Tot nu-s asa desteapta cum as vrea sa fiu. L-am instalat aseara, a mers, totul era o.k. Insa azi am incercat sa-l folosesc si nu merge:((( Ce nu fac bine? Asa stiu ca in principiu cand conectez telefonul la cablu, calculatorul ar trebui sa-l "vada", nu?
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Ai verificat daca cablul care intra in unitatea centrala a calculatorului e introdus bine? Sa nu-l fi agatat careva de aseara pana azi si de acolo problema. Banuiesc ca e prin port USB, nu?
Simina
album foto1 si album foto2
da:( l-am si scos, l-am conectat la loc, si nimic M-am uitat si in Device manager, si nu se vede drverul si nici portué pe care l-am instalat ieri. Insa atunci cand am incercat add new hardware, nu a vrut sa-l adauge. Nu stiu, ce-o fi acolo:(((
pozici poze noi Lili
Iti deschizi managerul de la softul instalat(Nokia PC Suite) si iti setezi portul in aplicatia PC suite si dai refresh si iti va vedea telefonul.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
mersi Marius, am incercat din nou acum dimineata, am selectat inca odata dku-5 din soft, i-am dat inca odata connecticg wizard, si a mers! Insa nu stiu de ce nu a mers ieri, ca am repetat exact la fel aceeasi poveste
pozici poze noi Lili
Am aceeasi problema pe calculatorul de acasa. Uneori vad telefonul, alteori nu. Nici pe laptop, nici la servici nu am mai avut problema asta. Incearca Oxygen Phone Manager. De obicei merge mai bine. Nu e free, dar iti poate da o idee daca ai, de fapt, o problema cu portul calculatorului, al telefonului sau cablul.
“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”