Bebelusi de martie - aprilie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
rrox3 spune:
Adseana Multa sanatate Alexandrei! Daca ai inceput sa-i dai Ospen, nu il intrerupe peste 3 zile, ii faci mai mult rau. Da-i 5 zile cum probabil i-a fost prescris. Eu nu i-as fi dat deloc, la febra care nu cedeaza aplici altceva, in ordine: paracetamol, nurofen, nevralgin.
multi micutei! Da-i mult sa bea, suc de portocala, apa, ceai, ce vrea ea. Poti sa-i dai si vitamina C picaturi, eu ii dau nonstop cat tine sezonul virozelor.
Daria, Hiroral, Andruzza, Rp sunteti tare dragute, multumim pentru complimente! 
An-k Multumim pentru info Bella! Ce bine ca e bine
Bia ce face? Ce a zis medicul?
Daria procedezi foarte bine cu Brien, exact ca la carte
N-ai cum sa-l suprasoliciti, daca a obosit inchide imediat canalele. Asa incerc si eu, dar nu am destul timp si destula rabdare sa fiu consecventa. Ma ajuta si Mariuca, ii vorbeste mereu
Cu siguranta recunoaste deja anumite cuvinte, dar nu cred ca pricepe ce vreau cand intreb unde e ceva. Sa-i mai arat!
Si pe mine ma tenta Mirena si am renuntat tot cu gandul la firele alea...![]()
Oanamaria se pare ca tusitorii nostri seamana... fir-ar sa fie... Multa sanatate! Sa ne spui si noua ce mai zice medicul, te rog!
Rp am vrut de ieri sa-ti zic ce super mi s-a parut chestia cu forumistii
si am tot uitat! Si despre bradul de Craciun! Noi in fiecare an am avut unul mare, cat casa. Asa imi plac. Dar il ancoram cu guta de sus, in doua directii, si avem si un suport cu baza lata. Ca sa nu cada copilului in cap. Si pe jos nu pun nicioadata chestii care se pot sparge sau beculete de care se poate agata un pitic. Avem deja experienta, inainte de Mariuca aveam motanul
Odata l-au daramat, Mariuca si motanul
, dar a ramas agatat in gute si n-au patit nimic micii cataratori ![]()
In rest, sunt incantata tare, cred ca plecam vineri la Busteni, pana duminica. Ne-au invitat niste prieteni care au acolo o casuta. ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
rrox3 spune:
Andira Multumim! Pupam burtica si pe Irinuca!!
Hiroral Karen e o scumpa si jumatate!!
Ii sta tare bine cu sepcuta rosie! Si vad ca are si o prietena dragalasa ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
andrruzza spune:
oanamaria, multa sanatate lui Rares!
andira, cred ca acum esti mai curioasa decat la prima sarcina, cel putin eu asa as fi! Daca e tot fetita la ce nume te-ai gandit?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Mamacita-iar nu inteleg
, l-ai lasat prima data sa planga 1 minut, apoi 3? Si apoi il luai in pat?! Ca eu il mut in patutz adormit dar cand se trezeste urla
ca trezesc tot blocul!! si uite asa ma tot plimb patutz -pat pana obosesc si il las, ghici...in pat
Spor la proiect! O sa iasa ceva fain, sunt convinsa!
quote:
Originally posted by mamacita
Eu am lansat intrebarea cu somnul,caci consider ca avem probleme,dar la voi vad ca e si mai rau.am inceput sa-l obisnuiesc pe Alexut sa adoarma in patul lui,singurel,in fiecare seara,prin alcatuirea unui mic ritual:il pun sa se frece putin cu periuta lui de dinti avand grija sa nu se loveasca,apoi ii cant un cantecel,ii spun o rugaciune de copii,si deja cand ii fac crucea si il acopar,are ochii pe jumatate inchisi.Nu ne-a iesit din prima,dar timp de vreo saptamana l-am tot lasat sa planga dupa ce ii spuneam noapte buna,la terminarea ritualului de culcare:prima data 1 minut,apoi 3,apoi 5,acum am ajuns la 10.Daca nu adoarme singurel in astea 10 minute,inseamna ca e extenuat din diferite motive(n-a dormit bine ziua,nu am reusit sa-l culcam la aceeasi ora etc)si atunci avem circ de adormire+treziri multe.Lucram intens la partea asta.Sper insa ca sfaturile despre cum am procedat noi(preluate de pe net,bineinteles)pana acum sa te ajute.Pupici si te asteptam cu poze si noutati despre progresele facute de Karen.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Corina si
Vlad hippiotul(11.03.2005)Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
an-k spune:
Hiroral, f frumusica fetita ta, o dulce
Rox, Bia are rosu'n gat, mucisori, si-i curge un ochisor, "viroza respiratorie", eu am fost azi la farmacie cu bicicleta si m-a prins ploaia, ma simt ca vai de capul meu, mai trebuie sa si plec acum la scoala, dar as bea un ceai cald si m-as culca, oricum o s-o fac diseara
Adseana, sper sa-i treaca si Alexandrei cat mai repede
pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
coco spune:
La multi ani! cu intarziere, Alexandra! Sper sa te insanatosesti rapid! Exact asta ma miram si eu Adseana-ce ii dai pt. febra- subscriu cu ce a scris Rrox!?
Rrox- Mariuca e o fata desteapta-ai vazut tu destepti care scriu frumos?!
Tb. sa fii o mama tare fericita cu printzesele tale-ieri am fost la dr. -pt. mine-si era acolo o fetita de 2 ani in roz, superba, ca am fost putin geloasa, recunosc, ca nu am o fetitza! Tare mult mi-as dori! Rrox, ma bucur nespus ca analizele Ionei sunt bune
Ma ingrijoreaza motivele acetor accese de tuse la minunile astea mici! Si Vlad inca tuseste, maine e a 7-a zi de tratament si vine iatr dr. sa-l vada
!
Daria- deci incepi munca pe cont propriu singura? Nu am fost pe faza dc. ai mai spus, cred ca e mai bine decat angajat! Pe mine m-au chemat azi la job-si amine merg sa-mi fac inventarul ...o chestie naspa, mare, ei, se termina el, dar mi-e frica ca ma cheama obligatoriu la servici si voiam sa ma duc de-abia la 1 ianuarie.
Mamacita- tot pe tine te stresez: am fost ieri si mi-am facut functia plamanului- mi-a iesit un indicator aiurea (PFE)-49%- si a zis sa incercam un tratament de 3 saptamani mai usor -Ventolyn spray, Becloforte spray si Aerius comprimate (poate e astm?!). Chestia e ca nu tin minte cu care spray mi-a zis sa incep (tb. sa le iau pe amandoua la 1/4 ora distanta). Crezi ca are importanta? Dc. nu, cred maine o sun! (am dat-o pe spate cand i-am zis de wheezing- de raluri, mi-a zis 'ba, tu esti fata desteapta' la care i-am spus ca nu, doar informata, si la cat mai trec pe la dr.-hi, hi
Nu am treaba cu dl. Koch- tot e bine, nu? nu ajung la sanatoriu, dar nici astm ma ingrozesc sa am. Repetam testele peste 3 saptamani!!
Corina si
Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
ninocikap spune:
mai fetelor , vad ca tot ziceti ca ii adormiti in pat... eu recunosc ca il legan pe picioare, voi aveti alte metode?... poate scap si eu... ca imi amortesc picioarele noaptea, ca mai adorm si eu in timp ce il adorm pe el... ma trezesc, dau sa il mut in patut se scoala si o luam de la capat...si asa facem pana dimineatza... de imi vine sa 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
coco spune:
La multi ani! Dorian si Rares! E-te-te-avem si gemenuti aici??

Nino-eu am o furnicutza (aratatorul meu) care-i merge pe fata si ii vorbeste, aluneca, face tumbe, si il gadila-la urechi, pe burta.... si il adorame-asta ziua...Noaptea -biberonul 
Daria-si eu am fost sfatuita tot cu Jasmine- inca nu am luat dar la ele o sa ma opresc!
Rrox- de ce Duphaston?! Eu am luat 3 luni ca sa elimin un fibrom uterin inainte de al avea pe Vlad. Ce legatura are cu anticonceptionalele?
Corina si
Amintiri
Varsta lui Vlad:
coco spune:
Pentru mamicile care alaptatzi:![]()
ce-i mai bun la laptele de mama?
> > - ambalajul !
Corina si
Amintiri
Varsta lui Vlad:
ninocikap spune:
Coco nu prea a mers la noi cu pacaleli, si din acest motiv nici cu suzeta, nu a vrut-o deloc, asa ca mai caut metode... multam frumos de raspuns.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex