lucrare licenta : auditul calitatii

lucrare licenta : auditul calitatii | Autor: crissandrada

Link direct la acest mesaj

Buna !
Sunt studenta in ultimul an la Managementul Firmei. Mi-am ales lucrarea de licenta : Auditul calitatii la SC Electrica SA.
Poate cineva sa ma ajute cu niste sfaturi? De unde ar trebui sa incep,cam ce ar trebui sa scriu, nu stiu, orice imi este de folos, avand in vedere ca sunt la ID si mai am si servici si casa si copil.
Va multumesc din suflet!

Criss si bb Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

O intrebare simpla...de ce alegi ceva ce habar nu ai ce este?

ID=?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am habar ce este, stai fara grija. Am un plan dar nu stiu daca este bun. Eu stau in Piatra Neamt iar profu' la Iasi. Ma gandeam ca cineva imi da niste sugestii ca sa nu mai fac un drum la Iasi.
Stiu ca ar trebui sa prezint in prima faza firma, sa iau ceva teorie din manual sau standardul calitatii,etc. Ceea ce nu stiu este ce se vrea de fapt : sa implementez sistemul calitatii sau sa fac un audit ca si auditor ?

ID inseamna invatamant la distanta.

Criss si bb Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

una din cele doua lucrari de licentza ale mele la asta se referea

studiul de caz l-am facut la Semanatoarea Bucuresti, asta era pe vremea lui Pazvante

tre' sa iei si teorie din standard/manualul calitatzii

la mine s-a "implementat" , oricum neavand profilul facultatii respective, profii din comisie s-au uitat cam patrat, mi-au dat nota si la revedere s-un praz verde............

nu stiu pe unde e proiectul, cred ca a ramas la mama, pe undeva, o idee buna ar fi sa-l sun diseara pe tata sa-l intreb de discheta (l-am compus si redactat cu manutzele-astea doua) si iti trimit maine pe PM un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Iti multumesc frumos si astept mesajul de maine.

Criss si bb Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eu ma gandesc ca ei au deja un Management al Calitatii deja implementat si poate ar fi bine sa prezinti un Audit intern si ce recomandari de imbunatatire ai...zic si eu. Dar cu profesorul de la care ai luat lucrarea nu ai discutat?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Discuta cu profesorul si vezi exact ceea ce trebuie sa faci. Daca vrei mai multe detalii sau lamuriri despre Managementul Calitatii contacteaza-ma pe PM. Eu am lucrat in acest domeniu si sunt dispusa sa te ajut. Acum stau cu fetita acasa si am timp destul.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput