Cum ati trecut peste...
Probabil ca stiti problemele pe care le-am avut in vara cu sotul meu.
Acum totul e perfect din punctul lui de vedere pentru ca ne-am impacat el se poarta exemplar stam cat mai mult impreuna relatia noastra s-a schimbat mult in bine. Adica suntem mai atenti unul la nevoile celuilalt imi spune mereu cat ma iubeste e foarte dragastos.
Dar...cu toate astea sunt momente in care imi amintesc suferinta de atunci faptul ca el a fost cu alta si nu pot sa nu ma gandesc cu ea cum se purta. sunt putine momentele astea. e adevarat ca in majoritatea timpului ma simt iubita si fericita dar in unele momente...
discut cu el treaba asta si el imi spune mereu sa nu ma mai gandesc ca nu am de ce, ca cu nimeni nu s-a purtat ca si cu mine sau nu s-a simtit la fel. ca vrea sa uitam faza aia ca habar nu are ce i s-a intamplat dar e sigur ca nu va mai face veci.
poate ca il cred il vad ca sufera acum, ca regreta ca ar vrea sa stearga perioada aia.si eu as vrea. ne iubim . poate a fost o greseala imensa poate a fost o incercare de la Dumnezeu, nu stiu cert e ca acum e foarte bine exceptand discutiile pe care le avem cand ma apuca pe mine "nostalgia". cand o vad pe aia prin oras,ca ne vedem destul de des ca stam aproape. eu ma agit el nu are nici o treaba imi spune ca nu mai simte nimic ca ar vrea sa uit ca face totul sa fiu fericita.
Voi care ati trecut prin asta cum ati facut sa uitati? sau ma rog sa fiti mai degajate. a trecut(imi spune mereu) sunt sigura ca veci nu voi uita. am incredere in el mi-a demonstrat ca regreta ca ma iubeste mai mult ca oricand. dar as vrea sa nu ma mai gandesc. cand o vad pe aia sa o ignor nu sa ma apuc sa ma cert cu el sa il tot intreb de ce , cum a putut sa ma compare cu aia, etc?
stiu ca multe ati spus ca nu va ma fi la fel. credeti-ma ca e mai bine din toate punctele de vedere. e alt om, unul de care ma reindragostesc zilnic.dar....numai vreau sa ma gandesc.
Oare imi va trece vreodata?
va pupicesc.
Vreau sa spun ca nicicand nu a fost el un mare romantic si acum imi spune ca vrea sa facem revelionul in doi sa fie numai cu mine.ma pupa intruna. e tot Ok doar eu mai am momente de sa zicem furie. Voi scapa vreodata de ele?
Raspunsuri
zepellina spune:
Eu cred, ceea ce stii si tu ,ca trebuie sa te bucuri ca este acum asa, si defapt este tocmai datorita acelei perioade si sa incerci cat poti sa nu te mai gandesti. Numai tu poti sa faci asta. Profita de ce ai
Mult noroc
zepellina
J G spune:
Roana eu te admir pentru ca ai putut sa il ierti pe sotul tau si sa-i mai acorzi o sansa. Eu nu as putea (si nu vorbesc ipotetic, mai de mult am avut o relatie in care am fost inselata, tot asa i-am mai acordat o sansa si am incercat timp de 2 ani sa uit dar nu am reusit, ma gandeam la asta in fiecare zi). Dar nu toti oamenii sunt la fel, sper ca tu vei reusi sa uiti dupa un timp.
Ce e nasol e ca inca te mai intalnesti cu ea. Cred ca e normal sa ai resentimente, indiferent de asigurarile lui.
J
Adrianai spune:
Este usor sa ierti dar este greu sa uiti. Eu nu am putut trece peste si in veci nu as putea trece. Felicitari
Incearca sa nu te mai gandesti sa te bucuri de el.
AngeliquedeS spune:
Nu vei uita. Imi pare foarte rau sa iti spun asta dar nu vei uita niciodata si iti vei aduce aminte mai ales in momentele in care nu ai vrea sa iti aduci aminte de asta. Nu e un motiv sa renunti, dar de uitat nu vei uita. La urma urmei, fiecare dintre noi stie mai bine peste cat si peste ce poate trece.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
adrienne12 spune:
Draga mea dar de ce o vezi pe aia? Nu poti face in asa fel incit sa nu o mai vezi niciodta? Atunci ar fi mai usor sa nu te mai gindesti la asta...
roana spune:
Va multumesc de raspunsuri.
Ca sa va raspund la cateva: de ce o vad pe aia? pentru ca asa se intampla. de fiecare data ne apare in cale stam din nefericire in acelasi cartier destul de aproape si ne vedem pur intamplator. ca sa ajung acasa de la servici trec prin fata blocului ei si mereu ii vad masina si imi amintesc.
V-am spus ca el se poarta exemplar e foarte dragastos. problema e la mine. degeaba imi spune el ca nu mai am de ce sa ma gandesc, poate e prea scurt timpul inca.sper ca va veni o zi cand voi fi mai nepasatoare. pana la urma ar trebui sa vad partea buna a lucrurilor. si-a dat seama de marele c.... ce l-a facut si nu se va mai intampla. sunt sigura.
Stiu ca ma iubeste simt asta nu ca doar o spune stiu ca ii pare extraordinar de rau. sper ca o data sa nu ma mai gandesc.
V-am cerut parerea ca am crezut ca sunt printre voi care ati trecut prin asta si imi dati o idee.
nu ma gandesc mereu dar in ultima vreme sunt destule momente...
pupici
sunnyday spune:
roana, draga mea, am trecut si eu prin ce ai suferit tu. Si eu am ales sa-l iert si sa mai dam o sansa relatiei noastre. Noi nu suntem casatoriti, dar probabil ca la vara urmeaza. S-a intamplat acum doi ani, asa ca eu cred ca a trecut ceva timp si nu sunt cu impresii proaspete cum esti tu. Eu sunt (din cand in cand) o fire mai pragmatica. Am pus problema pe bucati. Am facut o lista cu calitati si defecte, cu asteptari, impliniri si neimpliniri. Am simtit ca regreta sincer si pentru ca il iubeam, am hotarat sa trecem peste asta.
Eu vin si spun ca se poate trece. In primele 6-8 luni am fost extrem de suspicioasa. Oricat de frrumos se purta, oricate dovezi de dragoste vedeam, eu tot aveam in cap ce facuse. Si incercam sa imi impun sa gandesc ca EU am luat deciziia de a continua si ca nu are sens sa-mi tot reinvii in cap motivul suferintei mele. Am impins gandurile din ce in ce mai in spate si le-am inlocuit incet-incet cu dovezi de dragoste si afectiune si mai ales de incredere. Acum am din nou incredere in el, n-am uitat ce s-a intamplat, m-amferit sa mai discut pe aceasta tema, ca sa nu o am mereu proaspata in cap si se pare ca pentru noi, timpul a actionat favorabil.
Incearca tu sa nu-ti mai amintesti, chiar daca zilnic vezi masina. Poate poti ocoli zona si sa vii acasa pe alt traseu, macar o perioada, ca sa ajunga sa nu te mai deranjeze.
De uitat nu uiti, dar amintirea se poate estompa usor usor, pana cand nu te mai doare, decat daca alegi tu sa-i permiti sa te chinuie. Nu spun ca e simplu, nici ca se rezolva imediat, ci doar ca se poate. Iar rolul tau este major.
Iti doresc fericire si incredere in tine si o viata lipsita de surprize neplacute
voikami spune:
Roana, incearca sa transformi "neuitarea" in ceva pozitiv pentru tine.Adica : s-a intors totusi la tine si comportamentul lui fata de tine este mai mult decat doveditor ca te iubeste (aici incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ai vrea tu sa fie : intr-adevar te iubeste si iti arata, sau este o purtare impecabila ca atunci cand stii ca ai gresit cu ceva si vrei sa indrepti ?)Daca simti ca intr-adevar te iubeste, atunci a realizat inselandu-te, care este valoarea ta pentru el. Chiar daca iti este greu sa te stii comparata, lui i-a fost se pare, de folos. A inteles ce "are acasa" si ca altceva nu ii trebuie. Asta nu poate sa fie decat de bine si atunci, cand iti amintesti, poti sa-i multumesti aleia ca prin intermediul ei s-a realizat acest lucru. Daca doar se poarta impecabil in urma greselii, atunci mai devreme sau mai tarziu, recidiva bate la usa....Analizeaza cat mai bine, traieste ce ai si gandeste pozitiv. Desi pare ciudat, incepe prin a-i multumi ....ei.
roana spune:
Va multumesc de raspunsuri.
da, sunt absolut sigura ca ma iubeste si no face doar prin prisma faptului ca a gresit.o simt.el spune ca nicodata nu ar mai face ca si-a dat seama ca eu chiar sunt deosebita si ca viata lui fara mine e goala.ela trecut peste tot adica nu mai vb de ce a fost a spus ca pentru el e un trecut pe care il vede pozitiv cadatorita acelei intamplari si-a dat seama cu adevarat cum e fara mine.si ca asa ar tb sa privesc si eu lucrurile.e adevarat ca suntem mai uniti ca niciodata, ca il simt maiaproape si stie cadacava mai fi o altadata va fi chiar ultima.asta cred ca e important.
intrebarea mea era de ce eu inca ma gandesc chiar daca am toate dovezile ca ma iubeste?eu nu pot sa nu ma gandesc inca.poate timpul va actiona de partea mea.
chiar mi-a spus ca ar vrea sa ne vedem de viata noastra ca si cand nu ar fi fost perioada asta ca vrea un copil dar e constient ca eu acum nu mai doresc asta ca vreau sa fiu sigura de noi si abea apoi.a zis ca are rabdare si tot mereu imi multumeste ca am fost capabila sa iert.si daca odata zicea ca el nu m-ar ierta a spus ca daca doamne fereste as face si eu e convins ca s-ar gandi si crede ca si el ar trece de asta.bine era vb ipotetic.eu il iubesc mult si stiu ca ma iubeste dar as vrea sa pot fi si eu ca el.asa degajata si sa privesc increzatoare spre viitor.osa incerc sa nu mai vb de asta.
va multumesc mult si sper ca va veni o zi cand voi putea sa ii multumesc aleia ca i-a aratat ce poate pierde.
maggda spune:
Roana si eu l-am iertat pe sotzul meu cand eram prieteni dar nu pt o escapada ci pt mai multe.Simteam ca nu pot trai fara el pana la un moment dat cand am spus gata asa nu se mai poate dupa care a facut tot posibilul sa il iert, l-am iertat, dupa 3 luni ne-am casatorit, avem 11 ani de casnicie super fericiti dar dupa ce ne-am casatorit nu mi-am pus niciodata intreebarea oare acum unde este, ce face.I-am spus ca daca il prind gata, divortez chiar cu o caruta de copii dupa mine.De uitat am uitat greu, imi aduceam aminte mai ales cand eram singura dar asta a durat sa zicem maxim 5 ani.Acum ma invidiaza toate colegele pt casnicia mea dar toate recunosc ca nu ar fi avut curajul sa faca pasul intr-o casnicie dupa cele petrecute in timpul prieteniei.Cine risca castiga!Sunt adepta acordarii celei de a doua sanse.Uneori iti dai seama de valoarea unui lucru numai dupa ce il pierzi.Vezi cum e, iti intra mintiule in cap si devii ceea ce trebuie sa fii.Cat despre "tanti escapada" nici nu trebuie sa iti faci probleme.Sti cum e ,cand te vede lumea pe strada zice"uite-o pe sotia lui X", cand o vede pe ea zice"uite-o si pe amanta lui X", suna diferit , nu?Nu te-a parasit pt ea ceea ce inseamna ca a fost o "relaxare" trecatoare.Incearca si nu-i mai aminti, consuma-te cand esti singura( e doar un sfat) si savureaza dragostea pe care ti-o ofera.Iti doresc multa multa fericire si tot binele din lume!!!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965