Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Pot sa zic si eu?

Am vazut la un magazin de decoratiuni de langa servicel o instalatie brad cu globuri de organza rosii - frumoase foc. m-am indragostit. dar cred ca ma mananca Stef daca aude ca am dat 600.000 pe asa ceva!

quote:
Originally posted by jesia

Bhei frate azi chiar ca nu am facut nimic la servicel... m-am gasit cu o colega sa vorbim despre sarbatorile de iarna ...
io pun atatea oua la cozonac...cum faci tu sarmalele ...iti cumperi brad de craciun...si parca vreau sa vina mai repede sarbatorile astea desi stiu ca o sa muncesc la "mancaruri" pana nu mai pot

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

a.cicel, si eu primesc o groaza de astfel de mesaje iar titlurile sunt in marea majoritate cu "mail failure delivery" si evident au un attachment. Nu le-am deschis, le sterg mereu. Aceste mailuri intra direct in Bulk, nu stiu cum ajung acolo, eu am un cerc clar de adrese de mail de la care primesc mesaje(cateva prietene) deci nu e un dute-vino continuu pe mailul meu. Le-am asociat tot cu postarea adresei mele pe forum. Cred ca se preiau de aici adresele dar nu ma pricep prea bine. Oricum, regula de aur este: nu cunostui expeditorul, nu deschizi mesajul ci il stergi direct.

Mergi la inceput

Haideti sa va spun ce am auzit ca avem dreptul:

primim de la stat bani de verighete - cica vreo 200 de EUR.
daca urmam niste cursuri de counselling familiar mai primim 200 la nunta.

acu tre sa ne interesam ce trebuie sa facem ca sa primim banii. ati auzit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Noi vrem, de fapt, eu vreau verighete din aur alb si am gasit vreo doua modele care sa-mi placa, unul la Cellini, la Plaza Romania (in jur de 6 mil. - ieftin pentru un astfel de magazin - si seamana cu primul model de verighete din albumul meu) si inca unul in magazinul Victoria, la parter (in jur de 5 mil., cu forma oarecum hexagonala - adica, la interior este rotund, dar modelul exterior da impresia ca este hexagonal). Noi am mai avea si varianta sa le cumparam din Turcia, dar nu stiu inca perioada urmatoarei delegatii si nu vreau sa las ceva pe ultima suta de metri. Plus ca nici nu stiu daca merita! Modele frumoase sunt si aici, bani sa fie...
Si Bogdan tot pe mine ma lasa sa ma ocup de organizare, deci si in cazul asta tot dorinta mea va prima, el prezentandu-se doar cu degetelul la masurat. De fapt, la organizare mi-a dat mana libera, cu conditia sa nu vada nimic roz sau violet la nunta noastra.

In privinta sarbatorilor, sunt de acord cu voi ca miroase a Craciun. De vreo doua saptamani imi tot cumpar decoratiuni, iar in weekend am facut o investitie foarte valoroasa: masina de facut sarmale Parca vad ca sa asterne praful pe ea in camara, mai ales ca anul asta vreau sa renunt la sarmale si sa fac rata pe varza.

Mergi la inceput

http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/40405lgsprijin.htm

ia uitati frumusete de proiect de lege. S-o fi adoptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ralu, si eu tot link-ul ala ma pregateam sa-l postez. Acolo scrie ca intra in vigoare de la 1 ianuarie 2006... Dar banii, oricum extrem de putini, se dau dupa incheierea casatoriei (art. 3 pct.3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pentru ce-a de-a doua steluta a mea.

Si la mine tot in Bulk intra acele mesaje virusate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by pepenash
o investitie foarte valoroasa: masina de facut sarmale

Tu glumesti nuuuu........

Mergi la inceput

si cateva sute de mii sa fie si tot ii cer de la primarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Haideti sa va spun ce am auzit ca avem dreptul:
primim de la stat bani de verighete - cica vreo 200 de EUR.
daca urmam niste cursuri de counselling familiar mai primim 200 la nunta.

Hmm..din ce-am citit....si-am inteles eu, n-ar fi chiar asa...adica....400 de euro? no way..

Eu am intles urmatoarele:
- faci cursul de consiliere maritala, la primaria unde te-ai casatorit
- in termen de 60 de zile de cand te-ai casatorit, depui cererea (la aceeasi rpiamrie)
- in 30 de zile, ar urma sa-ti parvina sprijinul financiar (adica gologanii ) prin unul din metodele enumerate acolo.

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput