Pulover care zgarie

Pulover care zgarie | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Mi-am luat 2 pulovere si de vreo 2 luni ma chinui sa le "imblanzesc",dar nu prea reusesc.Le-am tinut cate o noapte in diverse balsamuri de rufe,cu apa,fara apa,cu clatire,fara clatire.......
Aveti vreo reteta magica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

din ce sunt lucrate puloverele?o idee ar fi sa imbraci o bluza cu maneca lunca de bumbac pe dedesubt.

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Este din lana.Nu pot sa port ceva pe dedesubt pt ca e deja foarte gras acest pluover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si io am 2 bluzite cu aceeasi problema, nu a mers cu nici un balsam de rufe.
deci care e reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am un pulover din lana, si ca si voi am incercat in toate felurile sa il "imblanzesc".Din pacate nu exista nici o solutie sa il facem mai soft.Mama mea lucreaza la fabrica de textile din orasul meu si mi-a spus ca nu am nici o sansa sa il fac mai moale decat este.
Concluzia: l-am dat deoparte... si ce misto e...

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Si eu am un pulover din lana, si ca si voi am incercat in toate felurile sa il "imblanzesc".Din pacate nu exista nici o solutie sa il facem mai soft.Mama mea lucreaza la fabrica de textile din orasul meu si mi-a spus ca nu am nici o sansa sa il fac mai moale decat este.
Concluzia: l-a dat deoparte...

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Cum sa le dau la o parte????? Doar ce le-am cumparat.Nu le-am purtat niciodata si am dat si o gramada de bani pe ele!!!!!Si imii si plac mullllt de tot........offff..............ce sa fac????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Concluzia: l-am dat deoparte... si ce misto e...

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI

chiar asa?
cum sa-l dau la o parte?
sunt set, sunt superbe si au fost o caruta de bani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Cum a zis si Ortansa, de ce nu porti un tricou cu maneca lunga pe sub pulover? Chiar daca puloverul e gros. Un tricou subtire (ca cele de vara), din bumbac 100% (arata ca o camasuta de corp, doar ca e subtire) purtat sub pulover cred ca ti-ar rezolva problema si nu-ti tine prea cald.

Mergi la inceput

Nu supert bluza sub bluza sau ciorapi sub pantaloni.Simt ca iau foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by anelize

Nu supert bluza sub bluza sau ciorapi sub pantaloni.Simt ca iau foc

Si eu am dat o gramada de bani si nu suport sa mai am ceva pe dedesubt, il iau si eu mai rar si cand nu tre' sa stau imbracata prea mult cu el.Asta e lana nu ai cei face...data viitoare nu va mai luati pulovere din lana 100% parerea mea

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Imi pare rau, dar lana nu se imblanzeste. Niciodata. Dupa cateva incercari, le vei face cadou. Nici nu e o solutie prea rea.
Si asta pentru ca unii oameni (printre care si tu) nu se vor obisnui niciodata cu ceva care altii nici nu baga de seama.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput