Posturi romanesti in Europa
As avea si eu o intrebare.
As dori sa stiu daca exista posibilatea de a viziona canale romanesti in strainatate?Am auzit ca ar fi firme care se ocupa cu asa ceva.Poate si mie cineva sa imi dea mai multe detalii despre acest gen de firme?
M-ar interesa daca ar putea fi cu antena parabolica, ca prin internet am inteles ca nu prea sunt .
Astept raspunsuri de la voi.
Raspunsuri
Ana_m spune:
Eu stiu persoane care au cumparat cu vreo 80 de dolari un receiver din Ro, apoi au platit abonamentul pe un an , inca 80 de dolari , si vad toate posturile din Ro in strainatate. Practic tie cu asta, iti mai trebuie sa ai doar antena parabolica, care nu costa foarte mult. Si teoretic, nu ai voie sa scoti aparatul in afara tarii, e doar pt Ro, dar o gramada de lume il practica. Sper ca ti-am fost de folos.
Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
olim spune:
Stii cumva de unde as putea sa il cumpar?
Noi avem antena parabolica, dar este ASTRA si nu prindem nici un post romanesc.
Gracias.
Tzuri spune:
Din zona ta se poate receptiona cu ajutorul unei antene parabolice de 1.8 m (nu te speria) satelitul Sirius 5* Est care emite un packet in limba romana(protv intl,acasa,protv,procinema,).Iti poti comanda din tara o cartela max.cat despre receiver eu te sfatuiesc sa-ti cumperi unul dvb cu optiune pentru cam,care iti ofera posibilitatea receptionarii alternative si a programelor tv de pe alti sateliti,avand in vedere ca deasupra spaniei se afla satelitul hispasat care emite f multe programe de filme(paramount,hollywod,etc.)
Tzuri spune:
Antena ta este "fixata" pe sat. Astra care se afla pe orbita la 19,2 grade est.Cu 3 grade mai jos 16 E pe sat eutelsat2 poti gasi deschise posturile antena 3,tvr int.,unul cu muzica populara si unul cu stiri din jum'a in jumatate de ora,iar posturile antena 1 , tvr1,tvr2 care sunt proview adika sunt inchise numai cand se emit filme .te sfatuiesc sa pui sotiorul pe bloc sa mute antena putin .....
Tzuri spune:
Antena ta este "fixata" pe sat. Astra care se afla pe orbita la 19,2 grade est.Cu 3 grade mai jos 16 E pe sat eutelsat2 poti gasi deschise posturile antena 3,tvr int.,unul cu muzica populara si unul cu stiri din jum'a in jumatate de ora,iar posturile antena 1 , tvr1,tvr2 care sunt proview adika sunt inchise numai cand se emit filme .te sfatuiesc sa pui sotiorul pe bloc sa mute antena putin .....
Ana_m spune:
Olim, nu stiu , dar am sa intreb. Oricum cu receiverul stiu ca vezi practic tot ce vad cei din Ro, vreo 50 de programe8 inclusiv Discoverii-vreo 4, national geografic--toate ce sunt traduse in romana) fara nici o restrictie la filme. Tocmai de aia nu ¨¨e voie ¨¨ sa-l scoti in afara tarii.
Hasta luego.
Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos