Returnare diferenta impozit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

M-am uitat si eu acum la declaratia de impozit facuta si scriam ca vreau prin virament..iar ei ma cheama pe 8 la trezorere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nici eu si nici sotul nu am primit instiintare; amindoi am cerut deduceri, si pentru asigurare, si pentru termopane (apartamentul era pe ambele nume si nu eram casatoriti). Va rog, daca dintre cei cu deduderi primeste cineva instiintare, sa scrie aici sa stiu sa ma duc cu bebe pe la ei sa le fac o serenada.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Pentru ca am primit instiintare fara luarea in considerare a deducerii referitoare la asigurare si m-au chemat la Trezorerie desi am specificat contul de card, am insistat foarte mult pe langa Administratia Financiara (telefonic + email) sa remedieze problema.
Exact inainte sa utilizez calea indicata de Pegasis, am mai sunat inca o data si am aflat ca au rezolvat problema si voi primi si diferenta respectiva in contul de card.
Eu nu am dorit sa imi pierd timpul si sa imi tocesc nervii pe la cozi, insa mi-am tocit degetele pe tastele telefonului, pentru ca linia este ocupata aproape in continuu si m-am plimbat pe la jumatate din interioare... La email nu am primit raspuns, desi l-au primit, citit si luat in considerare.
Si nici nu am "protagonisti" pentru serenada ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Astazi a primit si sotul meu instiintarea de mandat postal ca sa ridice de la posta banii privind diferenta de impozit...si stupoare!!!...a primit doar 1.170.000 lei ceea ce reprezinta doar regularizarea normala, fara sa ia in calcul dosarul trimis la ei cu toate actele privind imbunatatirile pe care le-am facut in apartament!
Nu se poate asa ceva! Atata nesimtire...

Pegasis, m34 va rog sa ma ajutati/indrumati si pe mine ce trebuie sa faca sotul sa-si recupereze diferenta de impozit.
Cand e sa ia statul, ne ia fara jena...cand sa ne dea, se face ca "ploua"

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Citeste si sfaturile de mai sus; in mare ar trebui sa:
- ceri recalcularea impozitului pe baza actelor depuse (trebuie sa mentionezi ce acte ai depus); cererea ar trebui sa fie atat telefonica, dar si scrisa (email, hartie) pentru a avea dovada datei la care ai facut-o
- insista (foarte mult !) asupra celor mentionate de tine in declaratie, referitor la incadrarea reducerilor de impozit cuvenite, modalitatea de returnare etc
- afla cine se ocupa de dosarul tau (nume, telefon) si suna periodic (saptamanal)
- trimite periodic email si intreaba care este stadiul lucrarii
- daca nu se rezolva nimic intr-un timp rezonabil, sa zicem o luna-doua (da, sunt foarte lenti...), instiinteaza conducerea administratiei in mod direct; totusi, din ce am mai avut eu de a face cu ei mai demult, si cei din conducere sunt incompetenti si nesimtiti...
- sesizeaza Ministerul Finantelor (email, fax); tot din experiente anterioare, pot sa iti spun ca si aici sunt unii incompetenti si nesimtiti... De data asta nu am mai ajuns la ei, cred ca problema a fost rezolvata, o sa aflu cand voi primi extrasul de cont; daca nu mi-au dat banii in cont, o sa merg mai departe !
Sper sa iti rezolvi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc mult m34 pt raspuns.
Sotul meu o sa sune sa vada ce s-a intamplat si ce se poate face!
O sa scriu ce am rezolvat...

Sarbatori fericite!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Problema s-a rezolvat: eu recalculat si mi-au returnat banii respectivi, dar a durat foarte mult si comunicarea intre noi a fost anevoioasa. Mai este mult de lucru la finante pe parte de profesionalism, dar pe sefii de acolo se pare ca ii doare in cot, atat timp cat nu avem un statut al functionarului...

Mergi la inceput