Barbatii prefera blondele?!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by lena
cipcipcip...uite aici o femeie deosebita dupa gustul meu, frumoasa, desteapta, talentata, rafinata, frantuzoaicasi nu mai este tinerica, dar tot asa bine arata: lady deneuve
Da, asta este o femeie cu multa clasa, din pacate trebuie un anumit tip de barbat ca sa o aprecieze. Dar eu cred ca in realitate, 90 la suta din barbati ar alege una din exemplele date de Ramonika, pentru ca asta ne-a tot bagat pe git Hollywood in ultimii ani si se stie ca gusturile in frumusete se formeaza dupa cum e moda la un moment dat si ce ni se flutura constant in fata ochilor si ni se spune ca e frumos.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Teodora D. spune:
profit de ocazie ca sa va arat niste poze cu o femeie superba-"blonda de gheata" a lui Hitchcock
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Jocelyn spune:
cipcipcip da, dar la fel de adevarat este ca TOTI suntem atrasi in mod natural catre frumos. nici nu mai era cazul sa o spun. este evident ca preferam si frumosul si celelalte calitati dar cand ne alegem un partener de viata alegem "ansamblul". Nu cred ca femeile ar prefera altceva decat barbati frumosi, destepti, devreme-acasa, tandri bla bla; toata lumea vrea ce-i mai bun, dar depinde si la ce nivel se situeaza cel care are pretentiile, nu?
si frumos poate insemna si blond/e, brunet/e, saten/e, roscat/e etc. nu cred ca exista o preferinta pentru o culoare...pentru frumos in general, asta-i altceva.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
ocebine spune:
Da' daca mie imi plac blonzii, se pune?....si nu aia vopsitii...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
uuups... contrareactii. Apar si blondinii pe esichier.
"Femeile prefera blonzii?!" naturel... mey care e pluralul articulat de la "blond"?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
lilanda spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Tot din cauza parului...de pe corp??
![](icon_smile_big.gif)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
denizel spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
da, mie da!
![](alcool.gif)
![](amoras.gif)
editez sa dau lamuriri: numai sa nu fie cu par (blond) pe spate
![](icon_smile_big.gif)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Si si...mai ales cind e bronzat omu' meu...(ca de el era vorba
![](icon_smile_big.gif)
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
denizel spune:
anamaria, cine te intelege mai bine ca mine?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ra_mata spune:
Am intrebat un prieten . De ce barbatii prefera blondele (el tocmai a divortat de o blonda): pentru ca sunt mai vizibile!!! Ies mai repede in evidenta in mediul gri. Oare chiar asa simplu e???
ra_mata
http://photos.yahoo.com/ra_mata