Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabrielaquote:
Originally posted by fulguletz
David tuseste , asta dupa ce fuse diareiat 2 zile...ma...avea bunica-mea o vorba...ai ca ma abtzin s-o zic
si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"
Toate bubele rele inbabei mele?!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
vrusei sa zic varinata si mai romaneasca
, cand de basina"cred ca o sa mi-o iau de la moderatori
roserb spune:
Raluca, la noi a mers f. bine Pivalone, are si pulverizator si e mai simplu de folosit.Ii pun lui Mihnea de 3 zile si doarme super-bine noaptea, el care facea urat la nas infundat si se scula de 100 ori.Poti folosi si ser efedrinat 0.5-1%
Despre Ketof, stiam ca se recomanda mai mult pentru viroze cu tuse din belsug, poate o fi bun si pt mucisori, stiu si eu?
Fulguletzule, da, pneumonia se face si de la raceli trenante, cu muci muuulti, care la un moment dat, daca nu sunt tratati, "coboara". Asa am patit si noi cand era Mihnea mic-mic, dar la el nu fuse chiar pneumonie, doar pe-aproape, din fericire.
Sanatate Davidutzului!
Sabina, multa sanatate Sofiei!Iata avantajele gradinitei, cunoastem!Of...
Felis, l-am admirat tare pe Mihaita, ce de progrese a facut, si chiar ca ai ce taia la motz
Multumesc mult pentru urarile Biancai, ieri am avut party-ul pt copii, iar azi vin bunicii si cumnatii. De maine ne linistim...
Ai mei is amandoi fornaiti si muciosi, ca, deh, trecusera 3 saptamani de la ultima raceala![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
FELIS spune:
ROSERB... petrecere frumoasa in continuare... si... eu sunt
pt Bianca
(scuze de intarziere)
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
try spune:
la multi ani la toti bebelusii de sapt. asta, sa va creasca mari, sanatosi si frumosi.
Vazut toate pozele: Felis (Mihaita e tare haios si e primu lset de poze unde-l vad si eu in plina interactiune cu cienva, pana acu mmai toate pozele erau statice, imi place ca acum l-ati prins in "mijlocul faptelor") si...uite ca nu-mi ma ivin in minte restul de bebelusi (de parca felis ar fi bebelus ![]()
![]()
).
V-astept pozele ca pe painea calda sa completam la catastif. O sa fac un album separat (aceeasi adresa, doar alt album) pentru bebelusii de dec. ca sa n ufie prea multe poze intr-un singur album - riscam sa se incarce mai greu apoi).
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
danamunti spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Buna fetelor!
Noi suntem "mahmuri" dupa petrecerea de ieri si am intrat doar sa va salutam si sa va trimitem un pupic ca tare mai sunteti dragute si tare nu mai putem fara voi.Sper sa va arat cat de curand niste poze.Copilul meu a fost cat se poate de in verva,de parca ar fi stiut ca e ziua lui.Sau poate ca stia!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
DanaMunti,acum am vazut ca esti din Murcia.Si sora mea e pe aproape de tine.
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Da sint in Murcia,dar nu pt mult timp.In decembrie plecam.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]
danamunti spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Neata!
Am si eu o intrebare: pt muci aposi(scuzati exprimarea academica, asa sunt eu, bivalenta: o data fac poezie, o data fac "poezie"
) fara febra, doar muci multi care dau stranut, in afara de nurofen si vibrocil ce as mai putea sa ii dau?
Ma seaca problema asta cu nasul teribil, nu stie sa sufle, cu pompa e un chin asa ca somnul e intrerupt
...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Raluca si Eric a avut la fel,muci care pur si simplu ii curgeau din nas iar noaptea nu putea respira.I-am luat ser fiziologic de la farmacie(aici se gaseste sub denumirea de RHINOMER-apa de mare sterilizata).E nasol ca trebuie sa-i bagi in nas si pt bebe e destul de neplacut insa eu ii puneam de 3-4 ori pe zi,ultima seara inainte de culcare si noaptea n-avea treaba.In 4 zile n-a mai avut nimic.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]
Otiliav spune:
Avem poze din noiembrie!
Si nu numai cu Ana, priviti aici o mamica tanara si frumoasa cu puiul iubit si cum se joaca el cu mami aici!
A se observa cum a fost vanata suzeta lui Paul si ce baiat cuminte este el?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
monica-elizabet spune:
roserbitza petrecet, petreceti, petreceti

...bravo voua...distractie placuta in continuare.
fetele sa vedeti o faza tare...intru aseara cu alex in mc si cine vine sa ma agatze...roserb
...era la petrecerea biencutzei. nu stiu cum m-a recunoscut ca avem o shapca infipta pana pe ochi![]()
roserbitzo nu arati deloc a mama cu 2 copilashi...peste vreo 10 ani o sa zica lumea ca esti sora lor![]()
fulgule
...ai fost tare de tot...si uite ca nu ti-ai luat-o.
pupici davidutzului
noi suntem bine, am iesit un picutz pe-afara si acum seara, lui alex ii placea mult cum ningea dar se supara cand vedea ca nu se aseaza...ruxi se uita si ea fff mirata in sus dar cred ca nu facea diferentza...o fii zicand ca 
va pupam pe toate si pe toti copilasii si va uram o noapte buna si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Madachan spune:
Vazut pozele Otiliei.Niste frumosi copilasii!! Apropo,am si eu canapea ca a ta,decat ca-i pe albastru.
Onitza,ce par mare apre Paul!!! Ai ce taia la mot!La fel si Mihaita,ca am vazut pozele lui aseara,imi place cam se joaca el singurel!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
monica-elizabet spune:
buna dimineatza ,
otilia, Doamne are ana niste ochisori de-ti vine sa-i mananci
...da-mi vine sa o rontzai cu totul mai ales in pozele alea din baie

va pupacesc
pe toate fetelor si pe copilasi si va doresc o zi buna...am fugiiiiitttt...
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

...ma...avea bunica-mea o vorba...ai ca ma abtzin s-o zic 
si
si
Robert (18 nov 2004)