Ce gatim azi - pentru pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Astazi am papat asa:
iaurt cu fructe(cumparat) si cereale, supa crema de conopida, peste cu mamaliga, paine cu unt si cascaval si branza topita, mar ras cu avocado si pe seara avem iaurt cu fructe(productie proprie) si cereale.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Help..? as avea nevoie de ceva sfaturi de la voi fetelor.. ca Theo care a fost alaptat exclusiv pina acum..iar acum cind a venit vremea de mincarika( ca s-a "subtziat" laptiku".. nu vrea nimik, nimik nu i place in afara de banane, de la care face bubitze...
Mar cu biscuite nu vrea, supa nici atit.. nimik, hipurile nu i plac.. ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by crissi

Help..? as avea nevoie de ceva sfaturi de la voi fetelor.. ca Theo care a fost alaptat exclusiv pina acum..iar acum cind a venit vremea de mincarika( ca s-a "subtziat" laptiku".. nu vrea nimik, nimik nu i place in afara de banane, de la care face bubitze...
Mar cu biscuite nu vrea, supa nici atit.. nimik, hipurile nu i plac.. ce ma fac?

crissi
http://theo.idilis.ro

ai incercat cu cereale? Matei asta a acceptat prima data

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Rayan a mancat ieri pe langa lapte, cereale, fructe si salau cu piure de cartofi.
Astazi probabil va manca paste.

Inca nu i-am dat mazare, dar ma bate gandul.
Eu mazarea o gatesc cu mult marari si suc de rosii, dar ma intreb daca ii pot pune deja marar in mancare. Dar patrunjel?

Crinuta si Rayan

Crinuta, nu stiu ce scrie la carte insa eu am inceput sa ii adaug un pic de marar in mancaricile de legume pe la 10 luni. Am inceput cu fff putin, insa i-a placut. Vezi numai ca daca-i pui marar in mancare vei gasi si in pampers ... sa nu te sperii ca io m-am speriat prima data

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Criss, nu stiu cat are Theo, dar Cristi a primit foarte bine iaurtelul (eu i l-am dat mai tarzzior, pe la 7 luni jumate) si apoi i-am pus iaurt si in mancarica pe care nu o voia si daca a dat de gust, a papat.
Azi a mancat : o para cu biscuite si branzica, cartofi si carnita de pui la cuptor, seara va manca eternul iaurtel cu cereale si cu branza fagaras.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cris noi am inceput diversificarea cu cereale cu lapte de la Milupa la masa de seara, pana s-a invatat sa inghita si sa manance cu linguritza... poate inca nu s-a invatat, si de aceea nici nu ii plac... si nici nu ne-ai spus cat are bebe-ul tau....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

noi am inceput diversificarea cu suc: de mar, apoi cu putin morcov; treptat l-am "ingrosat" cu putina pulpa.

apoi supa de morcov, apoi albituri; ingrosata si asta treptat.

e drept ca se intampla pe la 6 luni, cand mai manca si lapte de la mine la greu.

mult succes, si mai intreaba-ne!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Fetelor , Theo al meu are 5 luni si jumatate.. si e cam grasan .. cu toate ca in afara de lapte de la mine n a papat altceva pina acum..
Treaba e ca mi a venit ciclu , ptr. prima data dupa nastere.. si vad ca face mutre dupa ce trage de citeva ori din tzitaneta.. probabil ca s a schimbat gustu'.. si din cauza ca el nu prea mai trage, mie mi s a cam acrit de muls.. ca m a mulg la birou deja de 2 luni, de cind am inceput serviciu'...s-a cam subtziat laptele..
treaba e ca duminika i am cumpatat formula.. si vad ca nu face mutre prea mari.. nu prea i place cu biberonu'.. dar oricum cind i e foame papa.. in schimb tot ce e de mincarika nu vrea sa vada.. parca i dau cu kaka pe la nas asha face cind vede maru cu biscuite.. sau morcovu din supa.. singuru' care i place e sucul de portocale.. in rest nimik..
azi iau cereale si incerc,.. de care sa i iau?? care sint mai usor de acceptat??
Daca nu merge nici asha , habar n am ce sa fac.. il trec direct la sarmale si ciorba de burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Amelia a mancat azi asa:

7- 230 g lapte cu 2 masuri de cereale
11- iaurt cu mar si dulceata de zmeura
15-mazare cu peste( Adela ai zice ca ne-am inteles
19-20( sa vedem cand o vrea) - cereale de ovas cu prune
23- lapte

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

daca vreti retete pt pitici uitati aici, sunt de la 1 an +

http://briefcase.yahoo.com/adrianafedorca

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput