transpiratie abundenta dupa nastere..
Dragele mele,
Prietena mea a nascut acum 12 zile (prin cezariana) si spune ca de vreo saptamana transpira foarte mult, trebuie sa se spele de 4-5 ori pe zi. A avut si putina febra (37.3) cateva zile, dar acum nu mai are si totusi transpira intruna. Ea va intreaba daca a mai patit cineva asa ceva, o fi de la hormoni sau alaptat ???
Multumim mult,
Elena&Laura
Raspunsuri
MariaM spune:
Eu una..zic...care am nascut prin cezariana....ca transpiratul si nasterea prin cezariana nu are nici o legatura..
Mai bine s-ar duce la dr. endocrinolog...poate are ceva cu glanda...de la asta stiam eu..ca se transpira mai abundent..
te pup si multa sanatate..
Maria
Florys spune:
Elena eu cind alaptam transpiram mult...dar era si inceput de vara... Cred ca e bine totusi sa vada si un dr. endocrinolog.
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
diana904 spune:
Buna. Citindu-ti mesajul mi-am amintit ca si eu am transpirat f mult dupa fiecare cezariana, eu care de felul meu nu prea transpir, schimbam cite 2-3 tricouri pe noapte. Nu stiu daca a avut vreo legatura cu cezariana, sau mai degraba cu schimbarile hormonale ce au survenit in urma nasterii, dar mi s-a intimplat la fel desi prima oara am nascut la sfirsitul noi noiembrie si a doua oara in iulie. Si am avut si febra, mica, sub 38 citeva zile, in special seara faceam.
Elena spune:
Dragele mele,
Va multumim mult.
I-am trimis deja pe email raspunsurile voastre.
Cu drag,
Elena&Laura
iris spune:
m-am "bucurat' si eu de fenomenul asta, citva timp dupa nastere; medicii mi-au spus ca se intimpla, e hormonal, si ca trece; chiar ma amuza cum cind ma uit la niste poze in care se vede ce fleasca eram, la propriu si si la figurat...au fost zile cam nesuferite cu transpiratul asta...
Elena spune:
Multumesc, Iris. Ii trimit acusica si raspunsul tau. Cred ca o sa se mai linisteasca cand o sa vada ca au mai trecut si alte mamici prin asta.
Pupici,
Elena&Laura
Sabina spune:
Si eu am transpirat enorm dupa cezariana.Inainte purtam 3 zile un tricou si era ca nou, dar 1 luna dupa nastere...a fost jale! O sa treaca!!!
Sabina & Sofia Galagia
oanamarchezi spune:
La fel pateam si eu mai ales in timpul alaptarii parca eram sub dus.Acum daca numai alaptez numai transpir asa rau doar cand este prea cald in casa.
OANA si CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
sumisa spune:
Si eu am transpirat enorm dupa fiecare nastere. si parca si mirosul era altul mai urat, eu pur si simplu nu ma puteam suporta.
O sa treaca.
Elena spune:
Multumim frumos, fetelor !
Da, Sumisa, asa zice si ea ca mirosul este mai urit si mai puternic.
Elena&Laura