Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Intrebare pentru fetele care au mai colindat prin oras dupa rochii de mireasa: oare exista si rochite de-a gata pentru masura 46-48? Eu sunt cam plinuta, nu degeaba imi spun "pepenash", si as vrea sa pot proba si eu cateva rochite inainte de a ma decide asupra modelului dorit si, eventual, a-l face pe comanda.

Acelasi lucru ma intreb si eu...daca gasesc sa probez cateva rochite pe masura mea (sau macar aproximativ), inainte sa ma decid la una.

Eu am alta probleme: sunt mica de statura (adica aspir spre 1,60 m...desi, intre noi fie vorba, pot sa aspir mult si bine), cu sani mult prea mari pt. mijlocelul meu.
Am incercat sa probez rochite de ocazie si s-au ivit urmatoarele situatii:
- o rochita in care sa-mi intre tot bustul si sa fie lejera (adica sa nu ma sufoce de cat ma strange), imi e mult prea lunga (cu 10-20 cm) si/sau mult prea larga (zici ca e rochie de gravida, asa e de departata de burtica).
-o rochita care sa-mi vina bine pe mijloc...nu se mai inchide pe sani.

Ultima data am probat o rochita draguta la un magazin pe Lipscani. NOrocul meu a fost ca fermoarul l-a tras vanzatoarea pt. ca n-a mai reusit nimeni sa-l deschida.
Era atat de stransa pe sani ca a cedat nervos si s-a blocat fix sub sani...asa incat ramasesem imbracata ca nu mai puteam s-o scot nici pe cap nici pe picioare.
S-au chinuit toate tantiile de acolo, impreuna cu prietenul meu si patroana. Deja nu le mai era atat de rochie cat ca ramasese pe mine si nu mai aveam cum sa ma dezbrac. A fost un adevarat show...toti clientii se uitau la mine pt. ca ma scosesera din cabina de proba si se luptau cu fermoarul in mijlocul magazinului.
In final au pus mana pe foarfeca si au taiat fermoarul :))))

Rochita care mi-a placut mie e de la o casa de moda din Pitesti si n-am putut s-o probez pt. ca nu inmtram in corset :((((

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia insanatosire grabnica!!
Asa e Oana si Raluca, sunt preturi enorme pt. o rochie de mireasa. Voi mai aveti sansa la Demetrios, dar eu am alte responsabilitati acum. Asta e.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

Rallu, aceasi problema o am si eu adica am sani mari, mijlocul mic, si inaltimea .... 1.58 . eu am probat cateva rochite de mireasa (la magazinele de pe Lipscani si la cel de la Cocor) si acestea avand corset nu am avut nici o problema. stateau super bine pe mine pentru ca se pot regla la spate, sunt cu sistemul ala de snururi si pot fi modificate in functie de marimea bustului. in privinta lungimii am descoperit ca daca ai o crinolina mare nu mai ai nevoie sa o modifici.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Andita, deci ne-am linistit si cu Demetrios!Recunosc ca m-am temut sa nu fie acelasi lucru ca la Eddy K: in reviste sunt superbe, in realitate fie sunt grotesti, fie nu au, vorba ta, acel chose care sa le scoata din anonimat. Oricum, eu apreciez teribil ca ne-ai spus ca nu sut deosebite, deoarece nu as fi putut sa dau in vecii vecilor 50 milioane pe o rochie, iar daca veneai azi si spuneai ca sunt superbe, cred ca ma atarnam de lustra! Asa, barem pot sa ma mint singura ca uite, si daca aveam bani tot nu meritau. Fac apel pe aceasta cale, celor care mai treceti pragul Demetrios: spuneti-ne ca nu sunt cine stie ce rochiile de acolo. Vom dormi mai linistite!
A.cicel, ar fi o varianta sa faci in martie, daca nu ai deja totul aranjat pt 25 feb. Desi, dpdv al timpului mare lucru nu se schimba. dar barem stii ca nu are toata nunta examene in ziua aia!
Rallu, as fi vrut sa fiu de fata la taiatul rochiei!! Doamne, cum reusim sa intram, la propriu, in astfel de situatii?!
Krelia, daca tot te doare gatul, vezi cum mai tragi si cateva tigari. Iti spune o fumatoare care pe post de expectorant aprinde o tigara!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emilyjeuly

Rallu, aceasi problema o am si eu adica am sani mari, mijlocul mic, si inaltimea .... 1.58 . eu am probat cateva rochite de mireasa (la magazinele de pe Lipscani si la cel de la Cocor) si acestea avand corset nu am avut nici o problema. stateau super bine pe mine pentru ca se pot regla la spate, sunt cu sistemul ala de snururi si pot fi modificate in functie de marimea bustului. in privinta lungimii am descoperit ca daca ai o crinolina mare nu mai ai nevoie sa o modifici.

