Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
gusta spune:
Neata si de la noi.
Eu sunt impacata cu ideea ca trebuie sa mai traiesc cu durerile astea inca ceva zile ca nu stiu ce as putea sa mai fac.Pot sa va anunt ca numai in salopeta de gravida incap,am renuntat la dulce si manac aproape odata in zi dar tot degeaba.
Loreen ce ziceai tu de meseriasi sa iti zic eu ca ieri eram sa ii crap capul la unul care a venit sa imi faca ceva la un geam si crede-ma ca o treaba de 30 minute a facut-o in 4 ore si am mai stat si dupa curul lui asa ca azi trebuie sa varuiesc dupa el .Daca ma tine piciorul ca nu cred ca reusesc.Dar eu tot sper ca ai sa te muti la casa noua .
Elisor lasa fata ca de mananc cu tot cu fulgi,nici Mara nu se intoarce si e mai mare asa ca daca mai stresezi copilul de mananc cu fulgi cu tot.
Mercedes beau azi sau nu?
Olga imi pare rau cu casa.
Androix si Andreea bafta la cura .
Beatrice frumos Alex in premergator.
Vorbeati de sex xu ce sa mananca aia .Ca eu nu prea mai stiu,dar o sa vina si timpul meu cum zicea Loreen ce cutremure am sa fac.
Noroc ca stau la casa si nu distrug casa nimanui ,numai ca cred ca vecinii de alaturi o sa fie saraci distrusi.Dar ei ce imi fac mie.Ca sa va spun una buna de tot,Eram cu tati si noi seara pe canapea la tv si eu numai ce aud niste bocanituri si chicote ma uit la el si il intreb serios da vecinii astea chiar acuma si-au gasit sa faca galagie cand Mara doarme.El deja se spargea de ras.Eu si mai revoltata parca eram batuta in cap si nu intelegeam ca oameni aveai de treaba ,Ca ma duc si le fac panarama ca mie imi doarme copilul si ei sa faca zgomot alta data si il intreb de ce rade asa ca Gheorghe ca nu e ras.La care omul imi raspunde foarte calm ca daca ma duc la usa la ei o sa am o surprisa ca oameni fac sex .Si eu cum eram nervoasa nu am inteles si intreb ce e aia.Si el imi raspunde ca daca nu mai practicam cum sa nu uit.Debea atunci am realizat si ma busit si pe mine rasul.Sper ca ati inteles ce v-am povestit ca neuronul meu singuratic imi mai joaca feste
Mai vroiam sa zic ceva dar se vede ca neuronul meu numai lucreaza
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Mercedes spune:
gabitzam - e un dulce baietelul tau, ce cereale ii dai?
Bia mea sta in scaunelul de masina de pe la 4 luni aprox cand mananca
In momentul in care vede ca vreau sa i dau ceva, gusta si ii place gesticuleaza si deschide gurita mare mare, in schimb daca nu i place inchide gurita si pace nu i mai pot da nimic
La capitol morcovi simpli sau amestecati cu orice imi refuza categoric
Mercedes spune:
gusta - dpdv al meu poti sa bei dar daca te referi la examen pe partea de vest a tarii nu s-au afisat rezultatele
- doar sudul si estul tarii din pacate
Probabil vor mai trece cateva zile....imi pierd rabdarea deja
monu spune:
laura, adica conform Ordonantei si cele din sistemul de aparare vor lua indemnizatia de la primarie?
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
laura radulescu spune:
Monu,iti citez din lege art.29:
''Prevederile prezentei ordonante de urgenta sunt aplicabile si tuturor categoriilor de personal care isi desfasoara activitatea in ministerele si institutiile din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala''
Asa zice la lege, asa am zis si io!
Mercedes, de abia astept normele sa vad ce le-o mai da prin cap alesilor nostri? Dar tu ce crezi , vom face cozi pe la primarii? M-as bucura enorm sa iei examenul ca sa demonstrezi ca poti ce ziceai tu inainte de examen ca nu poti, adica sa fii si mama si aia si aialalta. Si eu tot site-ul cdep il folosesc.
corni spune:
Si noi avem probleme cu o urechiusa de la cerceii de aur.Abia astazi de dimineata am observat ca pe partea anterioara a urechiusii era rosie si cand m-am uitat si pe partea posterioara era deja strans puroi cat un bob de orez aproape. L-am sters cu spirt si i-am dat cu Garmastan ca unguent baneocin de care spuneati voi nu am in casa ,doar pudra. Acum nu stiu daca trebuia sa-i scot cercelusul , eu i-am facut operatiunea asta cu cercelusul in ureche, ma gandeam ca daca il scot sa nu se sudeze la loc gaurica.
Babygirl, urechiusele Emei in ce stare sunt, i s-au mai vindecat?
Loreen, spuneai de saltelute care mi-au placut mie ca nu-si merita banii. Intradevar sunt scumpe ,ca de altfel toate jucariile de la Chicco dar spune-mi te rog de ce nu esti incantata de ele sau Delia nu a fost incantata?Eu sambata vroiam sa merg sa-i cumpar modelul acela cu girafa .
Vreau sa va mai intreb legat de cerealele de la Milupa cu orez si porumb cu lapte, ii prepar cerealele incat consistenta sa fie mai groasa, cam ca un gris cu lapte si dupa 15 minute, pentru ca la noi masa dureaza 1 ora, deja se subtiaza ,devin lichide. V-ati confruntat cu lucrul acesta?
Gabitzam, da-mi si mie te rog cateva detalii tehnice despre scaunul pentru masa. De ce ai vrut neaparat modelul acela? Si noi vrem sa-i cumparam si vreau sa ma informez inainte de la cele care aveti deja.Merci.
corni si bebe (11 May 2005)
corni spune:
Si noi avem probleme cu o urechiusa de la cerceii de aur.Abia astazi de dimineata am observat ca pe partea anterioara a urechiusii era rosie si cand m-am uitat si pe partea posterioara era deja strans puroi cat un bob de orez aproape. L-am sters cu spirt si i-am dat cu Garmastan ca unguent baneocin de care spuneati voi nu am in casa ,doar pudra. Acum nu stiu daca trebuia sa-i scot cercelusul , eu i-am facut operatiunea asta cu cercelusul in ureche, ma gandeam ca daca il scot sa nu se sudeze la loc gaurica.
Babygirl, urechiusele Emei in ce stare sunt, i s-au mai vindecat?
Loreen, spuneai de saltelute care mi-au placut mie ca nu-si merita banii. Intradevar sunt scumpe ,ca de altfel toate jucariile de la Chicco dar spune-mi te rog de ce nu esti incantata de ele sau Delia nu a fost incantata?Eu sambata vroiam sa merg sa-i cumpar modelul acela cu girafa .
Vreau sa va mai intreb legat de cerealele de la Milupa cu orez si porumb cu lapte, ii prepar cerealele incat consistenta sa fie mai groasa, cam ca un gris cu lapte si dupa 15 minute, pentru ca la noi masa dureaza 1 ora, deja se subtiaza ,devin lichide. V-ati confruntat cu lucrul acesta?
Gabitzam, da-mi si mie te rog cateva detalii tehnice despre scaunul pentru masa. De ce ai vrut neaparat modelul acela? Si noi vrem sa-i cumparam si vreau sa ma informez inainte de la cele care aveti deja.Merci.
corni si bebe (11 May 2005)
gabitzam spune:
Corni, prima data am vazut reclama la scaunul de masa in toate revistele de copii (Mami, Copilul meu, etc) si mi s-a parut mistocutz. Este foarte reglabile, are mai multe pozitii pe inaltime, trei pozitii de inclinare a spatarului, tavita, etc. Pe urma am cautat pe net despre el si am vazut doar opinii bune (vezi de exemplu: http://www.healthchecksystems.com/chicco_polly_high_chair.htm , http://www.babyuniverse.com/pro/baby/81828/PollyHighChair-Woodstock.html , http://www.babyage.com/products/63765_chicco_chicco_polly_highchair.htm aici ai si o demonstratie ).
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi
beatriced spune:
neatza si de la noi!
Alex de vre-o 2 zile doarme de la 23.00 la 7 dimineata, se trezeste, mananca si mai doarme pana la 9... Pai asa, da!
Aseara i-am facut baita in suportul de copii pe care l-am pus in dus. Si l-am spalat cu dusul... Mai ce stresat a fost de la bule, dar apoi n-aveai treaba cu el... Se obisnuise si-i placea!
Astazi o sa iesim nitel la plimbare desi este tare frigut afara, dar asta este ce sa-i facem!