Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata feteleor. Aveti dreptate, e tare frig.

Eu nu mai ma vad de treaba ca sa nu las nimic nefacut inainte de plecare. Mai am 10 zile lucratoare. Si ma asteapta cateva saptamani de odihna. Merit si eu.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

'neata fetelor
e intr-adevar foarte frig, mai rau e cand ma gandesc ca iarna e de-abia la inceput....
Va spuneam eu ca Bebe al meu o sa dea un examen pt un post....din pacate, l-a picat, pilele si-au spus cuvantul, trebuiau sa ia altii, nu astia care au invatat. Sa va mai zic ca ii trebuiau 4 sutimi ca sa intre?
Asta e, ii dam inainte, ca n-avem alta solutie....
Sper ca macar voi sa veniti cu vesti mai bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Mamaa... ce norocoase sunteti ...toti primiti de la servici bani...numai eu nu primesc nimic ...ce bun e sefu meu
la noi nu se da bani...ca asta e politica firmei
vreau si eu la voi la servicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Neata feteleor. Aveti dreptate, e tare frig.

Eu nu mai ma vad de treaba ca sa nu las nimic nefacut inainte de plecare. Mai am 10 zile lucratoare. Si ma asteapta cateva saptamani de odihna. Merit si eu.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Asa se intampla...tot cei care au muncit intotdeauna...muncesc pana la capat chiar daca urmeaza sa paraseasca firma!

Intotdeauna sunt oameni care muncesc, unii care nu muncesc si...unii care muncesc pe rupte sa copere si munca celor care stau...si culmea cei care nu muncesc au salarii bunicele!

Rallu ma bucur pentru tine ca scapi de acolo...si poate iti va fi putin mai greu dar vine si vremea cand, probabil, te vei bucura ca nu ai mai stat la actualul loc de munca!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

buna fetelor;am reusit sa mai am si eu putin timp liber.
Ma bucur ca a fost macar cineva de acord cu mine in privinta a ceea ce am scris despre un anumit rest.
Vreau sa o anunt si eu pe draguta de krelia sa ma treaca si pe mine pe lista cu rest Yda pe 3 iunie.Multumesc.
Am fost aseara si am dat acontul; sper sa fie frumos.
Blanca, pozele tale m-au determinat sa aleg rest.;
V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am fost ieri la restauranr, am dat avansul si am mai lucrat putin la meniu. Am rugat-o pe tipa de acolo daca poate sa folosesca la sarmale varza pe care o am eu (pt ca stiti poveste de la Casa Armatei, unde trebuia sa duc eu totul, asa ca mi-am pus la murat 3 butoaie de varza). A fost fostre intelegatoare si a spus ca puitem sa o ducem, si atunci mai scade din pret. Iar eu i-am spus ca am si 40 de kg de castraveti murati. Si sunt foarte buni. A fost de acord sa ducem si muraturile tot noi. Asa ca meniul meu are un pret bun: 520.000 lei/persoana, fara bauturi si prajituri.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Apropo de restaurantul Yda...pai nu ziceau ei ca rezervarile incep in ianuarie? Nu vreau sa jignesc pe cineva, dar mi se pare lipsa de seriozitate sa spui una si sa faci cu totul altceva. Si noua ne-a placut, dar daca ne luam dupa ei, sigur ramaneam fara restaurant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by jesia
vreau si eu la voi la servicel

Crede-ma, la mine la servicel nu vrei, asta daca esti o femeie cu principii care se respecta./ In ultimele luni de 2 ori mi s-a "dat in cap", ca sa nu promovez, asta pentur ca nu am poftit sa schimb zambete si nu numai cu diveersi domni directori... Eu nu stiu cum s amai scap de aici, cu tot salariul bunicel si conditile lor de muinca.... Sigur pot mai mult!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Vroiam si eu sa va iontreb ceva, d emulticel, dar am tot uitat. Puteti sa ma sfatuiti si pe mine cam pe unde sa ma uit pentru o rochita pentru cununia civila? Am fixatie pe un anumit tip de rochita, pe care l-am vazut la o nasica tanara anul trecut. E vorba de rochitele acelea gen retro, largute, pana la genunchi, si cu mai multe fuste de tul, ca sa stea frumos, cam ca la rochitele de mireasa. Stiti? Mi-e teama ca explic ca o cizma, asa ca o sa incerc sa va gasesc o poza...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatza fetele cucuietele!
Andita, de ce nu incerci tu sa-ti faci acea rochitza pe care o visezi?
Asa scapi si de stress-ul cautarilor si ti-o faci si asa cum vrei tu. Eu una cred ca e mai comod asa. Bine ... eu vorbesc din punctul meu de vedere ... ca eu decat sa bat toate magazinele si sa nu gasasc ce vreau ...

Pupa mama fata cucuiata!

Mergi la inceput