Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dragelor, vin cu noutati:
- mi-am cumparat ghetute rosii rosii cu toculetz micutz ...asa de mult imi plac.....si de mult imi doream eu niste ghetute rosi...cre k la mine a venit moshu' mai devreme hihihi ...fetelor, eu nu vreau sa vina zapada....ca vine si frigu' si apoi ingheatza, si soferii astia sunt dementi...si mie mi-e frica pe gheatza....si iar munceste iubi saracu' la dat tone de zapada pe langa masini....si e frig, si pana se-ncalzeste motoru', dureaza...si dupa ce trece albul zapezii se fac mocirle sau se intaresc mormanele de zapada stransa pe margini si se inegresc....si se fac sleauri si se circula ca naiba...

Ah, dk as sta in casa sa privesc zpada, cum ninge, la caldurica...si cand ies , zapada sa ramana la fel de neteda, si sa nu fie mizerie si sa nu bata vantu' sis a nu-mi inghete nasucu' si manussele....asa da...dar asa....o iubesc numa' in prima zi, cand ninge, si-n a doua cand e inca alba si curata

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

Fetelor, ma puteti ajuta?
Stie cineva unde gasesc forumul pentru mirese din Tm?
In afara de cel vechi" Nunti in Timisoara" ca acolo e pauza....
Multumesc mult si... Casa de Piatra!!!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Ziua cea mai importanta din viata mea, 25 februarie 2006, se transforma intr-un cosmar. In aceasta minnata zi am cel mai greu examen la facultate, drept penal, partea generala. Examenul e de la ora 10 la 12, timp in care eu ar trebui sa fiu la coafor.
Va dati seama ce cosmar pe capul meu? Inainte sa stiu programarea examenelor radeam cu iubi si parintii pe tema asat, daca as avea examen in ziua nuntii. Si uite ca nu am scapat de asta. Cred ca o sa merg de dimineata la coafor si apoi, u voalul in cap merg la examen.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Intreb si eu: da' nu poti sa nu te duci la examen?! Ca nu e ca si cum n-ai avea chef de examen, AI NUNTA in ziua aia. Nu cred ca are nimemi ceva de comentat. Exista si restante in facultate-ca sa zic asa: nu e student adevarat ala care n-a avut macar o restanta!!!Il poti da in vara, sau, daca nu se da in vara, atunci in sesiunea de restante din toamna. E asa o mare tragedie?! Nu e ca si cum l-ai pica, pur si simplu nu te prezinti. Si mai e o chestie tu chiar crezi ca in zilele premergatoare nuntii o sa stai cu cartea in mana sa inveti?! Si chiar daca faci asta, vei putea sa te concentrezi-ca zici ca e si greu?! Eu zic ca n-are rost. Vezi-ti de nunta linistita si lasa examenul...
Editat- PS: de curiozitate: voi cand ati stabilit data nuntii nu ati luat in calcul faptul ca este in timpul sesiunii?! Are vreo semnificatie anume ziua de 25 feb pt voi, sau nu v-ati gandit pur si simplu la consecinte?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza fetelor,
A.cicel nu fi suparata. Asa cum ti-a spus si Dya si eu cred ca poti sa nu mergi. Nu-i nici o problema. Si apoi...oricum ai mai mult timp sa te pregatesti temeinic, pt ca inainte de nunta nu cred ca-ti sta tie mintea la examen. Stii tu vorba aia...cand vrei sa-mpushti 2 iepuri de-odata.....Bafta oricum, in orice decizie vei lua!
Andita...bafta la printzesit! Si vorba fetelor...baga si tu placa aia cu mama si poate te lasa sa faci pozici. Ca noi te asteptam nerabdatoare.
Kreliutza uite ca nici noi nu scapam de zapada! A venit si deja e fleshcaiala si urat. Bucurestiu asta e tare nasol cand ploua/ninge...
V-am pupat gagici si va urez weekend placut!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

