pretenii imaginari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Oare toti acesti prieteni imaginari cum le zicem noi astia mari,ai astora mici nu or fi trait cindva?
Se zice ca,copii vad lucuri pe care oamenii mari nu le mai vad,zic si io asa,nu dati cu roshii sau oo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

are u kiddin me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mi-as fi dorit un prieten imaginar;din nefericire s-a nascut frate'meu inaintea mea si nu mi-a lasat timp de copilarii de-astea!

PS Adana,aia nu era in "6th sense"?

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

da e ok sa ai un prieten imaginar si poate fiecare copil si l-ar dori la un moment dat, stiu si eu cand parintii nu au timp de el, cand nu au cu cine sa se joace ...

e ok si sa intri in jocul copilului privitor la acest prieten, dar e bine ca toata aceasta fantezie sa nu depaseasca o anumita varsta ... nu de alta, dar sa nu iesim din sfera normalitatii

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

in diverse carti de dezvoltare psiho-motorie a copilului prescolar am citit ca "prietenii imaginari" apar in evolutia majoritatii copiilor. eu nu mai stiu daca am avut sau nu...
dar fiica mai mica a unor prieteni avea 2 prieteni imaginari... cu care se intelegea super bine. nimic interesat pana acum. doar ca cei doi erau... cai ! foarte ascultatori, cuminti, prietenosi si comunicativi . stiu, pentru ca ne'a facut si noua cunostinta cu ei
calutii au plecat cand pitica a intrat in clasa intai ...

Mergi la inceput