Ce gatim azi (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fripturica de miel cu garnitura de dovlecei( ceapa, ardei rosu, usturoi, dovlecel, vegeta,piper,chimen, smintina, patrunjel)

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

fac un pui la rotisor in cuptor. Yummy

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

mamini ti-a iesit buna friptura de miel? eu nu prea stiu sa o fac asa sa-mi iasa tzais, are totdeauna gustul de miel care mie nu-mi prea place, dar poate voi face si eu de sarbatori o tocana de miel cu mamaliga ,daca gasesc miel frumos la turci.Tu de unde cumperi carne de miel?

Azi fac orez si langa o mancarica din carne de vita rumenita putin si apoi facuta mancarica cu ceapa, usturoi, praz, morcovi si sos de rosii+apa, lasata sa scada, plus 1 cub de concentrat de vita/sare, piper/paprika si langa sos de cilli dulce, iese f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Spaghete bolognese si chec cu dulceata si nuci. Bun, bun.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Meniul saptamanii
luni - ciorba de fasole cu ciolan si castraveti murati
marti - spanac cu iaurt si ochiuri
miercuri - ciorba de gulii
joi - broccoli cu copane de pui
vineri - ciorba de perisoare
sambata - snitele cu piure de cartofi
duminica - copane de pui cu mamaliga, branza smantana si mujdei de usturoi

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Azi si maine:
mancarica de ardei copti cu ceapa si pulpe de pui
supa de rosii

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mincare de mazare

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ciorbita de perisoare
foi de napolitane cu crema de zzahar ars si nuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Am facut ciorba de fasole boabe.
Am avut spanac si cu oua ochiuri, taaaare bun.
Voi face varza calita, dar ...

azi triseeeez

am mancat la cantina doua salate de varza cu pilaf si ciuperci si am luat la casoleta pentru acasa inca doua portii, asa ca azi sunt freeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by slakje

mamini ti-a iesit buna friptura de miel? eu nu prea stiu sa o fac asa sa-mi iasa tzais, are totdeauna gustul de miel care mie nu-mi prea place, dar poate voi face si eu de sarbatori o tocana de miel cu mamaliga ,daca gasesc miel frumos la turci.Tu de unde cumperi carne de miel?

Azi fac orez si langa o mancarica din carne de vita rumenita putin si apoi facuta mancarica cu ceapa, usturoi, praz, morcovi si sos de rosii+apa, lasata sa scada, plus 1 cub de concentrat de vita/sare, piper/paprika si langa sos de cilli dulce, iese f bun.

iese super mielul pt ca nu iau decit friptura de miel de la Lidl( care e ok, dar iau f rar) sau muschiuleti de miel congelati, la juma de kg, din Noua Zeelanda-din astia iau mai des. in rest, nu mai cumpar nici de la finlandezi(o porcarie de carne-talpa), nici de la arabi( acolo vind cam berbec, nu miel si pute...). muschiuletii neo zeelandezi ii marinez dupa gustul meu si nu miroase carnea a nimic, e doar f frageda si f gustoasa. si am oprit un pic ieri si am maruntit-o cu tocatorul si am amestecat-o cu un pic de carne tocata de vita, cu bacon si seminte de pin si am umplut azi niste vinete.au iesit misto.

deci azi: vinete umplute si salate

Mergi la inceput