Cand o femeie loveste un barbat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Nu e OK nici ca o femeie sa loveasca un barbat si nici invers. Dar general vorbind, femeia care loveste un barbat nu este o problema in societate si se intampla mult mai rar si cu consecinte mai putin grave, din cauza diferentei de forta fizica. Ceea ce este cel mai respingator este lasitatea celor superiori fizic, care lovesc un om care stiu ca este mai slab ca el. Pai ia-te la bataie cu cineva la fel de puternic daca esti asa de tare, nu iti arata forta cu un om lipsit de aparare.

scurt pe doi ;)
exact asa gandesc si eu in legatura cu subiectu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eu mai sar la bataie.

...si zgarii si musc...

Noroc ca nu-si pune mintea cu adevarat cu mine..

P.S. Acest tip de harjoneala poate fi un si un inceput pt altele ... hot

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Apropo de superioritate fizica: cand eram tanara credeam ca un barbat nu poate viola o femeie, ca aceasta se poate zbate, smuci, etc.

Eu nefiind deloc prea mica si firava, iar iubitul meu n-are 2 m si 110 kg. Dar cand am exersat asta (sa vad daca pot sa scap dintr-o imobilizare) am vazut ca NU POT.
Deci daca este pe bune, probabil ca si un barbat nu foarte voinic poate.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

...delicata situatie... si nedorita din toate punctele de vedere. Lasand deoparte legitima aparare, violenta e de condamnat indiferent ca vine din partea unui barbat sau a unei femei... iar cel mai caraghios ar fi cand doua femei se iau la bataie!

In fine, ce frumos ar fi fost ca titlul sa fie "cand o femeie LOVEste un barbat"!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

il lovesti dejeaba ca oricum nu simte, eu nu am incercat niciodata, dar cel mai bine ii dai cu tigaia -n cap, in japan cind nu-ti convine ceva, jap cu katana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Eu am avut un prieten japonez cu un caracter imposibil.Ma amageam ca il iubesc,el ca ma iubeste...Va jur ca se juca cu nervii mei,ajunsesem sa fac criza de nervi si el tot nu se lasa,imi repeta tot timpul ,loveste-ma ...si l-am lovit...dar zdravan...I s-a invinetit ochiul si nici la scoala nu s-a putut duce.Nici nu pot sa va spun cum m-am simtit,imi era mila de el,imi pierdusem respectul pt mine,si pt el binenteles...Cum s-a vindecat ,cum l-am dat afara pe usa...M-am mai trezit cu el la usa de citeva ori,o data ii sclipea un cutit in mina,alta data a zgirit cu cheia pe usa ca se omoara ,ca ma omoara...Nici in ziua de azi nu am uitat si tot timpul m-am invinovatit pt gestul acela necugetat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Bine le face ,domle,ca si mie imi venea sa-i crap capul azi cu tava de la aragaz..ca dupa ce sta ca nesimtitu nemincat toata ziua,asteptind sa vina "servitoarea'sa-i puna de mincare,mai si comenteaza ca a iesit blatul de la pizza prea gros!!!!Nu sa-i crapi capul!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

ce consum inutil de energie, dom'le, zau

cand potzi foarte bine sa fii dotata cu o gura "spurcata" si din doua vorbulitze bine tzintite sa rezolvi toata treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

eu ca sa-i trag la barbatu-meu o palma ar trebui sa ma urc pe scaun, prea mare efortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by slakje

eu ca sa-i trag la barbatu-meu o palma ar trebui sa ma urc pe scaun, prea mare efortul

Shi io la fel, ma gindesc ca la bilutze ajung mai repede...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput