La France (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Spic de grau, tatal tau a mai facut si dovada banilor, sau invitatia a fost suficienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Helbi - daca ma crezi, a venit vamesul si l-a intrebat ce are: "bani sau invitatie". Tata i-a spus ca are si una si alta si a intins invitatia. Nici nu s-a uitat la ea. Si nu a fst singurul. La tot autocarul au facut asa.
La vama de la unguri, vamesii nu s-au uitat decat la pasaport, nu au cerut invitatia, insa i-a coborat pe toti din autocar si au puricat tot autocarul. Au aruncat toata mancarea.. Cica a fst f naspa.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Multumim din suflet, dragelor, de yurarile si de gandurile voastre bune! E fain si emotionant sa primesti asa urari frumoase, din toate colturile Frantei...

Joi, de ziua Marei, a fost o zi superba, cu un soare incredibil, care de fapta si ramas tot asa, de 3 zile incoace, chiar daca cu dinti...Asa caz am fost la ocean, si am admirat apusul, mancand tort cu Mara acolo, pe mal...a fost superb...
Azi au venit les copines in vizita, asa ca eu acum stau si strang...dar nu imi pare rau, ca a fost minunat...Doamne, ce repede cresc copii..;nici nu stiu cand au trecut 10 ani..

Azi am mai fost si la echitatie, eu una ametesc cand o vad pe Mara pe cal, si imi e frica, dar ei ii face atat de multa placere, numai de cai vorbeste, si nu are pic de frica! Asa ca incerc sa ma controlez, si sa nu las sa mi se vada frica, gandindu-ma ca si de pe bicicleta poti cadea, daca e sa fie...voi ce parere aveti? Oi fi nebuna, ca o las? Uff...

Hai ca va pup, si va multumesc inca data pentru gandurile voastre bune!

Pupic,Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna!
Mihiasiro, chiar imi pare rau. Daca te cunosteam ar fi fost frumos sa vorbim! Da, nasicul e cam extra, stie sa se faca remarcat:)!

Helbi, depinde de regiune! Si noi suntem la tara:) dar aici se fac invitatiile in doua zile. Si nu iti trebuie sa o traduci, ca nu scrie nicaieri!

Cu intarziere, Mirunda, ii doresc fetitei tale ce ii doresc si micutei mele! La multi ani!

La multi ani si Corinei, sanatate si multe impliniri!

Cine stie, cine stie? Pasaportul tip vechi se mai poate prelungi sau trebuie schimbat? La mine incepe nebunia actelor. O sa trebuiasca sa plec in ro special pt rezolvarea problemelor cu actele, asta pe la primavara, ca in ro a venit iarna.

Fetele cu bebelusi , ce mai fac? Didita, Doruletz?

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Spic de grau si ma rog de ce le-au arunkt mancarea?hai k astanu am mai auzit..e chiar culmea.k sa cumperi din ungaria sa mai fak si ei un pic de comert..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetele din paris nu ma uitati si pe mine, va rog, niscai idei pentru excursie

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Anka,nu stiu exact ce ai vizitat deja la Paris! Poti incerca Place Vandome,Galeriile LaFayette( vezi ca e o caldura acolo inauntru de mori si lume multa),Place Pigalle(de vizitat seara).Nu imi mai vine acum nici o idee,dar poate mai sar fetele !!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Anka, pai daca ma apuc eu sa-ti dau sfaturi (sau doruletz, dar nu stiu pe unde umbla ;)) nu mai termin pe 10 pagini!!! Ce te-ar interesa mai exact? Eu am de exemplu "Le guide du ROUTARD - Le routard des amoureux à Paris", "Paris pas cher", "Paris exotique" etc... Asa ca da-ne mai multe indicii despre ce ai vrea. Sau cumpara ceva ghiduri pina atunci si studiaza-le cu atentie.

Eu zic ca oricum sa nu ratezi Montmartre in cele mai mici coltisoare (vezi ca e si un trenuletz care te plimba... sau era). Ai de vazut cabarete celebre (Le lapin agile, Chez ma cousine), casa lui Dalida, Sacré-Coeur, rue Lepic, La place du Tertre, Le Moulin de la Galette... si multe altele... Eu desi am fost de muuulte ori tot m-as intoarce acolo de fiecare data!!!

Cit despre Galeriile LaFayette poti sa le uiti, ce vrei sa vezi acolo??? Lume multa si preturi exorbitante... Daca vrei sa faci si ceva shoping zi-mi ;).

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madijo spune:

Mirunda e foarte bine ca-ti lasi fata la echitatie. E un sport care ii responsabilizeaza, caci nu e suficient sa calareasca, trebuie in plus sa se ocupe si de animal. Fetita mea are 4 ani jumate si face deja de un an de zile echitatie(ponei). Ii place la nebunie, saptamina trecuta a cazut linga un ponei si acesta i-a calcat pe mina, mie mi-a fost tare teama, insa ea a doua zi s-a intors la cursuri.Cind le place ceva copiilor trebuie lasati sa -si duca pasiunea pina la capat, altfel vom regreta mai tirziu.
Nu-ti face griji pt fetita ta, incurajeaz-o, iar ea te va iubi si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Initial creeata de www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=21825" target="_blank">dannyisse

Buna fetelor, sunt o mamica nou inscrisa, cu un puisor de 17 luni pe nume Alexandre. Mai intai va salut pe toate si va intreb, printre mamicile din Franta este vreo una in Lyon ?

Mergi la inceput