Documente cu extensia .pub

Documente cu extensia .pub | Autor: Deanny

Link direct la acest mesaj

Am niste documente cu extensia .pub. Sunt de fapt niste poze scanate, pe care am inteles ca ar trebui sa le deschid cu Microsoft Publisher. N-am reusit sa gasesc pe net 'free download' pentru acest program. Stie cineva un alt program cu care se pot deschide astfel de documente? Si eventual unde poate fi gasit?

Merci frumos,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Incearca aici: http://downloads.pcworld.com/pub/new/business/add_ins_and_patches/wd97vwr32.exe

Sau cauta pe net MS Publisher Viewer. Problema e ca viewerul de mai sus este pentru MS Publisher 97.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

BadKarma, multumesc mult pentru raspuns. Am downladat viewer-ul din link-ul dat de tine, dar nu merge din pacate...
Am cautat si MS Publisher Viewer, dar degeaba...
Oricum, nu ma las, perseverez.

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Mare idiotenie este si Ms Publisherul asta. Eu il folosesc numai cind vreau ceva quick & dirty, ca altfel ma umplu de nervi. Nu stie sa exporte in nimic citibil in alte programe. N-au nici macar un viewer. Ma rog, s-or fi prins si ei ce prost e programul, ca vad ca n-au mai scos alta varianta de Publisher dupa 2000.

Oricum, ai doua variante: fie rogi pe cineva cu Publisher sa ti le deschida si sa le scoata la imprimanta, fie iti faci rost de un kit si ti-l instalezi. Sa ma tai bucatele si nu pot sa inteleg de ce ar pune cineva niste poze scanate in Publisher. Oare lumea asta n-a auzit de Corel? De Adobe?

Glumesc. Sint o gramada de bani si daca nu ai nevoie de ele la nivel profesional, te-ar costa prea mult sa le cumperi in raport cu cit ai scoate din ele. Sigur, ramane DC++ :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Merci, BadKarma.
Intr-adevar n-are rost sa ma agit prea mult sa cumpar kit-uri, eu doar vroiam sa vad niste poze trimise de cineva de departe...dar se pare ca e cam greu cu tehnica asta cateodata...

Mergi la inceput