Copilasi de oct-noi-dec 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Azi a mancat putin si doarme toata ziua, nu cred ca ia trecut si de aceea am trecut pe antibiotice, sa nu fie un virus si sa nu se depisteze decat in faza mai grava.

Mi-ati vazut printesa????? a fost multe minute si ...ce ma bucur ca au aratat-o mai mult.

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, uite un site super fain cu jucarii pentru copii, poti alege pe categorii de varsta si ce skills-uri vrei sa isi dezvolte, eu una caut pentru Matei chestii pentru motricitate, ca e cam impiedicat ... . Nu stiu cum e cu trimisul, daca trimit si in afara Canadei ... dar cred ca da. Deci http://www.jocus.com/.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU ANDREI si MAIA NICOLE!!!

Super mami,mai dar cat talent avetzi!!!Vladutz cand a vazut-o pe Isabel a zis:fetitza!
eu:o cheama Isabel,mami
el:nu o cheama Isabel,o cheama fetitza.
eu:vezi,a desenat
el:s-a murdarit
eu:da;si ce a desenat?
el:o inimioara
eu:e frumoasa mami?
el:e frumoasa
eL:da,nu e verisoara mea!
eu:nu mami,nu e
Foarte amuzanta a fost discutzia noastra
s.a.m.d
Mentzionez ca in afara de R spune toate cuv. f. clar.:))

Valeria si de la mine multe felicitari.Cred ca a fost o imensa bucurie cand a-ti aflat ca este fetitza.Si ce nume frumos ii vetzi pune...Eva!Sa ai grija de tine si de bb

Paula eu din pacate am lucrat si nu v-am vazut laTV
Cum se mai simte Alexandra?Sanatate multa.

Florina(boeru),doamne ce frumos e la gradinitza lui Raducu.I-am aratat lui Vladutz desenul cu Alba ca Zapada si i-a placut f. mult

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Super mami frumoase desene, poate punem de-un club, sa vedeti si desenele lui Raducu....de cand s-a dus la gradinita nu mai face chestiile alea abstracte (dungi, mazgaleli de-a dreptul) este mai ordonat, coloreaza f. frumos, bine cred ca ajutat de educatoare dar eu sunt mandra de el.
De Craciun vreau sa-i luam un set de canapea+fotolii de la Miniblu, f. dragute, canapeluta se intinde si se face un fel de salteluta, sa vedem cum stam cu finantele ca-s cam scumpe. In rest are tone de masinute, nu se bucura de nimic cum se bucura de cate o masinuta - chiar si de alea de la pufuleti!. Aseara am aruncat cateva ca se strica extrem de repede. Vroiam sa va spun ca au inceput sa-i placa banii!. Ne cere bani si ii strange in remorca de la o masinuta, sau ii baga in buzunar. Ieri vroia dintr-o data sa mergem cu taxiul, i-am spus ca n-avem bani si cand o sa avem o sa mergem. A venit tati si i-a cerut bani. I-a dat al meu cateva monezi si imediat a inceput "pe-aici, pe-aici "- spre usa "tacsi, tacsi", tinuse minte ce i-am spus desi trecuse ceva timp. I-am spus ca nu sunt destui si a inteles. Cred ca-i strange acolo (i-am dat pusculita) pana cand se fac de un taxi!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

YaelYaelYael!!! +Andra

Mai scriem si noi... Insa doar sa va spunem ca o sa punem poze noi Pe scurt, dupa multe 'bete-n roate' si peripetii am ajuns si in RO de unde ne-am intors cu bine zilele trecute... Am sarbatorit-o si acolo pe Yael (a avut un tort superb.. o sa va arat!).

Super Mamiii.... Isabell e o frumoasa si are un par supeerbbb!!!!!! Multumim pt. urari, la fel si lui 'boeru'!

Va pupam.. A! Si sa nu uit, sa-mi urez si pentru mine, ca doar e si ziua mea, nu? Insa cadou mai frumos ca acum 2 ani n-am mai primit!

La multi ani tuturor, multa sanatate!

Cu drag,
Isabella, Yael (2 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi (6 luni 1/2 -01May'05)
Poze cu noi ;-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi anisi din partea noastra

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Neatza!
Eu sunt super obosita, doar ce ma laudam cu Raducu ca s-a facut mai cuminte! EEE, aseara m-a terminat nervos. M-am abtinut cu greu. Nu stiu ce-a avut tot marait era. Scapa jucariile pe jos si nu vroia sa le ridice, urla dupa ele sa i le dau eu, m-a zapacit cu banii iar ca vroia mai multi...etc
A adormit destul de tarziu, s-a trezit si azi noapte, iar dimineata l-am imbracat adormit ca sa mearga la gradi.
PS: la olita iar nu mai vrea!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata fetelor,
Dupa o lipsa de cel putin un an de pe forum...revin si eu la voi. Recunosc, am intrat sa mai citesc ce faceti dar nu am mai reusit sa va mai scriu si eu.
Azi am intrat sa citesc ce mai fac copii vostri pentru ca de cateva zile Fabian s-a facut foarte rau. Am vrut sa vad daca si la voi exista asemenea cazuri...si vad ca sunt din plin. M-am mai linistit si eu putin Am inceput sa patim faze de genul: batut din picioare, tipat ca sa-i dai nu stiu ce lucru, plans cu lacrimi de crocodil daca nu faci ca el....si palme venite din senin peste fatza mea....
Sotul meu mi-a zis ca l-am alintat prea mult dar se pare ca este doar o faza din dezvoltarea lor....ca doar nu toti copii o fac deoarece sunt prea alintati...cred ca vor sa se faca si ei remarcati.
In legatura cu facutul la oala este DEZASTRU!!!!! Imi spune ca face caca deabia dupa ce face in pampersi...pipi face cu regularitate pe el....iar daca vreau sa il pun pe oala incepe sa se vaite si sa zica"mami NU!" parca il duc la taiere Noroc ca exista pampersi si pt adulti...o sa-i pun pana se va insura....
La capitolul vorbit stam destul de bine. Vorbeste NON-STOP pana adoarme povesteste si canta si abereaza. Vorbeste destul de corect, nu prea poceste cuvintele si poate spune chiar si litera "R". Am invatat si 2-3 poezii, stie rugaciunea "Doamne Doamne ceresc tate..." animale, culori...
Despre mancare nu pot sa va spun prea multe....avem aceeasi problema cu mancatul ca si acum un an...laptele este la putere(dimineata si seara) iar in cursul zilei mananca cu rugaminti si tipete...
Doamne am uitat sa ma mai opresc din scris...
Trebuie sa vin mai des pe aici ca sa mai povestesc cu voi. Adevarul este ca mi-ati lipsit.
Multa sanatate la toti copilasii bolnavi.

P.S. Cochetam si noi cu gandul de a mai pune de al doilea bebe....dau ne dorim mult o fetiza.....

Magda si Fabian(17.11.2003)
Avem poze noi.....http://community.webshots.com/user/pagurschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetelor!
Am vazut-o pe Magda care a revenit dupa un an si m-am gandit ca este vremea sa mai trec si eu pe la voi. Azi e ziua revederilor.
Cam tot un an a trecut de cand n-am mai scris nici eu. Rusine, mi-ar spune fiica-mea. Dar din cand in cand v-am mai citit.
Multumim pentru urarile de ziua noastra (21 nov). Sa fiti cu totii sanatosi, voiosi si voinici. Sa aveti parte de ce-i mai bun pe lumea asta.
Despre noi, numai bine. Letitia face la olita pipi si caca. Doar noaptea mai stam cu pampers. In vara am scapat de ei si un mare merit la avut bona care a avut rabdare si o punea foarte des pe olita. Asta pt ca la inceput fac foarte des (uneori chiar la un sfert de ora ii dadea drumul pe ea). Acum cere singura: "MAMA, pipilica!". SI avem un loc preferat in care asezam olita in baie, nu oriunde. Si cand vine tati acasa o ridica el de pe olita, ca sa sara de bucurie ca a facut fata la olita.
Am scapat si de suzeta (nu credeam ca va fi asa usor, pt ca i-a fost tare draga). A fost foarte simplu. A muscat-o, n-o mai suporta in gura si a aruncat-o la gunoi. Ea cu manuta ei.
Vorbeste destul de bine, ne intelegem, ne certam, ne iubim (iubestem, cum spune ea). Mancam orice, nu facem mutre.
Este o rasfatata, pt ca stam cu bunicii pe perioada iernii si de cand au venit si ei e rasfatata casei. Dar daca ma infig un pic in ea, imediat reactioneaza. S-o vezi cum vine si zice:"Iarta-ma mami" Ti se rupe sufletul. Dar esential este sa nu cedezi usor. S-o lasi sa vada cand esti suparat pe ea.
Problema acum e ca ne-a lasat bona si soacra-mea nu poate sta cu ea ca mai are si alte treburi (asa-s bunicile astea de azi, au uitat cand le-au crescut mamele copiii). Sta acum de 3 saptamani si deja i se pare cam mult. Maine ma intalnesc cu o doamna sa vad daca-mi place si ne luam alta bona. N-am incotro.
Cam atat de pe la noi.
Promit ca mai intru pe aici si mai scriu, ca m-am lasat pe tanjala.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Multumim frumos de urari si sa numai bine le dorim tuturor sarbatoritilor.
Maia a fost foarte fericita cu jucariile ei noi si cu torul care i-a avut pe Barney si BJ; I-am explicat ca de acum, ca are 2 ani, se impune sa fie mai cuminte.
Ce o fi cu site-ul asta de merge asa greu. Abia s-a deschis de cateva zile,
Z

Mergi la inceput