A. Cicel, stii la ce m-am gandit eu? N-ai putea sa mergi sa vb cu proful sau profa si sa-i spui ca ai nunta in ziua respectiva si sa te lase sa-l dai mai devreme sau mai tarziu examenul? Cred ca ar fi de acord, e un eveniment unic in viata ta si sunt convinsa ca s-ar putea rezolva ceva.
Iti spun asa, ca fosta profa ce sunt... De fapt, daca ai fi avut examen cu mine, eu te-as fi trecut fara sa mai dai examenul respectiv...dar, ma rog, poate ca nu sunt toti ca mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dreams2party, alt subiect in afara de "nunti in timisoara"...pentru timisoara..nu cred sa mai existe....dar, vad ca deja l-ai gasit

a.cicel, fata mea, tu te-auzi ce spui? Cum naiba sa te duci in ziua nuntii tale la examen???? Pai...il dai naibii de examen, cu profesori cu tot....si, ca sa nu risti sa te bage in cine stie ce restanta, sa te puna sa-l platesti...etc....eu zic sa te duci sa le explici problema, la secretariat...sau profului...sau, de ce nu, in "vizita" la decan...ca secretarele de facultate..stim toate, ce serviabile sunt....si, vorba dyei, pai tu crezi ca o sa stai sa-nveti inainte de nunta, la penal??? Wake up, woman!!!
(na', ca si tigrutz gandeste ca mine)
Auzi mah, da' ca si chestie...atat de mult tine sesiunea ta? ca pe vremea mea tine maxim pana pe 10 februarie, in fct de cate examene aveam.....

In alta ordine de idei, azi m-au ciuruit ..insa spre surprinderea mea a durat foarte putin.....dar, tot ma doare....dar luni imi trece
SunSmile, am vazut de-aseara, ce sa mai zic...azi, deja cand am iesit afara imi inghetasera urekiussele ..si i-am zis lu' iubi sa vb cu mosu' sa-mi aduca o caciulissa cu motzuc ..si el a zis ..OK! ...am impresia ca inca mai burniteaza si acum....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa ajung acasa dupa o zi groaznica petrecuta la facultate. Cand am planificat nunta ne-am gandit si la posibilitatea de a fi eu in sesiune, dar land ca reper anul I si sesiunea de atunci am spus ca nu sunt sanse, avand in vedere ca sesiunea din iarna noi am inceput-o la jumatatea lunii martie. Si s-a intins pana la jumatatea lunii aprilie, iar in iunie am inceput a doua sesiune. Cam asa se face la noi facultatea, dar e facultate de stat.
Avand in vedere planificarea examenelor, nu prea imi permit sa nu invat inainte de nunta pt ca am in 19 februarie un examen, in 25 altul, iar in 4 martie inca 3 examene. Deci, din 6 examene cate am in primul semestru nu imi permit sa am restante la 5. Am de facut la fiecare materie si cate 2 referate, dar astea le incep de pe acum, si asa voi trece o data si prin anumite capitole ale materiei.
Colegii mei erau si ei disperati azi, mai ales ca mare parte din ei vin la nunta mea.
Cumva o scot la capat, dar nu stiu cum.
Am un prieten care a patit ca mine. Anul trecut a avut nunta si in ziua nuntii a avut examen. El a mers si a luat 10 (a fost examen oral si i-a spus profului ca se insoara).
Referitor la discutia cu profu sau decanul, tot ce am reusit sa rezolv azi a fost ca examenul sa fie de la ora 9 si sa dureze o ora. Deci de la 9 la 10 e cinisor si pentru mine. Ca daca ramanea de la 10 la 12 era mai nasol.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

(na', ca si tigrutz gandeste ca mine)
Auzi mah, da' ca si chestie...atat de mult tine sesiunea ta? ca pe vremea mea tine maxim pana pe 10 februarie, in fct de cate examene aveam.....

Eu incep sesiunea pe 19 februarie. Sunt la ID si noi suntem ultimii care intram in sesiune. Anul trecut, cum spuneam si mai sus, am inceput mai tarziu. Am colegi din anii mai mari (ex. unul din nasii de cununie), care anul trecut in mai faceau sinteze pt semestrul doi, si dadeau examenele din sem. I. Cand au terminat cu sesiunea pe sem I au inceput-o pe cea din sem II. Deci ei au avut 3 luni de examene. Si erau anul IV.

POZE

Mergi la inceput

Si sa va mai dau o bomba. Nasa mea, care e in ultimul an la Istorie-engleza la Tg. Mures, are pe 25 februarie ultimul examen inainte de licenta. Cred ca o iau razna de tot. Sotul ei e la masterat, dar termina examenele pe 19 februarie. Sa vad celalalt nas cum are examenele, ca e tot in ultimul an, dar in miercurea ciuc face cursurile. Daca si el are ceva pe 25 fabruarie, ma impusc.

POZE

Mergi la inceput