Emily

Off..eu am avut prbleme chiar si cu corsetul la 2 rochite.
Rochitele de mireasa de pe Lipscani inca nu le-am abordat (ce probasem eu, era ceva pt. un bal).
Am zis ca la primavara imi iau inima in dinti si incerc sa vad cum ma descurc la probe.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Multumesc fetelor, pepenash , Gio pt gandurile bune...pana acum, am bagat la ceaiuri in mine...lamaie cu zahar...behai ca o capra....(de parca vorba aia, as fi altceva)

pepenash, eu zic sa nu-ti faci probleme in privinta masurii...sigur se gasesc si alea
Rallu - super intamplare!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Rallu, as fi vrut sa fiu de fata la taiatul rochiei!! Doamne, cum reusim sa intram, la propriu, in astfel de situatii?!

N-au taiat rochita, Doamne fereste!
Au taiat fermoarul!
Mai precis au taiat cusatura fermoarului si l-au scos de pe rochita (urmand probabil sa-l coasa la loc...cred eu). Materialul a ramas intact.
Crezi tu ca faceau ele asa risipa sa taie rochita de aproape 2 bulioane?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Krelia insanatosire grabnica!!
Asa e Oana si Raluca, sunt preturi enorme pt. o rochie de mireasa. Voi mai aveti sansa la Demetrios, dar eu am alte responsabilitati acum. Asta e.

gio si bb Marco 32+

Gio...crede-ma ca nu ma lasa sufletelul sa dau atati bani pe o rochie...fie si de mireasa...cu jumatate din banii astia imi pot lua o rochie super. Hai sa recunoastem ca rochiile de la deme sun frumoase, cel putin mie mi-au placut...dar asa cum se intampla si cu multe altele...platim numele firmei producatoare...iar pretul in cazul de fata mie mi se pare mult prea mare!

Krelia...sa te faci sanatoasa...ia vezi tu ceva sirop de pin...parca asa se numea...am luat eu cand am avut aprindere de plamani...si printre sirop si cate o tigara asa de pofta, cunosc situatia bine!

Rallu...ai foat tare de tot...asa situatie mai rar...mama a patit-o cu o pereche de cizme...si tot as fi vrut sa fiu acolo sa te vad!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Krelia, daca tot te doare gatul, vezi cum mai tragi si cateva tigari. Iti spune o fumatoare care pe post de expectorant aprinde o tigara!

Eh, adevaru' e ca imi cam arde buza ...da', dupa cum ma ustura si numai cand beau ceai..imi inkipui ce flacari vor fi la mine-n gat daca trag un tiutiun...ca vorba aia....is shmekera, nu?
Stii cum se spune, ca pana n-o patesti, nu te lecuiesti....si avand in vedere ca ale mele-s si mentolate..poate o fi fro flacara mai domoala,...o mica palpaiala

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Si eu am probleme mari cu marimea la rochita, ca de altfel la mai toate hainutele. Acum, cand am fost la probat rochite, imaginati-va ca din 6-7 bucati cate am probat, nici macar una nu-mi venea, toate rau mari de trebuia sa le tina cu mana din spate, ca sa-mi dau seama cam cum ar veni pe talie.... Toate erau mari, si eu, care credeam ca in ultimul timp m-am ingrasat...
Am uitat sa va spun ponturi date de doamna de la Mariaj Lux, pentr noi, astea mai micutele... (eu am 1.62 metri... ). In primul rand, cica sa nu ne luam rochite in 2 piese, adica cu corset, ca cica ar scurta. In alta ordine de idei, eu am probat si de-aia, la ei, si nu mi s-a parut ca da efectul asta....In fine, poate stie mai bine dumneaei. Al doilea pont este legat de voal si coafura: voalul trebuie sa fie prins cat mai sus, iar intre coronita (daca este) si voal trebuie sa fie cateva bucle de par, ca sa dea acelasi efect de alungire. Pe probatele, a mers, ziceai ca sunt ditamai inaltimea...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput