Cum ati trecut peste...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ingala mi-a venit sa plang citind mesajul tau. Ma gandesc foarte serios sa nu mai citesc niciodata postarile de pe acest forum ca sa nu mai dau peste asemenea mesaje.

Ceea ce este inca greu de inteles pentru mine este cum a putut sa iubeasca 2 femei in acelasi timp...
Eu as rezolva simplu dilema asta: in mod cert sotul nu ma iubeste daca duce o viata dubla timp de 2 ani.

Ii pare rau ca am aflat, isi dorea sa duca singur crucea, eu sa nu sufar.
Bietul om! Cand o saruta, cand o mangaia - si cate altele dar ma banneza moderatorii- cat trebuie sa fi suferit!
Dar tu fii smerita! Vezi-ti de pacatele tale!

Ma duc la baie sa plang.

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by J G

Ingala mi-a venit sa plang citind mesajul tau. Ma gandesc foarte serios sa nu mai citesc niciodata postarile de pe acest forum ca sa nu mai dau peste asemenea mesaje.

Ceea ce este inca greu de inteles pentru mine este cum a putut sa iubeasca 2 femei in acelasi timp...
Eu as rezolva simplu dilema asta: in mod cert sotul nu ma iubeste daca duce o viata dubla timp de 2 ani.

Bietul om! Cand o saruta, cand o mangaia - si cate altele dar ma banneza moderatorii- cat trebuie sa fi suferit!

Ma duc la baie sa plang.

J

Bravo, esti fata desteapta! Asta e adevarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Eu va invidiez ca a-ti trecut peste faze de genul asta,eu unul nu as putea.Nu cred ca tine numai de orgoliu dar e ca si cind ai spart o vaza Ming si apoi o lipesti bucata cu bucata....mereu se vor vedea crapaturile cind te apropii.E un compromis greu de indurat....parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu stiu cum poti trece peste faptul ca partenerul te-a inselat... si sper sa nici nu aflu...
dar sa descoperi ca doi ani de zile a dus o viata dubla, sa il ierti si sa ii mai si gasesti scuze ca "saracu" a facut tot ce a putut sa nu afli mi se pare penibil si de toata jena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by ileanacz
Insa eu consider ca un barbat care vine si iti mai si spune ca te-a inselat, in afara de faptul ca este prost facut gramada, mai este si mitocan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by J G

Ma duc la baie sa plang.

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by J G

Ma duc la baie sa plang.

J

cand am inceput sa citesc, am crezut ca e pe bune, nu-mi venea sa cred
bine c-am avut taria sa citesc pana la sfarsit.....

Mergi la inceput

Cum sa fie pe bune...
Roana, nu ne mai spui nimic?

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

eu am citit raspunsurile voastre.
ce ma doare e ca ati sarit toate pe ingala care nu a facut decat sa isi povesteasca experienta si sa imi spuna ce a trait ea. e alegera fiecaruia cum traieste. nu are nimeni dreptul sa judece si sa ironizeze pe nimeni. eu chiar va multumesc ca mi-ati raspuns tuturor si celor care au trecut prin asa ceva si au iertat si celor care zic ca nu pot sau ca au incercat si nu au putut. asa cum nu toti barbatii sunt la fel nici femeile nu sunt. si nu e nici o regula ca daca a facut o data o s-o mai faca sau ca daca eu nu am facut-o pana acum (adica sa-l insel) nu pot s-o fac. eu chiar cred ca regreta si e sincer. nu am vrut decat sa stiu cum ati facut voi cele inselate care ati iertat sa va fie usor sa nu va amintiti mereu. am vazut ca unele pot altele nu.
mie mi-e bine deocamdata si sper ca experienta asta sa fie ultima de gen.
celor care nu au fost inselate le doresc sa nu fie pentru ca e usor sa judeci din afara si sa spui ca nu ai trece veci de asa ceva. si eu spuneam la fel.
cert e ca imi iubesc sotul si vreau sa fim fericiti.
va pup

Mergi la inceput

Roana, imi pare rau ca te-am suparat!
Ai dreptate, fiecare cu treaba lui!

J

Mergi la inceput