Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
mamaruta spune:
Buna,
nu am putut sa va citesc decat pe sarite.
Loreen ne complexati dea dreptu' pai noi de abia ne ridicam in fundulet si voi deja stati in picioruse.
Si-a facut un foarte bun obicei, de a se trezi la ora 6, inainte sa stea doo saptamani la mama, se trezea la 7 si statea vreo juma de ora si se juca, acum ne-am intors cu mofturi si figuri.
Dupa ce ii dau sa manance vrea si entertainment, ca deh doar mama oricum e treaza la ora aia, ce are altceva de facut. Si ma stresez sa nu o trezeasca pe Mara, care saraca chiar nu are nici o vina. Ieri i-am luat Dariei un cd player de jucarie, de jucarie asa cum e el,dar canta, eu ma gandeam ca o sa stea nemiscata ca e de copii,colorat cu un beculet si invartitor. Aiureaaaaaa a distrat-o de o mie de ori mai mult un cangur, o surpriza de la pufuleti.Asa mama sa ne invatam economi de mici.
Va pup
Mihaela
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
Danelutza spune:
Buna fetelor, in sfirsit ma simt si eu mai odihnita. Cupilu'meu a adormit ieri seara la 6.30, a mai mincat la 11 fara un sfert, ea fiind obisnuita sa manince o data la patru ore. Asta noapte asteptam sa se trezeasca la 3 fara un sfert, dar... surpriza a dormit pina la 4.30 cind s-a trezit si avea chef de vorba. I-am dat sa suga un pic, dar dupa cite zimbete imi facea am pus-o in patutz, a vorbit singura vreun sfert de ora, dupa care a adormit si s-a trezit la 7.30, ea care se trezea de obicei la 6. Azi pina la prinz a dormit vreo ora, iar acum sint multzumita ca a adormit din nou, asha diseara o voi putea culca mai tirziu.
Si in afara de faptul ca a inceput sa doarma mai bine, urlaaa vrea toata ziua mincare, dimineatza tzitza, pe la 10 mincarica, pe la prinz iar tzitza si cind mincam sta cu noi in bucatarie, si nu pot minca ca ea se uita si molfaie ca o baba fara dintzi, asha ca ii mai da mama si o portzie de fructe, dar nu prea mult ca saptamina trecuta a mincat intr-o zi cam multisor si nu a facut kk vreo trei zile.
Mamarutza, Isabella s-a indragostit de un dinozaur verde care e pe covorasul ei, la papushi nici nu se uita, are mai mult treaba cu animalutzele.
Fetelor nici Isabella nu se intoarce, s-a intors de vreo doua ori de pe burta pe spate, o data de pe spate pe burta, si acum "la revedere", nu mai vrea si gata, e incintata ca poate sta in funduletz si vede si ea altfel lumea.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
fran spune:
Buna !
Calculatorul meu a fost varza abia acum am reusit intru pe net si incep sa citesc ce ati scris.
Noi suntem relativ ok daca nu luam in calcul SCULATUL NOAPTEA DE FOAME. Si e naspa rau ca Iepu' de la o luna dormea bine mersi toata noaptea- acu' baloteaza 200ml de cereale pe la 8,30, cam 100 de lapte cu cereale pe la 23 ( ca adoarme tun si nu poate mai mult) si apoi se scoala pe la 4,30- si mai rade un bibe de lapte. Deci s-a rezolvat cu haleala si s-a stricat cu somnul. Si meme-e continuu in gura mare: meme, meme, mame,mama, meme etc- am creierii varza- tac'su cica asa merit, tete de ce n-am invatat-o sa zica...da' n-am invatat-o nimic, zau. A inceput sa mearga in patru labute-cu fundul pe sus adica- da' tot mai mult in spate reuseste. Daca e bine motivata- adica vede pisica- reuseste si cu fata.
Va pup si ma apuc de citit.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
loreen spune:
Andreea.a scuza-ti confuzia...m-am timpit rau de tot...
Elisor stai linistita ca eu si inima o am tamponata si nu de la dragoste mi se trage...si am descoperit asta acum 9 ani...daca inca mai respir e bine zic eu...dar moldamin sigur nu fac...
Ce jucarii de la vtech au? M-ar interesa o carticica cu Pooh ursuletul si inca o chestie ...o sa caut pozele pe site sa-mi spui daca au...
Tu te stresezi cu intorsul eu cu mancatul...n-ai vrea sa ne imperechem stolurile de pasarele poate ne trec stresurile?
Ce lapte ei tu de zici ca la Selgros e mai scump?Eu am trecut-o pe dansa pe Hipp...
Ada am vazut si eu azi magazinul pe-afara...e ceva de capul lui?
Mamaruta stai linistita ca mai are pana sta singura...s-a intamplat odata sau de doua ori ca nu mai stiu exact si sigur a fost o chestie accidentala...Eu as prefera sa manance bine decat sa-mi stea atarnata de gratii...
Cand am ajuns azi acasa femeia era bagata la 220 de disperare cu Delia...maraiala la greu,nu a mancat decat 120ml de lapte de la 9 pana la 3,nu a dormit deloc...Stau si ma intreb si la randul meu pe cele dintre voi care are copilasi cu dinti,sa fie asta manifestare a eruptiei dentare...
Apai cu comparatul copiilor sunt campioana...si am constatat ca nu seamana fetele decat la fizic in rest Bianca a fost buna iar Delia reversul...
Cu
sa nu radeti si nici sa nu dati cu pietre,ca am destul moloz,dar eu inca nu stiu cum e...Ultima data a fost daca nu ma lasa memoria cand am ramas gravida cu ...Delia![]()
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
beatriced spune:
Mai noila capitolul
stam super bine. Stateam noi bine si inainte de sarcina, dar acum si mai bine... Aprindem niste lumanarele parfumate, un pahar de vin, alea-alea si gata incepe miscarea... hihihi...
Fi-miu e mortal in premergator, apasa pe toate luminitele de zici ce-i aia... tare fascinat este de ele... I-am luat si scaun de masa dar momentan nu il pun in el ca nu sta foarte mult, se tot apleaca si imi e teama sa nu cada! Nu de alta dar vad ca e campion la cazaturi! Ca a mai tras o busitura azi-dimineata din pat...
micorint spune:
Buna, fetelor!
Noi azi am facut vaccinul de 6 luni si acum avem un motiv in plus de miorlaiala. Aseara am avut concert de urlete timp de o ora jumate, ne-am chinuit s-o adormim dupa ce i-am dat si cu gel pe gingii si sirop Calpol, doar-doar de s-o calma
. Nici capul nu mai putea sa si-l tina de somn, dar urla cat putea... Are gingia inflamata, sper sa-i iasa coltzisorii mai repede ca nu mai putem
!
Fetele cu doi copii - sa stiti ca si eu fac mereu comparatii, nu pot sa ma abtin sa nu consult caietul lui Alex si sa vad ca el era mai greutz si mai lungutz la varsta Mariei, ca a stat in fund singur de la 5 1/2 luni si s-a ridicat in picioare la 6 luni si 3 sapt. E adevarat ce el si acum e atomic, nu sta o clipa locului; la noi nu s-a adeverit ca baietii sunt mai lenesi. Poate la vorbit i-o va lua Maria inainte, vom vedea.
newmami, n-am facut eu tortul Mariei, l-am cumparat, desi imi place sa fac prajituri (si sa le mananc
) dar timpul imi lipseste. Da, Maria seamana mult cu Alex, ii vezi imediat ca sunt frati![]()
Elisor, sa stii c-am facut nimic special pt pletele Mariei
, nici macar arsuri n-am avut. Asa e ea, pletoasa, si frate-sau a fost la fel iar acum are un par des-des. Seamana cu mine ca si eu am avut parul f des pana sa mi-l stric cu tot felul de vopseluri.
Mai da cineva la bebe Infant Formula? Eu ii dau Mariei de peste o luna si o vreme a mancat mai bine, acum iar a revenit la vechile obiceiuri de economie la laptic.
pupici
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei
mygirl spune:
Va multumim pentru voturi si note. Intr-adevar, nu se poate vota decat o data de pe un PC. Multi pupici de la Alex.
Loreen, lamureste-o tu pe Corni cum e cu saltelutzele de la Chicco, ca stiu ca ai 2 exemplare...din 3.Sau ai cumparat toate modelele pana la urma?
Oricum din cate mamici cunosc tu esti cea mai maniaca in aceasta privinta. Nu ratezi nimic. Daca nu te-as cunoaste, te-as banui ca le cumperi ptr tine (si sotz) si va jucati pe blat in dormitor cu ele, in loc sa faceti alte alea...
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by loreen
Cusa nu radeti si nici sa nu dati cu pietre,ca am destul moloz,dar eu inca nu stiu cum e...Ultima data a fost daca nu ma lasa memoria cand am ramas gravida cu ...Delia
[/green][/font=Comic Sans MS][/b]
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
Si eu, si eu sint in aceeasi situatzie, de cind am ramas insarcinata cu Isabella, acum colac peste pupaza mai ia si barbatu'medicamente, asha ca doctorul a spus sa stam atentzi sa nu facem copii umflatzi
Am si eu o intrebare
, voi cum curatzatzi nasucul la bebelushi, ca eu nu reusesc cu nici un chip, se supara cind ii ating nasul de mama-mama, aud totzi vecinii.Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)http://community.webshots.com/user/danielaaddario
loreen spune:
Danielutza las' mama draga ca o venii si vremea noastra...Eu ma pastrez fecioara pana ne mutam la casa noua si atunci sa te tii cutremure...poate mi-o crapa bunatate de zugraveala...
Mihaela si eu i-am dat Infant si neam efecte...
Fran ce lapte ii dai Patriciei?
Oana ce pot spune despre saltele...doar stii si tu...nu-si merita banii nici una dintre ele...da de ...hai sa fie ...ca la Bianca nu am gasit asemenea jucarii si ea s-ar fi jucat![]()
Elisor uite aici www.vtechuk.com/products-and-accessories/slide-and-learn-storybook/" target="_blank">cartea si www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">cealalta jucarie
Cand facea Delia bubite la gura din diverse cauza baloase sau nu ii dadea cu Advantan Milk si pana a doua zi dispareau....
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by loreen
[green][b][font=Comic Sans MS]Danielutza las' mama draga ca o venii si vremea noastra...Eu ma pastrez fecioara pana ne mutam la casa noua si atunci sa te tii cutremure...poate mi-o crapa bunatate de zugraveala...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)

Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)http://community.webshots.com/user/danielaaddario