Copilasi de oct-noi-dec 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, fetele
Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns. Sunteti niste fete minunate.
Se pare ca Luku meu ar fi fost deshidratat. Acum face bine pipi noaptea. Doamne ajuta!
Nu ma gandeam decat la prostii, ca trebuie sa ajunga la operatie, ca nu-i functioneaza cum trebuie rinichii.
Azi ma duc la gine ca am programare. Burtica e bine, se misca si ea asa ca o balerina. Deja am cumparat cateva lucruri de fetita. Ar fi culmea sa fie baietel. Asta e. Dau si eu mai departe. Dar oricum nu am rezistat sa nu le iau. Asa ca nu o sa ma mai uit cu invidie la mamicile care aveau fetite si le imbracau frumos.
Iar maine plecam spre Las Vegas. O sa fac poze multe si voi veni cu detalii.
Si peste o saptamana imi pleaca parintii.
Va pup ca sunt cam pe ultima suta de m. Am pus poze jos la link cu burtica mea.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/album/510872859jCyOVT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by Rozi

Dragi mamici, Danateo m-a rugat sa va transmit urmatorul mesaj, avand in vedere ca ea, din pacate, nu mai poate intra pe forum (citez):
"Dragele mele, imi pare nespus de rau ca am ajuns sa intru aici, la subiectul vostru despre copilasi tocmai acum, cand drumurile mele pe aici s-au cam incheiat... Eu nu mai sunt membru DC de cateva zile... si, da... poate aveati dreptate: in loc sa ma pierd in dispute fara castig de cauza la umanitare, mai bine imi petreceam mai mult timp aici, in discutii despr puiutii nosti frumosi...
Va pup pe toate si va iubesc... Va doresc sa va creasca puiutii mari si sanatosi si sa va bucurati de ei...Daca vrei sa imi scrieti o puteti face pe adresa mamaluimatei@yahoo.com La multi ani pt toti puiutii de Oct, Nov, Dec 2003!"

Va pup si eu si va doresc toate cele bune!

MARE PACAT, MIE IMI PARE RAU!!!

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

iaca aici ceva sa mai zambim

asteptam pareri si comentarii... daca "este"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uki, e o haioasa cu ochelarii aia pe nas. Ai cui sunt?
Mai seamana cu tine, pe cuvant.
Pup fata.

Mergi la inceput

pai... is ochelarii mei, dar nu-s de vedere...moare dupa ei...le zice "cheaiii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neatza!
Noroc ca ma trezesc dimineata devreme si sunt operativa de felul meu, ca altfel n-as mai apuca in veci sa scriu 2 vorbe pe aici....

Izzy, vizionat poze si placut la nebunie piticotii! Cred ca Yael seamana cu mami, iar Nardi cu tati, nu-i asa?

Uki, e simpatica foc Mariuca cu "cheaii" tai Markus le zice "Caii" , dar nu vrea sa si-i puna la ochi....

Valeria, vizionat poze cu burtica. Pupam Eva-blondolina

Noi suntem bine, inca nu-s gata analizele la Cluj, dar a facut Markus o urticarie ca niciodata, i-au iesit pe piept niste blande intinse ca suprafata, si cu basicute, groaznic, mi-era o mila de el de numa'. Se pare ca de vina au fost nisate covrigei de ptiserie, de care nu se mai satura (a mancat vreo 6!), si care pe urma m-am gandit eu ca-s facuti cu untura, osanza, sau chestii de-astea, ca erau din aia fragezi de ti se topeau in gura. Pe langa picaturile de alergie pe care oricum le ia, a primit doar pudra mentolata, ca avea mancarimi....
In rest, se pregatesc ceva masele, ca ieri atata a plans, de nu stiam ce are, pana ce l-am vazut ca-si baga manuta prin gura, si a stat la mine in brate toata ziua! Of, saracutul, de-am scapa odata cu dintii astia......
Gata, ma duc sa pregatesc masina, ca azi e prima zi de scoala, sa nu incep c-o intarziere!

V-am pupat!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

pt toti cei ce poarta numele sf ANDREI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani

si de la noi pt. Andrei!!!

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am deschis un capitol nou aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63059

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput