Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
lucas spune:
Buna la fete si bebici,
in primul rind "la multi ani!!!!" tuturor, ca sa nu uit.pentru luni, ani, zile de nastre, de nume, casatorii, botezuri.
nu pot sa tin pasul cu scrisul, si cu cititul am ceva probleme.dar in mare am cam citit, aveti o viteza ametitoare la scris.
raspund si eu alandala la ce am vazut ca ati mai scris:
1.mincatul, la noi programul e cam fix, dar nu totdeauna
6-6.30 - 120-160 ml lapte
9.00 - 9.30 160-180 mere (2 coapte, unul dat pe razatoare) cu 2 masuri cereale (HUmana)
12.30-13.00 - 100 piure de legume si dupa o ora lapte 120 ml
17.00-18.00 120 lapte
22.00 - 220 lapte +2 masuri cereale
cam asta e, se mai trezeste peste noapte daca nu maninca suficient la 22.00.
de miine avem si pui la prinz.
2.cu rasturnatul stam bine, adica argint viu, cu 4 labe nu avem nici o treaba, suntem calare pe calculator si incercam sa scoatem tastele alea nenorocite din locurile alea strimte, unde nu ne intra nici degetzelele da incercam, si nu ne lasam.
3. cu vorbitu, scoatem sunete, ga, ghe, muu si altele, de obicei ne place tare mult la 5-6 dimineata, este o placere. si chiuim pina ragusim.cind parintii lui proprii si personali vor sa doarma.
4.cu slabitu nici o sansa, ma duc la nutritionist nu mai tin nici o dieta!! ma duc sa-mi spuna ce puii mei sa maninc.
5.io nu stiu cind mai aveti timp de gatit, citeam ieri niste retete de innebuneam. adica copii vostri stau singuri si voi faceti alea, alea prin casa??? eu nu stau cu el in brate, s-a obisnuit sa stea in pat, da sa vada pe cineva linga el.isi maninca picioarele, sosetele, mai are niste biscuiti de cauciuc pe care ii roade da se plictiseste repede.asa ca chiar daca stau acasa, trebuie sa stau linga el.patul mare zici ca e cazemata, ca este incercuit cu perne sau patura sa nu se rostogoleasca sa cada.
6.nu stiu cine intreba, Fisher price nu e in Romania. deci depozit oha.
ce mai pling si eu dupa ei!!!! ma uit la pozele lui patrick (newmami - si vad fisher-price, si ma apuca nervul, nu se pot comanda de aici din Romanica)
7.ma gindeam ca am putea sa organizam "craciunul copiilor" inainte de craciun, sa gasim o locatie, linga circ, pe b-dul Lacul tei s-a decshis o chestie kids-land sau cum s-o numi.ne vedem acolo sau in alta locatie, putem sa facem cite o chestie de mincare acasa (cine se pricepe!!!!!) cine nu cumpara!!!( bad, bad girl!!!!) si ne vedem cu copilasi, tatici, mamici, poze, poezii, pupaturi, chiote, balutze.
e un gind! daca tot anul am fost impreuna... si am trecut printr-un miracol impreauna, ma gindeam ca ar fi frumos sa fim impreuna. si daca ma uit inapoi peste toate paginile scrise cred ca nu am reusit sa vorbesc despre Matei cu nimeni atit de mult cit am vorbit cu voi.si mi se pare ca va cunosc de o vesnicie, si va stiu si povestile copiilor, si cum s-au nascut, cum a fost prima zi, prima saptamina, prima luna, si eu cred ca am avut in felul asta un mare privilegiu.chiar daca virtual!!!! ginditi-va si in functie de programul vostru, poate ne intilnim.
acum va las, ca mai am o groaza de facut pe ziua de azi, si nu mi's toti boii acasa.as plinge si nu stiu de ce! e ca aia cu bataie, bate-ti nevasta ca stie ea de ce!
Matei 21.05.2005
Matei 4 luni si prietenii in parc
elisor spune:
Oana am fost cu Bianca sa votam si ghici pe cine a ales? Pe Alexandra fara drept de apel. Cat priveste nota credeam ca am stabilit: bebelusii nostri sunt toti de nota 10!
Da' i-a spune-mi pot vota de mai multe ori, 'par examplu' in fiecare zi?
Pe maine fetele!
Lume noua in decor dar nu mai am timp acum. Maine va citesc.
Eli, Bianca & Andreas
loreen spune:
Acum am venit si eu acasa...sunt fleasca de obosita cu nervii chiselita ...
De dimineata m-am dus ca o gogoasa infuriata la ranch si ca sa-mi puna capac tovarasii meseriasi au venit pe la 10,eu fiind acolo de la 8 jumate...Apai da-i urlete ca la balamuc...au capatat o viteza mama...mama...
Adina eu i-am dat Deliei la urechiuse cu unguent oftalmic cu kanamicina si a fost foarte bine...Leacul asta il stiam de la dr. de pe vremea lui Bianca...
Elisor mama sa stii ca numai cu placutul am ramas ca nu ma indur sa dau atatia bani pe el...La asta care-l are acum nu prea are jucarii.da' bine ca merge...mai ales daca vede si vreo matza la orizont e jale mare...pentru matza...Spor la cumparaturi...adevarul ca in Carefoure m-as infige si eu,da' la noi la tara nu au aparut astea
Margott eu folosesc Nuk-ul first choist,modelul ala nou,cu sticlele mai mari si grase...iar la alea sumt marimile care ti le-am zis...iar litera se vede odata pe ambalaj plus pe tetina in dreptul supapei,pe interior...
Gusta fii sigura ca asta voi face...sar la jugulara ei ca eu una ma simt depasita...Azi i-am dat numai lapte din cel nou,are alta textura decat Humana,mi se pare mai bun si la miros si la gust...Pana acum a baut 470 si ar mai fi inca omasa de 120 si una de 150 cu cereale,adica 740...ceea ce este enorm fata decat manca ea...Nu ma pronunt deocamdata astept finalul zilei ca sa fac bilantul...
Ada pup si eu baiatul vorbaret...asa trebuie sa vorbeasca mult sa ne ameteasca fetele prin parc la primavara...
Elisor mersi pentru informatia cu analizele...Eu am reumatism articular infectios si cand se umfla ciolanele ma doare de ma...pe mine plus ca nu mai sunt om cateva zile...Am avut aslo 1000 si vsh 65...ma mir ca n-am catapultat...Am refuzat moldaminul ca am facut alergie locala si m-am umflat cu ospen si flamexin pana m-a luat dracul si tot de pomana...
Ba eu am sa fac brad in primul rand ca sunt fetele,chiar daca Delia v-a marsalui de-a busilea pe-atunci si apoi pentru mine ca sunt lesinata dupa impodobit bradul in timp ce se fieb sarmalele si canta colinde...Brrr ...hai ca mai este putin si poate da Domnu' sa ma mut pana la 1 si voi visa atunci cu ochii deschisi...
Lucas bine ai revenit...
Ce body primiti voi si eu nu?
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Loren, mai acum o vreme am primit de la Ulker Hero un pachetel promotional cu niste cereale. In pachet era si un chestionar, pe care daca il completai si trimeteai primesti un body cadou pentru bebik.
Eu tot caut un scaun de masa pentru Andrei si nu gasesc unul care-mi place, in speta Chicco Polly. La magazinul Chicco nu-l mai aveau, la depozit nu mai vind. Mygirl, tu de unde l-ai luat pentru Alexandra?
Pisik, mai pune niste poze mai noi cu bursuca ta, ca tare e frumoasa ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi
babygirl spune:
multumesc frumos pt sfaturi. ce n-am inteles este daca voi ati avut probleme si galmute la urechi si ati folosit ce mi-ati zis, sau ati dat preventiv..? si eu am dat preventiv cu baneocin crema, dar vad ca am dat degeaba. am vb cu pediatra intre timp. iar m-a lasat cu gura cascata. s=a suparat pe mine ca n-am intrebat-o inainte sa-i fac gauri cu pistolul la medlife. cica nu-i steril, e o porcarie, daca in 3 zile nu-i trec galmele cu rivanol ma trimite la chirurgie sa-i faca DRENAJ!!! auzi la ea!!??:)) apoi am intrebat IAR daca pot sa cumpar Infanrix Hexa.. NUUU! Ca ea nu stie. Nu a citit, nu a folosit. Deci deschidere ioc. iar chinuim copilu'. Fie, dar cu cerceii nu ma las. Mi-a zis sa nu-i mai bag cerceii, ca o sa i se inchida gaurile si apoi mai vedem...Revin ca plange.
Poze noi cu
Ema-Elena (25.05.05)
Danelutza spune:
Beatriced felicitari pentru Alex care a scapat in patru labutze, dar... atentzie ca bebelushii astia sint tare smecheri, profita si daca se invatza cu voi in pat, la revedere, asha am adus-o noi pe Isabella in pat, dar dimineatza la 7, asha ca in fiecare dimineatza e prezenta, se trezeste si incepe sa bombaneasca in legea ei, pina o aducem in pat la noi.
Loreen esti fericita ca potzi servi cite o cafelutza, eu doar gust cafeaua, asha ca atunci cind bei o cafelutza gindeste-te si la mine.
Ioanailincam ma gindesc ca atunci cind or sa-i iasa dintzii Isabellei imi ciopirtzeshte gurguiul, deja s-a obisnuit sa-l composteze cu gingiile, stringe pina tzip, apoi imi zimbeshte foarte satisfacuta.
Acum sa va mai povestesc de nazbitziile Isabellei. Sa vedetzi ce personalitate puternica are odrasla noastra, daca o las in patutz sa plinga, sau cum am lasat-o azi de exemplu in fatza casei in carucior, asta vreo doua minute singura, dupa aia pune boticu', sta suparata, vorbesc cu ea si nici nu ma priveste, daca ma asez in fatza ei intoarce privirea si nici nu ma baga in seama. Abia dupa vreo 10 minute se sinchiseste sa-mi zimbeasca, va datzi seama daca face asha la cinci luni, ce o sa faca mai tirziu ?! Dupa spusele tatalui, seamana perfect cu el, ufff, de la mama a luat doar marimea nasului, adica are nasul mititel. ![]()
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ioanailincam spune:
Mey, iar ne-am intors de afara de vreo jumate de ora si iar doarme Maimuta-n hol. Tot ce pot sa sper e sa nu-mi mai dea reprezentatie ca aseara.
ChrisDun - am citit si eu paginile la care ai facut trimitere. Nici prin gand nu mi-ar fi dat ca cineva poate face asa ceva. Numai nebuni pe lumea asta. ![]()
Premergatoare am vazute destul de multe la Barza (la magazin), dar nu stiu exact ce marci erau. Merita incercat.
Bre, azi mi-a venit kinetoterapeuta. Masaj din greu vreo ora si ceva. Ma rog, am fost cam stresate amandoua - eu de Mogaldea, ca venea ora de plimbare si nu intelegea de ce nu plecam mai repede, ea ca era locul nou si trebuia sa stea in pozitii care de care mai nastrusnice sa ajunga la mine. Una peste alta a fost bine, mai vine si saptamana viitoare. Daca vine femeia si merge totul bine poate fac tratament complet la clinica unde am medicul de familie - care implica, masaj, electro-nu-stiu-ce si gimnastica medicala - care in plu e si gratis. Mai vad eu.
Ce credeti ca facea Mogaldea azi-noapte la 12.30? O luase o foiala groaznica: sus picioarele, jos picioarele, dar nu plangea, nici nu deschidea ochii. Eh, si dupa vreo 10 minute asa, da o boraciune arteziana si se linisteste copilul. Pai cred si eu, ca eu, mama denaturata ce sunt, vazand ca nu se linisteste dupa ce a papat si dupa baita, ba chiar dadea sa planga, i-am mai bagat o portie de tzitzi, pe care evident ea nu stie sa o refuze daca nu-i e foame. Asa ca avea bietul copil stomacul incarcat la maxim incat la 3 ore dupa ce a adormit a simtit nevoia sa dea o boraciune. Care i-a tranformat body-ul intr-o platosa, ca de, au iesit si cerealele. Vazand ca a dormit nu m-am indurat sa o trezesc sa o schimb. Cu toata boraciunea s-a trezit tocmai la 5.
Androix - a, nu aduce vorba de sex, ca asta e subiect tabu. De fapt voiam sa va intreb cum mai stati la capitolul asta, dar mi-era cam jena. Eu cred ca sunt ultima care si-a reluat viata sexuala de pe aici si spre surprinderea mea nu a fost atat de rau pe cat ma asteptam. Totusi, ma mai tine un pic taietura, chiar si cand nu facem prostii. Cred ca simt ca si fetele cu cezariana: un fel de amorteala care totusi doare. Ciudat, nu?
Elisor - innebuneste instantaneu sefa mea daca ma aude de bb2, asa ca n-am de gand sa-i spun. Oricum, ma voi intoarce la lucru pentru o vreme ca vreau totusi sa o vad pe ANa pe picioare pana sa mai vina Mogaldea 2. Si sa stii ca am calcat si eu, dar tot mai am. Tostuis este atat de placut sa piervi vremea pe net incat nu stiu cand ma voi reapuca. Important e ca am calcat destule scutece ca sa aiba unde da Ana boraciuni. Sa va zic faza: incepuse kinetoterapeuta masajul si Ana era cam nervoasa. Asa ca ce zic eu, desi abia mancase? Sa o iau putin pe burta mea ca nu trecuse fata de masajul la picioare. Mama, si cand trage fiica-mea o boraciune ma umple toata de laptic. Cred ca aveam si in par. Norocul meu a fost ca totusi o tineam cumva pe laterala, asa ca mai mult a picat pe pilota - care trebuie dusa neaparat la curatat ca e imbibata de boraciuni.
Pisik - ai dreptate, e mult mai bine cu o trezire pe noapte, iar cand nu va mai fi nici una, va fi de-a dreptul exceptional. Culmea e ca cred ca as putea sa o amagesc cu suzeta pana pe la 6-6.30, dar dupa aceea mi-e teama ca nu se mai culca la loc dat fiind ca incepe sa se lumineze, asa ca prefer sa-i dau sa pape pe la 5, daca se trezeste singura.
Va las acum ca inca nu mi s-au dezghetat de tot mainile si scriu greu. Inutil sa spun ca Ana doarme in continuare si ne-am intors de o ora. Sorry, Loreen...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Cum sa nu-i mai pui cerceii, Adina? Adica sa i se astupe gaurile si sa o fi intepat si chinuit degeaba? Drenaj? AUCH! Cred ca e cam radicala solutia asta. Ti-am zis, si eu am facut gilmute anul trecut, dar se trag dupa o vreme, dupa ce dai acolo cu ceva. Ma gindesc ca drenajul mai mult rau ar face decit bine.
Iar cu infanrixul hexa e cam tolomaca doctorita aia, adica daca nu stie ea cum e nu exista!? Politica strutului.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi
loreen spune:
Gabitza ma bag ca musca-n lapte da stiu ca Oana a luat scaunul in vara de la noi de la magazinul Chicco...Am vazut insa la Selgros si parca si la Metro...
Adina daca nu te superi eu mi-as expima opinia vis-a-vis de dr.asta a ta...sa se ia de mana cu a mea...Eu i-am dat fetii pe urechiuse cu unguent d-ala si i-a trecut si roseata si umflatura si acum este bine mersi cu cercelusi in ureche...
La mine n-a mai ajuns Ulkerul...doar Nestle...
Scaune bune de masa au cei de la Cam-campione...sunt si balansoare si se lasa si pe spate mult de poate dormi copilul in ele...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Am uitat sa va intreb, voi ce cadouri cumparatzi pentru bebelushi de mos Craciun ?!
Pentru Isabella, pina acum, cea mai indragita jucarie e "mamaaaaa", care trebuie sa se strimbe saraca toata ziua pentru ea, si drept sa va spun am cam ramas in pana de idei de joaca, gura ma doare ca trancanesc toata ziua cu ea.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario