Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multu, Gabi !
Nu e mai cald in camera, avem centrala proprie si termostat...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, pe mine nu ma convinge deloc Spock. Ce e asta ca daca are febra sigur e de la altceva si nu de la dinti? Nu se credea, ci se crede, deoarece asa este.
Aparitia dintilor poate da atat febra cat si diaree( la unii), iar asta e o certitudine, un fapt demonstrat, nu mai exista indoiala in acest sens.
Aaaa, ca se poate intampla ca cineva sa aibe in acelasi timp o infectie urinara de ex, care sa cauzeze la randul ei febra, tot ce se poate, dar asta nu exclude cu nimic teoria conform careia copiii pot face febra ( spun POT deoarece nu este o regula) la aparitia dintilor.
Chiar si la Rayan a fost asa. Cum mi-am dat seama? Am mers prin excludere, iar neavand nici un simptom, era clar ca este de la dinti, iar asta s-a intamplat de 2 ori.
E adevarat ca si rosu in gat da febra, dar e cam greu sa iti dai tu seama daca are rosu in gat. Sunt destui pediatrii care nu sunt caspabil sa recunoasca un rosu in gat, am citit destule ex pe forum.

Referitor la febra nu mai mare de 39, iar e discutabila chestia.
Acum ceva timp am citit tot aici pe forum cazuri concrete de febra 39, 39,5 de la dinti, in care parintii alarmati au chemat salvarea, iar la control a reiesit ca acel copil nu avea nimic, era doar de la dinti, asta fiind concluzia medicilor, nu a parintilor.
Ideea este daca face febra mai multe zile la rand sa mergi la pediatru pentru a elimina din start orice alta explicatie.
Mie mi-a confirmat pediatra ( care este o adevarata profesionista),ca se face febra de la dinti, deci eu nu mai am nici o indoiala.
Sa stii ca nici nu este obligatoriu sa faca de fiecare data cand ii apar dintii.
De ex Rayan a avut febra cand au aparut cei de jos, in schimb la cei de sus nu a avut nimic, doar l-a durut mai tare decat la cei de jos, si asa cum iti spuneam febra dura 1 zi, maxim 2 dupa care disparea.
In cazul unei infectii febra persista mai multe zile la rand, si chiar daca cedeaza in urma administrarii antitermicelor, cu trecerea orelor creste din nou.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Am o intrebare la voi: ati returnat vreodata ceva deteriorat la Leonardo? Mi-am luat cizme acum 2 saptamani si ... s-au rupt!!!! . Nu mai am bonul insa am platit de pe card si am cerut extrasele la banca (sper sa mi le dea repede). Nu-mi vine sa cred! Mai auzisem pe un site ca au avut probleme cu incaltaminte de la ei dar totusi... 2 saptamani???!!!

Anda, am citit si eu povestea Laurei. trist. Dupa sucursala la care si-au facut cont cred ca stau in zona cu mine.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna ziua la toata lumea!
Gabi.i te rugam sa ne spui si noua ce se discuta la Clubul mamicilor!
Lavinia345, multumim pt sugestiile referioare la petrecerea de Craciun!
Crinuta, ai reusit sa afli un raspuns de la Ingerasa?

Cine ii poate comunica si lui Cololino detaliile despre Christmas Party?

Asadar, pana in prezent suntem 7 mamici doritoare de petrecere. Cifra magica, nu alta! Totusi e necesar sa mai creasca!
Fac apel la fetele din Bucuresti:
Megg, Ilucae, simonadinca, Alina Gabriela, o prietena, aurelursu, alina13, Leta, amary19, tomasa, V.Erica, Anuc, mia_tincu, andrutza, la reveuse, carlota, Kris, Rachel Owen, Ubi, tigabita, Bestutza, Bagoiu, AdaBB.
va rog daca cititi acest mesaj, dati-ne un reply (scuze, daca deja ati dat) ca stim daca are sens sa ne agitam pt organizarea petrecerii.
Sperand ca nu veti arunca cu rosii, va trimit si un reminder pe PM in ideea ca poate sunt fete care desi au acces la net/email, nu au timp/nu pot intra pe forum.

Dintre ideile promovate de Lavinia345 si nu numai, as vrea sa pun cateva in discutie:
1. Indubitabil ne trebuie un MOS. Adita mentiona acum ceva vreme de un costum de Mos craciun. Adita, crezi ca il putem folosi? Sotul tau ar putea fi Mosul? (ma gandesc ca e croit pe masura lui)
2. Indubitabil ne trebuie un POM. Aici ar f 2 variante: sa cumparam unul si sa-l donam ulterior scolii. Daca are cineva unul din plastic acasa, si e dispus sa-l transporte la scoala, il putem folosi. Pt impodobit cel mai bine ar fi sa aducem de acasa cate ceva sau sa cumparam globuri si sa le donam scolii (ne achitam de datoria fata de ea, desi nu e sigur ca va ramane pt elevi)
3. Indubitabil ne trebuie un COLINDE. Aici, pot sa ajut si eu. Am CD-player, boxe de PC si CD-uri cu colinde pt copii si adulti.
4. Indubitabil ne trebuie un CADOURI. Putem strange bani si cumparam ceva pt copii facand pachetele pe care le asezam la brad. Sugestii: o jucarie, o pereche de sosete, o banana, grisine. Ma gandesc ca trebuie ceva minimal, caci grosul il cumpara fiecare acasa.
5. Indubitabil ne trebuie un PROGRAM ARTISTIC. Anda, ne puteti ajuta, macar cu sgestii, pls?
6. Ne-ar fi util si ceva de pus pe jos pt ca in sala exista doar parchet. Nu stiu cum am putea rezolva acest aspect.
7. Poze de grup cu copiii si mamicile sunt ceva special. Pot incerca sa-l corup pe sotul meu sa fie fotograful serii.
9. Daca ne strangem mai multe, ca sa ne putem cunoaste mai bine, propun sa purtam cate un badge in piept cu numele de DC si cel real.
10. Daca grupul ramane unul mic, dar amator, putem incerca sa mai corpuem mamici din lunile apropiate (decembrie sau martie), desi n-ar mai avea acelasi farmec.

Se zice ca "Hope never dies"! Eu mai sper (inca) la aceasta petrecere.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Liviana, ai uitat de papa bun

Ce program artistic? Eu nu-i vad rostul, sunt mult prea mici. Asta e parerea mea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Asa e Crinuta. Ai sugestii pt meniul mamicilor?
Scuzati si greselile de redactare, dar am scris in graba....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, Rachel Owen nu e din Bucuresti, doar a nascut in Bucuresti.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna mamicilor,

Scrisesem un msg, dar Ruxandra a zis `pas` asa ca reiau partial macar...

Ce frumos ar fi sa ajungem si noi la Xmas Party, dar tare ma tem ca in ziua aia suntem la tara, la taiatul porcului.

Ma bucur ca sunteti in general bine, va simt din ton -ca sa zic asa. Poate ca apropierea Sfintelor Sarbatori ne face mai tolerante... Sper sa citesc numai `de bine`...

Shobo,
Pediatra mea spunea ca are un pacient care la fiecare dintisor face 40 temperatura, iar bietii parinti, disperati, ajung de fiecare data la Urgenta.

Tomasa,
Felicitari pt mersul in picioare! Il tii/l-ai tinut in ham?

Acum va las ca sunt franta... aproape toata ziua ne-am plimbat/jucat prin Parcul IOR... Eric doarme, dac-as reusi s-o pacalesc si pe mandra, ce bine-ar fi!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Liviana, nu te mai scuza, ca esti foarte organizata in gandire.

La meniu, as sugera pateuri, parjiturele, saratele, cozonac, sucuri, cafea.

Ar fi frumos sa avem niste jucarii pentru cei mici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, acum si eu cred ca Spock nu are dreptate aici... dar vroiam sa fiu cit mai sigura, iti dai seama. oricum vad ca stationeaza undeva imediat sub 38, maxim 38 acum o ora. insa semne sint fff clare ca il dor. are miinile pline de saliva de atita bagat in gura. acum ne jucam impreuna pe jos si e vesel, dar daca il las citeva min se vede ca-si aminteste si baga mina in gura si miriie. dar nu i-am mai dat nimic, ii dau la culcare Calpol ca si aseara.

de mincat vad ca maninca ca de obicei, adica f bine Doamne ajuta!
insa a facut kk de 3 ori azi - ma gindesc ca o fi tot de la dinti, ca el in ultimul timp facea doar odata/zi... insa bine macar ca a facut kk normal, adica nu diaree.
am fost si pe afara vreo 3 ore si a dormit una in carutz, e ok. ii dau ceai la greu si vad ca bea si ii mai dau sa suga destul de des printre mese. sper sa fie lichide suficiente ca vad ca umple pampersii si sa-i treaca.

crinuta, din ce ai citit tu pe aici ca eu nu prea am timp acum cam cite zile a tinut asta cu febra dintilor?

Erica, 40??????? ma ingrozeste doar gindul, Doamne fereste! saracul copil! si parintii, iti dai seama cum poate fi!?
sper sa nu sara de 38 prea mult, totusi.

multumesc tuturor celorlalte fete pt. lamuriri!!!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput