Cluj rulz! (reloaded - 21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor !!!

Ancuzza, mersi mult de sfatul cu okisorii, sa stii ca de cand ii fac masaj nu ii mai curg lacrimioarele. in semn de recunostinta.

Mariana, nici eu nu ma descurc prea bine la treburile casnice, daca nu sta altcineva cu Stefania, mai ales ca acum ca merge, mai trage niste cazaturi de toata frumusetea, ca e neatenta si grabita. Si ca sa nu ziceti ca nu va povestesc de Stefi, sa stiti ca ii iese o masea; e tare plangacioasa noaptea, ziua nu am nici o pb. cu ea, kiar papa fff bine.

Roxana, pretul ap. e suficient de mare pt. suprafata respectiva, daca e nefinisat (ca de fapt asta inseamna "semifinisat"). Felicitari!!ca l'ati gasit sa va placa, sa il locuiti sanatosi cand va fi gata...ca va mai dura ceva timp... ati facut deja antecontractul?? (si noi am fi vrut varianta asta, dar nu ajungea nicicum bujetul pt. el=ap.)

Oare azi e vreme de in parc??sau e prea rece??
Va pup si spor la treaba

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Buna diminata fetelor.
Am trecut pe aici doar sa va salut si sa va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor. Va scriu foarte pe scurt ca sunt superocupata si asta noapte nu am formit prea bine, Serban e racit si muceste din greu si se dispera ca nu putea respira! A dormit pe mine!!!

Apartamentul meu are 3 camere mari are 103 mp. 50.000 inseamna cu tot cu garaj care e la subsol si care altfel costa 5000 de euro, deci io zic ca e superbun pretul.

Mariana, am facut deja contract cu pretul final, deci ei nu mai pot mari pretul, pot in schimb sa fac cu ei contract pentru restul amenajarilor si platesc atata cat va costa. Semifinisat inseamna cam nefinisat, deci cu sapa turnata si glet pe pereti. Imi trebuie centrala, calorifere, gresia faianta si tot restul, zugraveala in lavabil...dar eu zic ca ajung cu astea la 10.000 de euro.

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna fetelor!!!

Ne facem si noi aparitia din cand in cand...

Roxana, felicitari pentru apartament, sa-l stapaniti sanatosi; cu siguranta ati facut o alegere super-buna. Pana nu demult si eu cautam apartament si la ce preturi erau, al vostru mi se pare ieftin(chiar si nefinisat). Multa sanatate lui Serban!!!

Mariana si Florina, vad ca si voi aveti copilasi harnici! La fel, si eu: m-ajuta la toate, dar mai ales la intins si adunat rufele si la spalat cu mopul. Mai intai trebuie sa spele ea si pe urma ma lasa si pe mine. Matura trebuia s-o ascund, ca mai tot timpul era cu ea in mana si facea curat peste tot. E matura mare cu coada metalica si mi-e teama sa nu dea cu ea in televizor.

Mariana, ce harnicuta esti!

Raluca, felicitari pentru Stefania - mergareata! De-acum sa te tii bine dupa ea!!! sa-i iasa maseluta cat mai repede si s-o n-o chinuie!

Clara din pacate e bolnavioara. Ieri a mancat ceva la cresa - pun pe seama zeamei de compot pe care a avut-o in sticluta cand a venit acasa, am gustat-o si mi s-a parut ca fermenteaza. Am si aruncat-o. De ieri seara tot ce pune in gura, inclusiv ceaiul si apa, ii vine inapoi. Nu va spun ca pentru azi am rufe murdare pentru trei ture de spalat. Pana noaptea la 1, cand in sfarsit s-a linistit si a adormit, a vomat de vreo sase ori, cate putin, dar indeajuns sa murdareasca totul in jurul ei, iar azi dimineata am luat-o de la capat. Si a fost si foarte matinala, s-a trezit la 6. Acum nu-i dau decat ceai, cate 4-5 linguri la intervale scurte de timp - sa-i ramana in stomac - iar dupa ce se trezeste o sa-i dau supa de zarzavat cu pui si orez, sa vad ce se intampla. Dr mi-a zis ca cel mai indicat e s-o hidratez, chiar daca nu mananca, iar daca da afara si ceaiul s-o duc la urgenta, la perfuzii. Sper sa nu ajungem acolo, mai ales c-am auzit lucruri urate de cum se ocupa de copilasi... E tare rau cand copilul e bolnav, si acum se si vede pe ea, e fara chef, vrea in brate, se lipeste de mine.

In ultima vreme, e foarte afectuasa cu prichindeii din burtica: le da ceai, le da pernita sa doarma mai bine sau ii pupa. E tare dulce in momentele acelea, ma topesc dupa ea, mai ales ca le face din propria initiativa, fara sa vorbesc despre ei. Azi mi-a pus creioane colorate sub bluza sa coloreze si bebeii.

Am observat ca de cand e la cresa noua, si-a dat drumul la gura..cred ca se ocupa mai mult de ei decat dincolo. Bine-nteles ca spune cuvintele pe jumatate, dar zilnic spune ceva nou. Si ea pana nu demult se "numea" bebe, dar acum zice "Chiaia".

Maine merg la eco sa-mi vad prichindeii...abia astept sa aflu noutati, in special sa vad cat de mari au crescut...acum asta e important, sa creasca mari! Sa nu fie nevoie de incubatoare, ventilatie, alimentatie artificiala etc.

Va doresc o dupa masa placuta!!!

Tatiana 32+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga Roxana, e ff buna afacerea voastra, n-am stiut ca e chiar asa de mare...iar pretul e superrezonabil. Cu ce il tratezi pe Serban?? saracutzul... Sanatate maxima va doresc!!

Spor la treaba, fetelor!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana nu stam acolo ca noi nu avem schiuri.Nici unul habar nu avem sa schiem.Noi cu sania.punga sau altele
Stam pe Pasteur mai jos de intersectia cu Viilor la scara care are farmacia Aldedra la parter.Stam la et.3 ,sunt 3 geamuri doua .pe lateral cu perdele portocalii si una la mijloc cu draperie albastra cu ursuleti.

Cred ca la Razvan ii ies si maselel si caninii deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Arghirmonica, ai intrebat de Scoala mamelor. eu merg momentan la cursurile de la Provita, in spate la Castelari. Programul pentru incepatoare e luni si miercuri, de la 17, iar pentru avansate, marti si joi, de la 13. Se tin cate doua ore, una de gimnastica si tehnici de relaxare si respiratie, alta de teorie, cu medici, asistente, neonatologi. La prima sarcina, m-au ajutat foarte mult aceste cursuri, de aceea merg si acum (desi stau doar la gimnastica). Costul abonamentului este de 480 mii lei, pentru un an. Dupa ce nasti poti merge la gimnastica pentru lauze (e foarte eficienta, mi se "topea" burta de la o saptamana la alta).

Tatiana 32+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele ce dor mi-a fost de voi!

Bine v-am regasit! Am ajuns in tara duminica dupa-amiaza, iar ieri la amiaza am intrat in Cluj. Am zburat de mi s-a acrit, nu mai vreau sa vad avioane cel putin 6 luni de aici incolo, am reusit sa-mi limpezesc putin mintile, sa treci pe atatea fusuri orare intr-o perioada relativ scurta nu e tocmai usor, si iata-ma dand buzna la coltisorul cu nebunii (accent pe ultima silaba).
Va salut cu drag pe toate, sarut cu drag pe obrajori toti copilasii, zic bun venit fetelor pe care nu am apucat sa le cunosc inainte de a pleca.
Urari speciale (sa nu se supere nimeni va rog!) Marianei, Roxanei, Cristianei, Ancuzzei si Florinei.

Roxa felicitari pentru apartament, si noi am cochetat cu ideea aceasta dar pana la urma a iesit casa, si va fi gata tot prin aprilie.

Mariana sunt impresionata ca mi-ai simtit lipsa, sper sa ne vedem!

Ma duc in lumea mea acum, incerc sa revin la realitate si nu e usor deloc, intr-o luna s-au intamplat atatea.
Mai am 2 lucruri, sau chiar 3:
1. Pt copiii raciti incercati catina si nu uitati ca mai am inca sirop de brad.
2. Ma pregatesc sa botez din nou, pe finul Rares nascut cu 2 zile inainte de plecarea mea, stiti daca se poate intre Craciun si anul nou?
3. Am fost eu la Fistiq si mi-a placut foarte tare, e scumput dar stii pe ce dai banii (tuns, vopsit, aranjat, manichiura - 1.300.000 lei vechi).

Pup cu drag pe toata lumea!

Simona

P.S. - intalniri programate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

simonaaaaaa, bine ai revenit! sa te odihnesti bine bine si apoi sa vii sa ne povestesti ...si poze, vrem pozeee!

roxa, ce face serbanel? mai bine sper... si sanatate!

florina, stanca...ma duc dupa lamai? pe luni, marti...? ziceti ca sa le iau proaspete, ca asa efectu e garantat!!!! hai meeey ca tre sa imi platesc datoriaaaaa!!!!!!!!

va las ca gagalicea iar muta scaunele, inclusiv alea de metal...si suna de mooor! plus ca inca nu stiu ce papam deseara....

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bine ai revenit.
Am dat astazi niste anunturi gratis pew net si am trimis niste mensaje, poate asa imi gasesc mai repede o garsoniera.
Oricum daca cineva stie ceva pe undeva, invit la o bere.
Ce mai e nou la Cluj fetelor.Deabea astept sa aterizez si eu pe acolo.Mai am doua luni pana atunci, dar parca nu mai am rabdare.
Sper sa aveti o seara frumoasa.

Mergi la inceput