Aveti un sot zgarcit?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Dutzica,

Eu cred ca prietenul prietenei tale o face din imaturitate si nicidecum din zgircenie.
Canadienii astia nu sint ca romanii deloc, au alte standarde si fel de a se purta. Sint mai directi si intr-un fel asta este bine. Da, cred ca el se asteapta ca ea sa ii ceara o bucatica din mincarea lui, sau ceva care ii place. Nu cred ca i-ar spune nu sau s-ar ascunde intr-un colt de camera si ar devora singur mincarea... Asa sint ei de fel, le place sa fii direct cu ei, sa le spui ce vrei si ce nu vrei...
Faptul ca i-a mai cerut o sansa si ca se straduieste sa se indrepte mi se pare de laudat. Inseamna ca vrea sa fie cu ea si ca vrea ca relatia lor sa mearga...

Acum spun si eu ceva care nu este legat de zgircenie ci mai degraba de societatea asta canadiana, mai directa... Sint aici de 16 ani si cind am venit aici aveam 19 ani, deci m-am format aici ca om... Am o subalterna, Emily din Bulgaria care are un fel de a vorbi la telefon specific zona noastra: "Alice... how are you...I'm sorry to disturb you,I was wondering if you can help me please if you want... I am so sorry to trouble you..." Offf... Ma zgiriie pe creier, nu alta!!! Ii spun de atitea ori... Emily draga, ia nu mai iti cere scuze peste scuze si treci la subiect. Cum te pot ajuta? Prefer sa mi se spuna totul direct, egal, sincer...

Mergi la inceput