Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

da, mi-aduc si eu aminte ca la expmariage erau promotii la invitatii ... dar noi eram nehotarati atunci si nu am luat, cu toate ca erau asa de frumoaseee (si reduse la aprox. 50%)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am niste nervi, fetelor. Dau si eu informativ un telefon la facultate sa vad cand incepem cursurile. Si ... stupoare MAINE. Si nu un curs, doua, ca PATRU. AM CURSURI DE LA 9 LA 16, NONSTOP. Am crezut ca innebunesc. Am dat la facultate 10 plicuri autoadresate si timbrate, ca sa ne trimita informatii despre cursuri si examene. Ce or fi facut cu ele? De 2 ore stau pe telefon sa imi anunt toti colegii. O sa-mi vina o factura....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Dianette, super invitatiile! Si mie imi plac...un pret informativ poti sa ne dai?

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Fetili, io-te ce-am primit!

Parinte... am pacatuit...
- Zi-mi, fiule!
- Am fost la o petrecere... si acolo am intalnit o tanara.... si o voce imi zicea "Fa-o!... Uite cum arata!"... iar alta voce imi zicea "Ai copii si nevasta acasa.... nu o face!"
- Si ce ai facut, fiule?
- Pai... n-am facut-o... dar am pacatuit cu gandul....
- Fiule... trebuie sa te duci acasa.... si timp de o saptamana sa bei cate 3 galeti de apa pe zi.
- De ce trei galeti, parinte?
- Pentru ca asa bea un bou!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Sau .... incerc sa pun ceva .... sa vad daca imi iese

http://hattrick.computergames.ro/forum/attachment.php?attachmentid=22258

http://hattrick.computergames.ro/forum/attachment.php?attachmentid=22259

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Fetele, maine e ziua cea mare, ma duc la Mariaj Lux. Acum, care puteti sa-mi spuneti si mie in termeni de RATB/Metrorex cum ajung eu de la Unirea, sa ziceam, (ca eu stau pe la Zepter) pana la ei? Kiseleff, 31, adresa exacta. Pe site-ul primariei Bucuresti nu gasesc numarul asta. Hai, va rog, un pic de ajutor, ca o sa vin cu "tolba" plina de informatii luni!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Eeeiii, dragele mele, eu v-am , ca plec acasa sa fac bagaju' (iar ) , ca de la aeroport imi iau puiu' si merem mai departe acasa la ai lui. Deci ... vikend placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Gata, am gasit: cu 335 de la Muncii, nu? Aveti o idee mai buna? Astept recomandari....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

tigrutz, parerea mea e sa nu te complici in invitatiile comandate pe net. Da o fuga pana pe Lipscani, e un magazin de invitatii/carduri exact in pasaj langa Lipscani , au preturi acesibile si modele dragutze! Eu de-acolo vreau sa-mi iau!

Divinutz, super tare!

Andita, "printzesit" placut la Mariaj!! Sa nu uiti tolba acasa, luni la povestit, ok?

Pupaturi la toate fetili!!!
Sa-mi tineti maine pumnii la injectziutza, da?
week-end placut tuturor!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Andita...eu una abia astept sa apari luni cu informatii multe, multe, multe!...sa te uiti la tot ce gasesti pe acolo sa ne explici si noua ce si cum!

Parca intreba cineva cat costa un trandafir...eu am vazut ca preturile difera de la o florarie la alta...dar e intre 50.000-80.000!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput