si sunat zilele trecute si mi-a venit ideea de a pune titlul "Minunatele scorpiutze", clubului nostru.
Elena, Carmen si prietena ei, Ema, Irina, Adriana, Lory si april, sunteti minunate ! Este un gest la care nu ma asteptam, mai ales ca eu nu am cerut nimic. Si vine si din partea unor fete care nici nu ma cunosc prea bine, doar din postarile de pe forum. Va multumesc din suflet ! Sper ca intr-o buna zi sa ma pot revansa !
Va imbratisez si va pup cu mult drag !
Era sa uit, poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63485" target="_blank">cap. 26 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn