Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, voi le puneti marar si patrunjel in mancare?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by adita

Simona, bine ai venit, te-am trecut si pe tine pe lista, mai lipseste greutatea lui Vladut la nastere, cand ai timp poate ne spui

Multumim ca ne-ati trecut in lista . Vladut a avut 2,380 kg la nastere, 47 cm, scor apgar 8. S-a nascut prematur la 35 de saptamini.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

De azi am inceput sa vorbesc si engleza cu Rayan.
Nu stiu cat de bine e, sper sa nu se zapaceasca si sa ii intarzie procesul de vorbire, dar pe de alta parte el va trebui sa invete pe langa romana, engleza si araba, si din am citit, ei " prind" foarte repede pana la 4-5 ani.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele,

Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pentru petrecerea de Craciun. Stiu ca erau doua variante: daca erau mai multe mamici, optam pentru scoala, daca nu pentru casa uneia dintre noi. Ce inseamna petrecere la scoala? Intr-o clasa? Care mai este stadiul planurilor? Cred ca ar trebui un Mos inchiriat sau un tatic imbracat. Important pentru ei este sa se vada intre ei. Ati vazut si voi cum reactioneaza cand vad copii in preajma lor. Si apoi este important si pentru noi sa ne cunoastem. Avem aceleasi probleme asa ca o sa ne intelegem din prima. Nu-mi inchipui o petrecere intr-o sala de clasa. Piticii trebuie sa soricheze pe jos, sa se miroase. Sebastian saracu abia a invatat sa se deplaseze de-a busilea, asa ca n-am cum sa-l tin in brate sau in carucior. Voi cum credeti ca va fi mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Crinuta, eu i-am dat Oscilococcinum, un fund de capacel 1 data pe saptamina, pentru imunitate. Dar nu mi se pare spectaculos rezultatul, a si racit de cind am inceput sa ii dau. Alte tratamente din astea pentru imunitate sint pentru copii mai mari (nu stiu cum e imunobaby).

Eu i-am pus frunze patrunjel la fiert in supa de legume.

Mergi la inceput

Eu zic ca ideal ar fi o gradinita particulara, care sa fie foarte bine dotata cu balansoare, topogan mic ( chiar daca sunt atat de mici, eu zic ca ar merge), masute, covoras, jucarii, etc, insa..... de unde??????????????

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirimie

Crinuta, eu i-am dat Oscilococcinum, un fund de capacel 1 data pe saptamina, pentru imunitate. Dar nu mi se pare spectaculos rezultatul, a si racit de cind am inceput sa ii dau. Alte tratamente din astea pentru imunitate sint pentru copii mai mari (nu stiu cum e imunobaby).

Eu i-am pus frunze patrunjel la fiert in supa de legume.

Si eu am tot citit pe forum parinti nemultumiti de Osciloccinum, asa ca, nu ma tenteaza deloc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Da, ar fi super o gradinita particulara. Poate ar trebui sa cautam pe net pe cineva care org pertreceri de pitici si care au si o locatie. uCu siguranta exista. L-am luat pe Seb acum o sapt intr-o vizita de oameni mari, unde s-a simtit demential. Bagat in seama si giugiulit de toata lumea, se purat ca o cocota. Aproape ca nu mi-am recunoscut bebeleusul. Tot atunci am remarcta si rolul nostru in vitata lui, prin ochisorii lui albastri. De cate ori intra vreun strain in intimitatea lui, ne cauta disperat cu oschisorii in lacrimi. M-a emotionat asa de tare...Asa ca nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi de capul lui la petrecere intre oamenii lui... Deja are o iubita in parc - Antonia. Bona sune ca este cam scheleabra, din randul manechinelor care beau apa plata cu lamaie, dar pasarica mea de baietel se pare ca gusta modelul. Cred ca am luat-o razna...

Oana, n-o sa-ti vina sa crezi, dar chiar in dimineata asta ma gandeam la tine si la semnalele pe care le trageai tu mai demult cu relatia voastra. Aproape ca num-am mirat cand ti-am citit SOS - ul. Asta pentru ca m-am gandit la tine si am presimtit cumva ca nu ti-e bine. indiferent ce ti se intampla, trebuie sa faci doar ce simti. Pentru ca simturile noastre sunt singurele care nu gresesc. Nimeni nu poate sa-ti dea sfaturi, pentru ca nimeni nu stie ce in casa omului. Tocmai pentru ca esti singura in momente grele - cum, paradoxal se intapla intotdeauna, trebuie sa ai incredere in sentimentele tale si sa-ti urmezi flerul de femeie. Mai ales indragostita. Pacat ca te consuma lucrurile astea tare trista si nu poati simti sarbatorile in aer. INcearca sa comunici cu el tot ce simti. Nu prin mesaje, cum ai spus tu odata, pentru ca asta e semn de spabiciune. Si barbatii ne simt cel mai bine. Fata in fata. Trebuie sa te asumi, trebuie sa spui ce te apasa, pentru ca daca te iubeste te va ajuta si intelege. Daca nu, macar stii cum stai. Din nefericire pentru voi amandoi, tu stai acasa cam de un an de zile si uite asa apar dificultati de comunicare intre voi. El face una, tu alta, el nu poate intelege cat de greu este pentru o femeie sa treaca prin perioada asta, pentru ca in jurul lui oamenii nu au astfel de probleme... Trebuie sa-ti recastigi locul de femeie independente, pentru a te putea vedea ca pe un egal. Asa simt eu, ca barbatii sunt vanatori inascuti si ca au nevoie de femei puternice langa ei, pe care sa le si domine, dar care sa-i faca sa simta si ca au vanat cea mai tare pisicuta de pe strase. Am prieteni o gramada de barbati si stiu ce se ascunde in inima si mintea lor.Mai mult decat atat, trebuie sa faci cumva sa-ti fie si tie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Clara, uite, si eu, din pura coincidenta am intrat sa arunc un ochi aici, caci nu mai intru, si am cazut pe mesajul tau. Nu este vorba de relatia noastra, care e buna, ci de situatia de aici. Multumesc oricum. Si celorlalte fete.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Carmina Andrei a fost racit cam de pe 30 septembrie, iar pe 11 oct am fost cu el la control si nu mai avea nimic (in perioada asr=ta in sa dupa ce l-a diasgnosticat dr. cu rosu inngat i-am dat ospamox timp de 4 zile) Imunobaby am inceput sa ii dau l-a recomandarea dr, dupa ce s-a facut sanatos, cand l-am cumparat pe la mijlocul lunii oct.
Lavinia ma gandeam sa ii dai Nataliei lapte direct dintr-o cana, si cat mananca mananca, caci mai da si pe alaturi; Andrei e innebunit sa bea singur din cana, chiar daca il mai chinui eu sa ii dau sa bea din canile cu cioculet(cred ca din cauza dintilor accepta cu greu si biberonul si canitele speciale);
Shobo caloriferele la noi sunt modelul acela vechi, caci nu le-am schimbat iar in vara asta am vorbit cu un mester ca sa le puna maner de inchis, si s-a uitat omul la ele si a zis ca le monteaza dar ca daca incep sa curga cand baga apa pe teava? Si am lasat-o balta si n-am cautat pe altul mai priceput, iar de schimbat cu totul e si mai dificil caci avem parchet natural pe jos, si tot omu' ala ne-a spus ca ar trebui scoase picioarele caloriferului de pe sub parchet (deci oricum ar arata naspa dupa ce le-am pune la loc);

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput